>ÖATLAK KAZAN<

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Majenta,"anlaştık o zaman" diyerek mutfaktan çıktı.Hana girmiş ve bir müzik ziyafeti çekmiş ozana baktı. Ozanın gülümsemesini bastıramasa da sıcak bir gülümseme gönderdi ve " hanımızda çalışma isteğin bizi memnun eder saygıdeğer ozan. Aynı şekilde sizlerin de saygıdeğer savaşçılar.Yeni işleriniz hepinize hayırlı olsun."

Daha sonra, içeri giren cleric'e baktı " teşekkürler dostum.İyi dileklerin ve kutsaman için"
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

AAAA Palistan demek burada da sen çalışacan ne güzel yaa belki de burdaki kazanı tamir edersin.. Kırık testi ile aman çatlak kazanla yemek pişer mi yahuuu. Neyse yaa sana bırakabilirim kazanı.. şurdaki güzel kız da beni ararsa Balrog Cyn abinin yerindeymiş dersin. Vallah gelsin oraya iki bardak şalgam suyu benden.. İsterse üç bardak bile ısmarlarım. Hem öle insanı aklını başından da almıyor.. Neyse sen de uğra arada Balrog abimin yerine yaa Vallahi güzel yer.. Bi gir bak bence... Neyse buradakileri de sana bırakıyorum artık sen ilgilenirsin.. Eee iki hanla birden ilgilenmek zor oluyodu zaten vallahi...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Evet Firble, majenta da beni işe aldığına göre evet ben çalışacağım. Ã?atlak Kazan'da çok güzel yemekler pişer, yemeklerin kokusu sana bunu ispatlamaya yetmiyorsa biraz denemeni öneririm. Tadını bir daha unutamazsın. :D

Burada çalışmak benim için müthiş zevk olacak. Ozan sıcak bir gülümsemeyi gene bir gülümseme ile karşılamamanın kabalık olacağını düşünüp gereğini yerine getirdi. :D

Palisdan kollarını iki yana açtı, bileklerinden dışarıya renkli kurdelalar fırladı. Kollarını sağa sola savurdukça kurdelanın boyu uzuyordu. Bu şekilde yürüyerek NIGHT'a yaklaştı, kollarını son bir kez savurduğunda kurdelalar onun iki yanından savruldu, NIGHT gözlerini kırpıştırmayı bıraktığında önünde kendisine uzatılmış bir gül gördü, ne olduğunu anlamadan tepsisine bırakılmıştı.
Sonra arkasını döndü, hanın ortasına doğru yürürken yeleğini çıkartıp başının üstünde çevirmeye başladı, çevirdikçe etrafa renk renk konfetiler saçılıyordu. Gnom havadan konfeti kapmaya çabalıyordu. En sonunda yeleğini havaya fırlattı, etraftaki ışık veren lambaların bir kısmının önü yelekle perdelenince hanın içi kısa bir süreliğine loşlaşmış gibi gözüktü. İnsanlar yeleğe bakarken ozanın büyülü sözleri havada hayal meyal bir şarkı tadı veriyordu. Yelek yere kapandığında insanlar duvarların yavaş yavaş değişen ışıklarla parladığını farkettiler.

Ozan sevinciyle sergilediği gösteri bittiğinde bir süre için iki eli havada başı tavan bakar halde bir süre olduğu yerde bekledi. Sonra başını indirdiğinde etrafında kendisine bakan suratları gördü. Yaptığı şeyin farkına vardı:
"Eeee... Tamam. Ben saçtıysam ben toplarım değil mi?"
Cevap verilmesine fırsat vermeden yerden bir kurdela kaparak bir dans başlattı, kurdelaların üstüne geldikçe onları toplayarak dansın temposunu artırmaya başladı.

Eğer şanslıysa dansına katılan bir kaç kişiyle hanı daha çok temizlerdi.
Ve de daha eğlenceli! :D
Taşlar unutana dek...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Güneş batmaktaydı...
Ã?atlak Kazanın kapısı gıcırtıyla açıldı.. ve kahverengi cübbeli 1.55 boylarında biri içeri girdi..ayakkabımsı paçavraları tozdan griye dönmüştü..
kahverengi cübbesinin etekleri yere sürtünmekten parça parça olmuştu....

yaşlı ve ince ellerinin arasında tuttuğu kalınca kitaptan başka taşıdığı birşey yoktu.. cübbenin örttüğü karanlık yüzünün karışık beyaz uzun sayılacak sakallar izlemekteydi....

Yaşlı adam handa bulunanlara kafasıyla selam verdikten sonra... boş bir masaya oturdu...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Palisdan dansa bir süre daha devam ettikten sonra hala pek bir şey toplanamadığına karar verir. Sonra durur, hiç yoktan temizleyene kadar han hoş gözüksün diye bildiği ufak bir ilüzyonu han zeminine uygular. Etraf şimdi tertemizdir, en azından ilüzyonun etkisi geçene kadar öyle de kalacaktır.

Yeni gelen kişinin girmesi ile beraber insanları eğlendirmek için bir şarkı söylemeye karar verir. Ankateleği'ni eline alır ve şarkısını söylemeye başlar.

Bir zamanlar çok duyulmuş güçlü bir genç vardı
Hep bilinirdi insanlarca hem yetenekli hem de hızlı
Ã?vünürdü gücüyle, görürdü diğerlerini daha aşağı
Farklı erdemleri boşverip sanırdı kendini bir tanrı

Sonradan bir yaşlı geldi paçavralar içinde içeri
Güçsüz gibi görünürdü ya önde gelirdi bilgeliği
Genç fırladı aciz sandı da o yaşlıyı küçümsedi
Palisdan bilir ki tam da o anda ne de hata etti

Genç kılıcını bile çekti dedi öldün sen gariban
Birazdan gör nasıl da olacak yerler akan kan
Bu kılıç bende oldukça veren de benim alan da can
Genç bağıracak sandı yaşlı olan feryat figan

Oysa yaşlı adam gencin lafına alayla gülümsedi,
Yaşlı adama gore hava kokuyordu epey ironi
Genç salladı kılıcını ve düşünmeden kesti eti
Ancak görmeyince akan kanı birden nefesi kesildi

Gözü önünde yok olurken bilge kahkahalarla
Genç bakakaldı önünde kalan hain kağıda
Yazıyordu orada kabülünü en güçlü karagaha
Ancak yolu biliyordu yalnızca gelen adam

Genç o anda yüzleşti yıkılan hayalleri ile
Ve handan çekip gitti yok olan bir istikballe
Bir daha bu genci gören hiç kimse olmadı
Rivayetler derki fazlasıyla aldı cezasını
Taşlar unutana dek...
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

gizemli yabancı etrafına bakındı,sessizce geçti bir masaya her zaman yaptığı gibi.. gözlerindeki ışık onun görünenin ardında birşeyler gizlediğini açığa vuruyordu...
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Firble zıplamaya başlar güzeldi güzeldi fena değildi. Sonra hızla ellerini hareket ettirir ve bazı sözler söyler ve rengarenk ışıklar Firblenin baktığı yöndeki leydiyi aydınlatır. Hadi isterseniz biraz da dans edelim. Balrog abim bekliyor ama yine de bir miktar burada da çalabilirim. Ve Lord Dragonfire Zamanın Fısıltısının verdiğinden beri Toprağın şarkısı diye adlandırdığı öbür flüdü çıkarır ve çalmaya başlar.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Sessizce olanlara bakmıştı. Yüzünde olalrın şaşkınlığının yanında mutluluğunu da belirten bir ifade vardı. Kısa bir süre iki ozanın verdiği müzik ziyafetinden sonra handa oturan müşterilere baktı. Palisdanın yaptığı ilizyonun farkına varmış ama belli etmemek işine gelmişti. Sessizce Night'ın yanına giderek kulağına fısıldadı."Müşterilerimiz bizi bekliyor." Dalgınca madalyonuyla oynarken Efla'ya handa oturan kahve renkli cübbeli adamı gösterdi.Kendisi de girdiğini görmediği yabancının yanına gitti."size nasıl yardımcı olabilirim?"
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Uzun zamandır yürüyorum evlat.. eğer bana yiyecek bir parça birşey ve birkaç yudum içecek ikram edersen ben de hanındakilere güzel bir hikaye anlatırım....
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gnom flüt çalmayı keser ve yaşlı adama gider aaaa anlatsana bi şeyler yaa merak ettim. Cebindeki şalgam suyunu çıkarır ve adama verir içecek vereyim sana bak şalgam suyu acı acı ben bunu çok severim biliyo musun bi iç sonra da bi şeyler anlatırsın.
HARBE GİDEN
Cyan Bloodbane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Cyan Bloodbane »

Böyle bir handa böyle güçlü birinin ne aradagını kendi kendine düşünür..ve bir anlam veremez..
I cry.when angels deserved to die
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Yaşlı adam bir yudum şalgam suyu içer ve sıvının boğazından geçişinin sesi hanın sessizliğini deler..

Sağol küçük Ozan...
Nasıl bir hikaye istersin??
bir aşk masalı mı bir kahramanlık destanımı??
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Majenta içerden dolu bir tepsiyle çıkarken yabancının içtiği şalgamı görür. Yüzüne yerleştirdiği gülümsemeyle, "yiyecekleriniz ve bir kadeh şarap.Buyrun.Hikayenzi dinlemek bizi mutlu eder."
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Çok teşekkürler evlat
nasıl bir hikaye dinlemek istersin...
ya da kaderini mi görmek istersin,
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Biraz düşüncelere daldıktan sonra yüzünde bir gülümseme oluşur. Geleceği hakkında bilgi edinmek eğlenceli olabilir. Ya da enteresan...

"Geleceğimde ne göreceğinizi merak ettim." der adamın karşısına bir sandalye çekerek otururken.
Post Reply