FRP Dünyasının Ankara Tayfasına
FRP Dünyasının Ankara Tayfasına
Merhabalr,
Ankarada yfası nerelere takılır, nerelerde bulunur. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu konuya gönül vermiş yeni birisiyim. Beni aydınlatırsanız evinirim.
Saygılarımla..
Ankarada yfası nerelere takılır, nerelerde bulunur. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu konuya gönül vermiş yeni birisiyim. Beni aydınlatırsanız evinirim.
Saygılarımla..
Kocatepe'deki Orta Dünya Cafe'ye bakabilirsin, gerçi biraz kalabalıktır ama... Sonra Gezi Evi diye bir yer var Yüksel Caddesinde, orada da bir kaç tane FRpci gördüğümü hatırlıyorum. Ama Orta Dünya'dan başja öyle FRPcilerin sıkça gittiğ ibir yer bulaamzsın Ankara'da. Convention'ları kaçırma derim ben en iyi orada tanışabilirsin...
http://www.frpworld.com diye bi site var. oraya da bayaa frpci takılıyomuş duyduğum kadarıynan. sanırım orda da tanışçak bisürü insan bulabilirsin...
War, war never changes...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Evet ankarada belirgin olarak Orta Dünya var. Selanik caddesinde bulursun zor değil. mesela ben haftanın en az 2 günü ordayım...gel bağır Hükümlüüü!!! diye ben seni görürüm
doplantılar oluyor ama bu aralara durgun o zamanlar gel tanışırısjn zaten
huleyn şu istanbullular yine marifetinizi gösterdiniz! Bir yerede burnunuzu sokmayın be kardeşim!
huleyn şu istanbullular yine marifetinizi gösterdiniz! Bir yerede burnunuzu sokmayın be kardeşim!
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
kesin deniz havasi, icimize cekmekten burnumuzu kullanmaya o kadar alismisiz ki buralarda da kullanmadan edemiyoruz
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

varya istanbullu sevgili arkadaşlartım beni istanbul düşmanı yapacaksınız. deniz de deniz olsa...tamam anladık mavi gözlü leydimiz ama olsun istanbulun da dışında şehirler var dimi? neyse konudan sapmadan orta dünya konusuyla ilgili konuşayım; kafenin içinde mutlaka hergün burdan biri vardır..her iddiasına girerim
frp ciysen kardeşim taklılcan orta dünyama gariban 500 milyar yarışmacısının cevabı gibi...yaşıyacaksın orta çağı 
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
yani abi bi antalyalı olarak şu orta dünyaya ben bile gittim ne diyim kalabalık ama çıkar bi kılıç hançer falan sallla sağa sola o zaman oturucak yer bulursun
yada iki dakka bekle sonra otur 
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
Teşekkür ederim. En kısa zamanda orta dünyayı ziyaret edecem. Hükümlü ye bağırınca umarım garip bakmazlar
. Bu arada seninde boş olduğun bir gün olursa veya sürekli gittiğin bir gün ve saat varsa o zaman dilimde bende oraya geleyim.
FRP konusunda daha kesin verilere ihtiyacım var. Bu konuda bana kaynak nerebilirmisiniz?
Saygılarımla....
FRP konusunda daha kesin verilere ihtiyacım var. Bu konuda bana kaynak nerebilirmisiniz?
Saygılarımla....
Hiç sitedeki akademiyi baktın mı bak bence bayağı hoş mini frp kursu falan bir sürü arkadaşıö frpyi oradan öğrendi gerçekten epey güzel anlatıyor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>