FRP Dünyasının Ankara Tayfasına

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Leomar
Kullanıcı
Kullanıcı

FRP Dünyasının Ankara Tayfasına

Post by Leomar »

Merhabalr,

Ankarada yfası nerelere takılır, nerelerde bulunur. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu konuya gönül vermiş yeni birisiyim. Beni aydınlatırsanız evinirim.

Saygılarımla..
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

Kocatepe'deki Orta Dünya Cafe'ye bakabilirsin, gerçi biraz kalabalıktır ama... Sonra Gezi Evi diye bir yer var Yüksel Caddesinde, orada da bir kaç tane FRpci gördüğümü hatırlıyorum. Ama Orta Dünya'dan başja öyle FRPcilerin sıkça gittiğ ibir yer bulaamzsın Ankara'da. Convention'ları kaçırma derim ben en iyi orada tanışabilirsin...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

http://www.frpworld.com diye bi site var. oraya da bayaa frpci takılıyomuş duyduğum kadarıynan. sanırım orda da tanışçak bisürü insan bulabilirsin...
War, war never changes...
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

ewt bu siteyi ben de duymuştum
fena değil diyolardı :P
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

yok abi, ben bir girdim geçen; normal 1 insan bile yok... ne kadar manyak var toplanmış sitede!
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

salldıracaksın 3-5 tanesini...bek o manyaklar bi daha toplanıolar mı......
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

tabi sallandırmışken, Taksim Meydanında salandırcaksın ki ibret-i alem olsun.
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

ben girdim hiç hazzetmedim frp world den :P :lol:
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Evet ankarada belirgin olarak Orta Dünya var. Selanik caddesinde bulursun zor değil. mesela ben haftanın en az 2 günü ordayım...gel bağır Hükümlüüü!!! diye ben seni görürüm ;) doplantılar oluyor ama bu aralara durgun o zamanlar gel tanışırısjn zaten

huleyn şu istanbullular yine marifetinizi gösterdiniz! Bir yerede burnunuzu sokmayın be kardeşim! :D
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

afedersin hükümlü kardeş
deniz havasından oluyo sanırım..................... :P :P
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
squva
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by squva »

kesin deniz havasi, icimize cekmekten burnumuzu kullanmaya o kadar alismisiz ki buralarda da kullanmadan edemiyoruz
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Ghost_OF_A_Rose »

varya istanbullu sevgili arkadaşlartım beni istanbul düşmanı yapacaksınız. deniz de deniz olsa...tamam anladık mavi gözlü leydimiz ama olsun istanbulun da dışında şehirler var dimi? neyse konudan sapmadan orta dünya konusuyla ilgili konuşayım; kafenin içinde mutlaka hergün burdan biri vardır..her iddiasına girerim :P frp ciysen kardeşim taklılcan orta dünyama gariban 500 milyar yarışmacısının cevabı gibi...yaşıyacaksın orta çağı :wink:
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
porco
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by porco »

yani abi bi antalyalı olarak şu orta dünyaya ben bile gittim ne diyim kalabalık ama çıkar bi kılıç hançer falan sallla sağa sola o zaman oturucak yer bulursun :D yada iki dakka bekle sonra otur :-P
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
Leomar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Leomar »

Teşekkür ederim. En kısa zamanda orta dünyayı ziyaret edecem. Hükümlü ye bağırınca umarım garip bakmazlar :) . Bu arada seninde boş olduğun bir gün olursa veya sürekli gittiğin bir gün ve saat varsa o zaman dilimde bende oraya geleyim.

FRP konusunda daha kesin verilere ihtiyacım var. Bu konuda bana kaynak nerebilirmisiniz?

Saygılarımla....
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hiç sitedeki akademiyi baktın mı bak bence bayağı hoş mini frp kursu falan bir sürü arkadaşıö frpyi oradan öğrendi gerçekten epey güzel anlatıyor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Post Reply