NeverWinter Nights

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Desapes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Desapes »

Hordes of the Underdark baya iyiymiş diyorlar. Karanlıkaltı'na gitmek ve orada 40. levelken senin ayarında nasıl bir macera yazmış olduklarını merak ediyorum. Deli bir şey gibi gliyor.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

SoU hoşuma gitmemişti ama HotU gayet iyi bence. yeni itemlar gerçekten çok güçlü ve özellikle Mephistotheles... o nedir öyle ya?
War, war never changes...
Desapes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Desapes »

Gerçekten merak ettim ne o? Bir dergide incelemesini okudum daha almadım ama suyumu sarkıtıyor bu HotU. Hem de nasıl :!:
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

9 hells'in 8.katının lordu. muazzam modellenmiş, gerçekten etkileyici bi kardeş
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

burock wrote:SoU hoşuma gitmemişti ama HotU gayet iyi bence. yeni itemlar gerçekten çok güçlü ve özellikle Mephistotheles... o nedir öyle ya?
Abi SoU cidden hayal kırıklığına uğratıyor. Yani iyi hoş da NwN'i bitirdikten sonra kobold peşinde koşmak sıkıyor biraz. NwN'in henchmen sistemi eski BG'lerin Torment'in filan parti sistemine göre zayıf kalmış bence. Güzel oyun ama tekdüze derim ben.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

ewt NWNde parti kavramı yok. süper PC yaratıyosun. tabi itemlar da buna yardımcı oluyo. bi noktadan sonra henchmansiz dolaşıyorum zaten
Desapes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Desapes »

Ben henchmanlerin anlattıkları hikaaylere hastayım yanımda onları hikaye anlatsınlar diye taşıyorum zaten. İlk oyunda şöyle konuşkan devamlı bir şeyler anlatan bir ozan bulsaydım kesin onu katardım. Varsın savaşmasın, ben savaşırım.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

henchmanlerin hikayeleri de güzel hediyeleri de. özellikle dex veya charisma ağırlıklı bi karakterseniz henchmanlerin armağanları karakterinizi kalkındırıyo.
Desapes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Desapes »

Bunu tam anlamadım char pek yüksek değildi, dexim 15di Monkdum orda ama onların hediyeleri sadece sembolik şeyler değil mi? Nasıl kalkıncaz?
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

ilk oyunda fazla bir önem taşımamasına rağmen expansionlarda hencmen olmazsa tam anlamıyla "yan basılıyor"...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Desapes wrote:Bunu tam anlamadım char pek yüksek değildi, dexim 15di Monkdum orda ama onların hediyeleri sadece sembolik şeyler değil mi? Nasıl kalkıncaz?
her hencmanin hikayesinin bitişinde, o karakterin aradığı bi itemden bahsedilir. o itemi bulup henchmane verirsen sana bi hediye verir. mesela Chapter 1de tomi için, onu bilmemne görevlisi olarak gösteren sahte bi evrak bulmak gerekir. bu evrakı bulup tomiye verince ring of the rogue diye bi yüzük hediye eder. (özellikleri +1dex, +2 bazı thief skilleri falan) işin güzel yanı, bu hediyelerin diğer chapterlarda upgrade edilmesi. o yüzük +4e kadar yükseliyo son chapterda.
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

Llendrosh wrote:Bildiğiniz hiç türk nw shard ı var mı acaba?
avaturk'e bakabilirsin...
Desapes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Desapes »

Hadi ya, ben ilk seferde şu sakar bir elf rahibe vardı onu henchmen seçmiştim ve benden bir şey istediğini quest verdiğini hatırlamıyorum. Tüh yanlış henchmeni seçmişiz demek. Orda bir tane de monk vardı onu mu seçseydim yoksa?
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

Hencmen'i senin olduğun classa göre seçeceksin

Mesela ben wizard olduğumda -ki hep wizard olurum- yanıma kesinlikle bir fightter alıyorum. O yüksek HP'yle adamları oyalarken ben arkadan rahat rahat büyülerimi yapıyorum. Gül gibi geçinip, gidiyoruz valla... :D
Desapes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Desapes »

ben de o mantıkla aldım, ben dövüşleri yaparım o da beni iyileştirir diyordum. ama verdiği eşyaları kendi classına uygun veriyorsa (tomi hırsız yüzüğü veriyormuş) ben de monk mu alsaydım diye düşündüm şimdi. gerçi clerici aldığıma pişman değilim, çok güzel komik sakarlık hikayeleri anlatıyordu ben onu dinlerken baya eğleniyordum. :)
Post Reply