heal ve harm gerçekçi büyüler mi ?

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

gerçekten de abi. o dediğin büyüler daha çok iskelet falan ezmek için kullanılır binmlerce yıllık kadim varlıkları ezmek için değil. rahiplerin bizim türümüz için daha iyi büyüleri var hiç kuşku duyma ben düşmanımı tanırım.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bizim DM undead manyağı. Ne zaman karşımıza bir undead çıksa eziliyoruz :cry: . Healın bu şekilde kullanıldığını duyunca çok mutlu olmuştum. Neyse zaten bizim DM bilimiyordur bu olayı. Ben eski şekliyle kullandırtırım :twisted: . Yoksa bende istemem lich lerin öyle kolay ezilmesini. Adamlar (veya bayanlar) zaten tipi kayıp etmişler bide karizmayı kaybetmesinler (Benim priest oynadığım oyunlarda hariç :P ).
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

işte şimdi gözüme girdin helal abi. seni takdir ediyorum. tabi işine yaradığı sürece kullan ama benim oynadığım oyunda değil :wink:
güç amacın, k
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

ya bu büyülerin yeminer için kullanışlığını tartışmıyoz ki.. tamam yeminer bi kere canını yaktım ama :lol böyle kimseyi kullanmaktan falan men edemezsin... fort negates bile olsa heal harm yeterince güçlü büyüler derim ben... tamam lichler i kolayca ezecek kadar da değiller artık.. ama bir rahip bence yaklaşabildiği müddetçe undeadlere karşı çok güçlü olmalıdır.. rahibin touch attack kadar yakınına gelen liche laf atmıyoz da onu darmadağın eden rahibin büyüsünü tartışıyoz... :!:
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

haklısın bazen bu büyüler konusunda alıngan olabiliyorum ama neyse ben gene de heal la harmı sevmiyom abi. çok güçlüler.
güç amacın, k
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

bu başlığa siteye girdiğimden beri bir kez bile bakmadım

ama tahmin ettiğim şey doğru çıktı
yeminer bir grup insana karşı heal ve harmın gerçekçi büyüler olmadığını savunuyor

VE HALA HEAL VE HARM KONUşULUYOR

*pyros* bu threade mesaj atan herkese "en uzun konu üzerinde kalma" ödülü verir!

PS: cevabım: gerçekçi değiller
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

ve bana katılanlara +1 daha hehe herkese kabul ettirmeye niyetliyim bunları ve daah sonra kitaptan çıkaracam bu büyüleri. bu arada yanlış başlığa ödül verdin abi. tapınaktanrıların ölümlülüğü. yaklaşık iki katı ve hala hiç sapmadı. tabi siteye karşı benim tartıştığımı söylemeye bile gerek yok. :D
güç amacın, k
Ivellius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ivellius »

direk sana verelim ödülü o zaman
:wink:
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Ne demek gerçekçi büyü diil?? Dellendirdiniz yine beni!!
Ulen fireball çok mu gerçekçi. Yada teleport. Einstein bile teleportation için imkansız demiş siz gerçekçilikten konuşuyosunuz. Ya dağılın ya, uğraştırmayın beni!!
"Lovefull Evil"
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

Ne demek gerçekçi büyü diil
gerçekçi büyüden kasıt adaletli büyü arkadaşım.... yani adil mi diye tartışılıyo anlayacağın... bu kadar güçlü büyülerin seviyeleri ve uygulanabilirliğini tartışıyoz sadece...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

scythe wrote:...gerçekçi büyüden kasıt adaletli büyü arkadaşım...
Konunun bu kısmı ile alakalı cevabımı birkaç sayfa önce verdim zaten. Eski hali dengesizdi, değiştitilrdi...
"Lovefull Evil"
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

evet haklısın bizde bunu savunuyorduk zaten ve o zaman da dediğimiz gibi iyi olmuş abi. ama bu başlık hala neden devam ediyor demekki o hali bile pek adil değil. bir lich 'in fort save ini düşünsenize ne kadar düşük olur ve tutturması kesinlikle çok zordur. ben hala adaletsiz olduğunu düşünüyorum.
güç amacın, k
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

yeminer wrote:evet haklısın bizde bunu savunuyorduk zaten ve o zaman da dediğimiz gibi iyi olmuş abi. ama bu başlık hala neden devam ediyor demekki o hali bile pek adil değil. bir lich 'in fort save ini düşünsenize ne kadar düşük olur ve tutturması kesinlikle çok zordur. ben hala adaletsiz olduğunu düşünüyorum.
o kadar da diil yeminer. bence 3,5 eddeki hali (dilbaonun yazdığı) gayet başarılıydı. sonuçta heal de harm da yüksek seviye büyüler. sen finger of death yaptığında biz ses çıkarmıyosak sen de buna ses çıkarmayacaksın. fort. saveinin düşük olması da senin sorunun. 3rd eddeki savesiz haline ben de sıcak bakmıyodum ama saveli hali iyi bence
War, war never changes...
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

yeminer wrote:bir lich 'in fort save ini düşünsenize ne kadar düşük olur
Dalga mı geçiyosun, nerdeyse epic lvl bi karakterden bahsediyoruz. Bir fighter dan düşüktür elbette ama küçük görülmesi gerektiğini hiç sanmıyorum.
"Lovefull Evil"
Ivellius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ivellius »

yeminer bu...
ille de "lich'ler bu büyüden etkilenmez" diye bir ek yapılmasını istiyor işte.
anlasanıza.
Post Reply