heal ve harm gerçekçi büyüler mi ?
Bizim DM undead manyağı. Ne zaman karşımıza bir undead çıksa eziliyoruz
. Healın bu şekilde kullanıldığını duyunca çok mutlu olmuştum. Neyse zaten bizim DM bilimiyordur bu olayı. Ben eski şekliyle kullandırtırım
. Yoksa bende istemem lich lerin öyle kolay ezilmesini. Adamlar (veya bayanlar) zaten tipi kayıp etmişler bide karizmayı kaybetmesinler (Benim priest oynadığım oyunlarda hariç
).
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
ya bu büyülerin yeminer için kullanışlığını tartışmıyoz ki.. tamam yeminer bi kere canını yaktım ama :lol böyle kimseyi kullanmaktan falan men edemezsin... fort negates bile olsa heal harm yeterince güçlü büyüler derim ben... tamam lichler i kolayca ezecek kadar da değiller artık.. ama bir rahip bence yaklaşabildiği müddetçe undeadlere karşı çok güçlü olmalıdır.. rahibin touch attack kadar yakınına gelen liche laf atmıyoz da onu darmadağın eden rahibin büyüsünü tartışıyoz... 
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
bu başlığa siteye girdiğimden beri bir kez bile bakmadım
ama tahmin ettiğim şey doğru çıktı
yeminer bir grup insana karşı heal ve harmın gerçekçi büyüler olmadığını savunuyor
VE HALA HEAL VE HARM KONUşULUYOR
*pyros* bu threade mesaj atan herkese "en uzun konu üzerinde kalma" ödülü verir!
PS: cevabım: gerçekçi değiller
ama tahmin ettiğim şey doğru çıktı
yeminer bir grup insana karşı heal ve harmın gerçekçi büyüler olmadığını savunuyor
VE HALA HEAL VE HARM KONUşULUYOR
*pyros* bu threade mesaj atan herkese "en uzun konu üzerinde kalma" ödülü verir!
PS: cevabım: gerçekçi değiller
ve bana katılanlara +1 daha hehe herkese kabul ettirmeye niyetliyim bunları ve daah sonra kitaptan çıkaracam bu büyüleri. bu arada yanlış başlığa ödül verdin abi. tapınaktanrıların ölümlülüğü. yaklaşık iki katı ve hala hiç sapmadı. tabi siteye karşı benim tartıştığımı söylemeye bile gerek yok. 
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
evet haklısın bizde bunu savunuyorduk zaten ve o zaman da dediğimiz gibi iyi olmuş abi. ama bu başlık hala neden devam ediyor demekki o hali bile pek adil değil. bir lich 'in fort save ini düşünsenize ne kadar düşük olur ve tutturması kesinlikle çok zordur. ben hala adaletsiz olduğunu düşünüyorum.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
o kadar da diil yeminer. bence 3,5 eddeki hali (dilbaonun yazdığı) gayet başarılıydı. sonuçta heal de harm da yüksek seviye büyüler. sen finger of death yaptığında biz ses çıkarmıyosak sen de buna ses çıkarmayacaksın. fort. saveinin düşük olması da senin sorunun. 3rd eddeki savesiz haline ben de sıcak bakmıyodum ama saveli hali iyi benceyeminer wrote:evet haklısın bizde bunu savunuyorduk zaten ve o zaman da dediğimiz gibi iyi olmuş abi. ama bu başlık hala neden devam ediyor demekki o hali bile pek adil değil. bir lich 'in fort save ini düşünsenize ne kadar düşük olur ve tutturması kesinlikle çok zordur. ben hala adaletsiz olduğunu düşünüyorum.
War, war never changes...