ALKOLLÖ FRP???

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

ben içkiden hoşlanmayanları içkiye alıştırmaya çalışan bi kimse diilim. o yüzden bu teklifini kibarca reddetmek zorundayım firble.

neyse, artık asıl konuya dönsek iyi olucak sanırım...
War, war never changes...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Oldu o zaman naapalım yaa ama istiyorsan alışmazdım da yani içerdim ama alışmazdım yine de sen bilirsin tabi. O zaman naapalım?
Desapes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Desapes »

Ben çikolatalı frp'ye daha sıcak bakıyorum. :)
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

Desapes wrote:Ben çikolatalı frp'ye daha sıcak bakıyorum. :)
Ã?ikolatanın kalorisi daha yüksek...
Desapes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Desapes »

Alkol de böbreklere pek iyi gelmiyor. Cips de olur, cola falan şöyle atıştırılacak bir şeyler ama öyle ses çıkarttırmayacak türlerinden. şimdi düşündüm de mantıyla bile olur hatta değişik olur. Mantıyı da pek severim.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bak bende çikolatayı severim çok güzel bir tadı var aslında alkollü çikolata da yiyebiliriz güzel olur gibi geliyor bana öyle bir şey duymuştum yiyenler de güzel olduğunu söylüyor. İlginç olabilir.
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Bira böbrekleri çalıştırır, faydalıdır yani az biraz :P
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

burock wrote:molynin de dediği gibi, insanlara suçlamalarda bulunup sonra sıyrılmak hoş değil. bundan sonra daha dikkatli olalım lütfen

moly (molydeus) ve burock;

sıyrılmak gibi bir niyetim yok, bu forumda herkes gibi fikrimi söyledim ve verdiğiniz tepki nedeniyle konunun daha fazla uzamasını ve gereksiz inatlaşma ve tartışmaya dönmesini istemediğim için de sizlerin hiç de hoş olmayan tepkinize mümkün olduğu kadar kısa ve kibar bir cevap vermeye çalıştım...

önce dayılanıp lafları geçirp sonra "dikkatli olalım lütfen" şeklinde kibar görünmeye çalışmanız pek işe yaramıyor, bence siz de kullandığınız dili bir gözden geçirseniz hiç fena olmayacak...

Bu foruma, içeriği ve üyelerinin başka forumlardaki üyelerden biraz daha seviyeli olduğunu düşündüğüm için katılıyorum. Sizler de eminim değerli insanlarsınızdır, dolayısıyla dayı dayı yazılar yazıp değerinizi düşürmeyin.

Saygılar, sevgiler...

AkinnikA
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

Bak Akinika,

Bunu sen başlattın, şimdi de boş konuşuyorsun. Seviyeyi aşağıya çekmeden önce düşünecektin onu. bende buradaki seviyeden son derece memnunum, sen aşağılayıcı sözlerinle katılmasaydın, daha da memnun olacaktım.

"Kısa ve kibar" cevap vermek kavramını biraz gözden geçir ve mümkünse başka topiclerde yap bu gözden geçirmeyi.
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

arkadaşlar hep derler... alkol her kötülüğün anasıdır die.... :D :D :P :P

bakın başlığında bile tartışma çıktı.... :P :P :P :P
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Akinnika bence senin problemin frp'yi bir oyun bir eğlence olarak görmemek,sanki ciddi bir vazife üzerinde uğraşıyorsun.Emin ol bu uzun vadede alkol'den de kötü etkiler yapabilir.
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Arkadaşlar herkesin zevki ayrıdır niye bu kadar ters yaklaşıyoruz birbirimize anlamıyorum. Akkina alkolle frp yapmak yanlış olabilir hatta alkolü tamamen sevmeyebilirsin ama bunu söylerken karşıdakinin yanlış anlayacağı türden şeyleri söylememek bu tip yanlış anlamaları önler gibi geliyor.
Arkadaşlar siz de lafı fazla büyüttünüz gibi geliyor yanlış anlamaya müsait bir laf kabul ediyorum ama bunu belirtirken aynı tarzda karşılık vermemek gerekli değil gibi geliyor tabii burada düzgün şekilde karşılı veren arkadaşları kastetmiyorum.
Sonuçta arkadaşlar böyle durumlarda birbirimizin üstüne gelirsek yanlış yaparız bence en uç durumda herkes fikirini belirtmeli. Ve eğer tartışma sonuçlanmıyorsa
herkes doğru bildiğini yapmalı bence.
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

raini'ye katılıyorum

eğer tartışma hakaret boyutunda devam ederse
bu başlığı kilitlemek durumunda kalacağım

lütfen kişisel sataşmalara girmeden tartışalım

teşekkürler
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

Desapes wrote:Alkol de böbreklere pek iyi gelmiyor. Cips de olur, cola falan şöyle atıştırılacak bir şeyler ama öyle ses çıkarttırmayacak türlerinden. şimdi düşündüm de mantıyla bile olur hatta değişik olur. Mantıyı da pek severim.
mantı ve sarımsaklı yoğurt...mmm... hoş duruyor...

sessiz cips keşfedebiliriz, güzel bir gnome icadı olur doğrusu, oyun için..:)
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Hem forum içi bu tarz tartışmalar sitenin kalitesini düşürdüğü için, hemde asıl amacı Frp yi tanıtıp, yaymak ve frpseverlere güzel bir ortam sağlamak olan sitemizin bütün amaçlarına terş düşer hale gelen bir başlık olduğu için bu başlığı kilitliyorum.
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Locked