Hordes of the Underdark baya iyiymiş diyorlar. Karanlıkaltı'na gitmek ve orada 40. levelken senin ayarında nasıl bir macera yazmış olduklarını merak ediyorum. Deli bir şey gibi gliyor.
burock wrote:SoU hoşuma gitmemişti ama HotU gayet iyi bence. yeni itemlar gerçekten çok güçlü ve özellikle Mephistotheles... o nedir öyle ya?
Abi SoU cidden hayal kırıklığına uğratıyor. Yani iyi hoş da NwN'i bitirdikten sonra kobold peşinde koşmak sıkıyor biraz. NwN'in henchmen sistemi eski BG'lerin Torment'in filan parti sistemine göre zayıf kalmış bence. Güzel oyun ama tekdüze derim ben.
Ben henchmanlerin anlattıkları hikaaylere hastayım yanımda onları hikaye anlatsınlar diye taşıyorum zaten. İlk oyunda şöyle konuşkan devamlı bir şeyler anlatan bir ozan bulsaydım kesin onu katardım. Varsın savaşmasın, ben savaşırım.
henchmanlerin hikayeleri de güzel hediyeleri de. özellikle dex veya charisma ağırlıklı bi karakterseniz henchmanlerin armağanları karakterinizi kalkındırıyo.
Desapes wrote:Bunu tam anlamadım char pek yüksek değildi, dexim 15di Monkdum orda ama onların hediyeleri sadece sembolik şeyler değil mi? Nasıl kalkıncaz?
her hencmanin hikayesinin bitişinde, o karakterin aradığı bi itemden bahsedilir. o itemi bulup henchmane verirsen sana bi hediye verir. mesela Chapter 1de tomi için, onu bilmemne görevlisi olarak gösteren sahte bi evrak bulmak gerekir. bu evrakı bulup tomiye verince ring of the rogue diye bi yüzük hediye eder. (özellikleri +1dex, +2 bazı thief skilleri falan) işin güzel yanı, bu hediyelerin diğer chapterlarda upgrade edilmesi. o yüzük +4e kadar yükseliyo son chapterda.
Hadi ya, ben ilk seferde şu sakar bir elf rahibe vardı onu henchmen seçmiştim ve benden bir şey istediğini quest verdiğini hatırlamıyorum. Tüh yanlış henchmeni seçmişiz demek. Orda bir tane de monk vardı onu mu seçseydim yoksa?
Mesela ben wizard olduğumda -ki hep wizard olurum- yanıma kesinlikle bir fightter alıyorum. O yüksek HP'yle adamları oyalarken ben arkadan rahat rahat büyülerimi yapıyorum. Gül gibi geçinip, gidiyoruz valla...
ben de o mantıkla aldım, ben dövüşleri yaparım o da beni iyileştirir diyordum. ama verdiği eşyaları kendi classına uygun veriyorsa (tomi hırsız yüzüğü veriyormuş) ben de monk mu alsaydım diye düşündüm şimdi. gerçi clerici aldığıma pişman değilim, çok güzel komik sakarlık hikayeleri anlatıyordu ben onu dinlerken baya eğleniyordum.