Fantastik Kurgu okumanın yaş sınırı var mı
Valahi sizin de işiniz zor ben üzerinde öyle karanlık bi şeylerin resmi olan kitapları almamaya dikkat ediyorum. Ailem o kadar dikkat etmiyor diğerlerine.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
valla benim kitaplarıma karışmıyo ama benim kartlarıma kitap ayraçlarıma bilgisayardaki resimlere yani bu kitap veyunların bilimum yan ürünlerine kızıyo motiflerimi gıcık gidiyo adama anlamadım gitti valla bi yerden satanist muhabbeti duymuş adam ilk başta bana dik dik bakıyodu şimdi unuttu biraz
ama iyi adamdır severim keretayı

aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
Belki de ailelerimize de o kitapları okutabilmek lazım ne dersiniz? Bunu sanırım çok az kişi bunu yapmayı başarabiliyor. Bunu başaranları da tüm kalbimle kutluyorum.
HARBE GİDEN
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
Satmak mı? Ya ben bir kitabı bir kez okumuyorum ki!
Hem olmaz öyle şey, ben ayrılamam kitaplarımdan!
Biriktireceğim onları, tüüüüüm güzel seriler, inci gibi dizilecekler.
Dost kazığı mı yedim? Ã?ıkar oku Lotr Frodo Gimli
Yalnız mı hissediyorum? Ã?ıkar oku Drizzti, Göçü
Elli tane örnek daha veririm isterseniz.
Olmaz, biz ayrılamayız!
Hem olmaz öyle şey, ben ayrılamam kitaplarımdan!
Biriktireceğim onları, tüüüüüm güzel seriler, inci gibi dizilecekler.
Dost kazığı mı yedim? Ã?ıkar oku Lotr Frodo Gimli
Yalnız mı hissediyorum? Ã?ıkar oku Drizzti, Göçü
Elli tane örnek daha veririm isterseniz.
Olmaz, biz ayrılamayız!