Drizzt Nasıl Ölmeli ?
Neden yapmasın yaa Alla alla... Ne yani ben adam kesiyorum diye tüm işleri hanımına mı yıkacak vallahi siz bakmayın onun sert gözüktüğüne onu iyi bir hanım evcilleştirir bence...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Doğru, on parayı havaya atıp yere düşmeden yakalayan adam bir bebeğin altını mı değiştiremeyecek. Ã?yle de güzel değiştirir ki...
Bebek bile kendinin altını değiştirirken ellerin nasıl hızla hareket ettiğine bakmaktan ağlamayı unutur yani. Bir de o kadar yetenekli adam bunu yapamayacak değil ya.
Tembelliğinden tüm işleri Alustriel Hanımına da yıkar mı Drizzt? Yıkmaz bence, yoksa Alustriel de bulaşıkları ona yıkar öyle anlaşırlar.
Siz de Drizzt'in torunu olmasın diye çabalıyorsunuz. Do'urden soyu kurusun diye sizin kulağınıza Baenre evi mi fısıldıyor bunları ne?
Bebek bile kendinin altını değiştirirken ellerin nasıl hızla hareket ettiğine bakmaktan ağlamayı unutur yani. Bir de o kadar yetenekli adam bunu yapamayacak değil ya.
Tembelliğinden tüm işleri Alustriel Hanımına da yıkar mı Drizzt? Yıkmaz bence, yoksa Alustriel de bulaşıkları ona yıkar öyle anlaşırlar.
Siz de Drizzt'in torunu olmasın diye çabalıyorsunuz. Do'urden soyu kurusun diye sizin kulağınıza Baenre evi mi fısıldıyor bunları ne?
Taşlar unutana dek...
Allahtan drizzt internet kullanmasını bilmiyor... yoksa biliyor mudrizzt burdaki geyikleri görseydi o anketteki şıklardan hiçbirinin gerçekleşmesine gerek kalmazdı... küt diye düşer hakkın rahmetine kavuşurdu.
Abi salvator bunu okursa bi seri daha yazabilir
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Yahuuu bu gidişle adam interneti de görecek zaten o kadar uzun yaşıyo ki ama ölmez ölmez korkmayın adam neler atlattı yaaa... Peki madem öle Night sen evlenir miydin Dirizzt le yaa aslında ben Drizzt in yerinde olsam seni kaçırmazdım ama zevksiz adam o evlense evlense o kedi ile evlenir her halde... Ancak ben hala iyi bir eşin onu adam edceğini düşünüyorum. Bence Dirzzt karısının sözünden çıkmaz vallah... Bi de kayınvalide sorunu da yok karısının ohhhhhhh vallah güzel şey beee.... Evlenilebilir belki ama kedisi sorun bence eşi kediyi evden atar belki hayvanat bahçesine felan verirler....
HARBE GİDEN
Bence Drizzt tüm dostlarının hatta guen'in bile ölümünü gördükten sonra ölsün.Ölüm şeklide hmmm... ; şimdi bu dostların ölümünün sebebi Lloth olsun ve Lloth'u hayatında yaptığı en inanılmaz , en hızlı , kılıç oyunuyla ve en sonunda da Lloth'u zaknafein'in kurban edildiği (ismini unuttum ) şeyle tüm menzoberranzan illet olsun diye gösterip , kendisini öldürebilir.
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Hatta alustriel i bile Lloth'a öldürtebilir.Ayrıca RA.Salva'nın kitaplara devam etmesi gerekiyorsa , bir dark,elf ve yüzey elfinin melez bir çocuğu ve muhteşem güzellikte bir beyaz küheylan(guen'in yeni hali gibi)la da devam edebilir.
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.