ama bence kitapları paylaşmalıyız. hatta olabildiğince fazla kişiyle paylaşmalıyız. hem kitaplarımız eski ve hoş bir görünüm alır hem de biz yeni arkadaşlar ediniriz.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
şu ana kadar konuştuğum bir çok insan kitaplarının kullanılmış olmasını üzerinde notlar alınmış olmasını çok seviyolardı (hatta bizim edebiyatçı sırf kullanulmış sewdiği için eski kitaplar alıyordu sarraflardan ) Ama ben aksine kitabın hiç kapağı açılmamış gibi durmasını daha çok seviyorum ... Tamamen farklı görüşler...?...!
bence de kullanılmamış gibi durması daha iyi. ama iş PHB, WHB, Mons.Man. gibi kitaplara gelince biraz eskimiş gözükmesi daha iyi. (fantastik bi hava veriyo )
İlginçmiş yaa ama ben kedileri pek sevemedim bir türlü.. Çok büyükler bi defa.. Guen daha da büyük.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Ben severim böle dev kediler. Guen ise en sevdiim hayvanlardan biri. (diğerleri kendi 6 köpeğim tabi) ah o kudretli pençelerin eti deşerek geçmesi yok mu..öhö.. yine piskopata bağlıyorum ben susuym en iisi
Yahuu ne alakası var yaa satanistlikle hem bunları okumadan dünyanın ne tadı var dünyadan uzaklaşan rp ye ben de karşıyım ama dünyanın tadı onu büyülü görübilince çıkıyo bence...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Yahuu ne alakası var yaa satanistlikle hem bunları okumadan dünyanın ne tadı var dünyadan uzaklaşan rp ye ben de karşıyım ama dünyanın tadı onu büyülü görübilince çıkıyo bence...
Çok haklısın ama bazı kişilere bunu anlatmak ne yazık ki imkansız olabiliyor.