>ÖATLAK KAZAN<
-
Elrond_Carnesir
- Kullanıcı

Handa çok eğlenen kender içeri giren elleriyle sanırım kendisiyle dost olma çabası içinde bir hareket yapan yaşlı adamı gördü... Hemen yanına koştu... Elinde bir kitap vardı ve gözlerini dört açmış kendere bakıyordu... Kender yaşlı adama çok ısınmıştı ve hemen adama sarıldı ve bir anda cepleri ellerine yapıştı... Sanki bu adamın cepleri kenderin ellerine deymek için bir çaba sarfediyormuş gibiydi... Ama yinede kender kendine yeni bir dost daha buldugu için sevinçliydi... Ve ardından sus pus olan yaslı adama şekerce sordu... 'merhaba... bende memnun oldum... şey ismini söylemişmiydin? yok bu benim kitabım deil neden benim elimde ki? ne bu kalemde mi senin...'
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Elrond_Carnesir
- Kullanıcı

'merhaba juntan... ay pardon justan... dokunmam tabiii... Tabii bir daha yere düşmezse.. bak onlara dikkat etmelisin justan kaybolabilir.. şimdi şansına yanında ben vardım.. ama herzaman ben olmayabilirim... eger istersen belki... ama yok her zaman senin yanında olamam... ne niye ittiriyosun beni justan... oyun mu oynuyoruz?' Justan elrondu başından savmak için ittirdi ve kender bunu bir oyun zannetti... elrond hoplaya zıplaya justanın arkasına geldi ve arkasından cüppesine asılıverdi... Cüpper 'Jaaarrttt' diye ayrılıverdi ve minik kenderin minik ellerinde kaldı... Yaşlı justan anadan doğma hanın ortasında kalıverdi... Gerçektende yaşlıydı...
-
Elrond_Carnesir
- Kullanıcı

'merhaba juntan... ay pardon justan... dokunmam tabiii... Tabii bir daha yere düşmezse.. bak onlara dikkat etmelisin justan kaybolabilir.. şimdi şansına yanında ben vardım.. ama herzaman ben olmayabilirim... eger istersen belki... ama yok her zaman senin yanında olamam... ne niye ittiriyosun beni justan... oyun mu oynuyoruz?' Justan elrondu başından savmak için ittirdi ve kender bunu bir oyun zannetti... elrond hoplaya zıplaya justanın arkasına geldi ve arkasından cüppesine asılıverdi... Cüpper 'Jaaarrttt' diye ayrılıverdi ve minik kenderin minik ellerinde kaldı... Yaşlı justan anadan doğma hanın ortasında kalıverdi... Gerçektende yaşlıydı...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Yaşlı adam cübbesinden kalanları topladı ve üzerini örttü..
Gözlerini kendere dikti ve öyle kocaman açtıki kender adamın gözlerinde kendini görebiliyordu...
Mırıltı tarzında biraz söylenen yaşlı adam
birkaç söz söyledi ve basit bir büyüyle ( mending büyüsü) elbisenin yırtılan parçalarını tamir etti.....
"Hancı alın şu canavarı başımdan. AAAAhhh Lanet kenderler.."
"Tanrıca Thakisis bile çaresiz kalmış bu ırk karşısında biz napabilirizki..."
Anlamsız sorular, gereksiz bir merak...
Asıl canavarlar bunlar...
Gözlerini kendere dikti ve öyle kocaman açtıki kender adamın gözlerinde kendini görebiliyordu...
Mırıltı tarzında biraz söylenen yaşlı adam
birkaç söz söyledi ve basit bir büyüyle ( mending büyüsü) elbisenin yırtılan parçalarını tamir etti.....
"Hancı alın şu canavarı başımdan. AAAAhhh Lanet kenderler.."
"Tanrıca Thakisis bile çaresiz kalmış bu ırk karşısında biz napabilirizki..."
Anlamsız sorular, gereksiz bir merak...
Asıl canavarlar bunlar...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
Elrond_Carnesir
- Kullanıcı

majenta kenderi kenara çekedursun kender yaslı adamın yaptıgı buyuye ınanamıyordu ve adamın elbisesine bir daha dokunabilmek için uğraş veriyordu... kender adamın kıyafetine dokundugu anda elinden kaydıgını hissetti ve bununda bir büyü oldugunu farketti... çok eğlenceliydi... tutulacak bir yer arıyordu ve hemen o anda buldu... Yaşlı adamın kolları arasında duran kitaba tutunuverdi... kitabın bir kapagını kender çekiyor bir kapagını ise şaşkınlıktan dumura dönen ve kör talihine küfürler savuran justan tutuyordu... keşke bu anı transpitter amca görebilseydi diye düşündü küçük kender... Ve o anda görülmeyen bir büyü patlamasıd gerçekleşti ve ikiye ayrılan kitaptan ayrılan bir güç dalgası hanı salladı... Çok eglenceliydi!!! Herkes gözlerini dört açmış kendere bakarken, kender hoplaya zıplaya ayaga kalktı ve bir o kadar da hevesle konustu... 'hadi justan kitabı da birleştir de bir daha patlatalım... gerçekten çok zevkliydi... seni çok sevdim justan... seninle kalabilirmiyim... niye kimse konuşmuyor... hey nooldu size.. justan büyün mü bitti?'............. kender olanlardan pek umursamaksızın zaten acıktıgını ima ederek herhangi bir masaya oturdu ve o anda orada yemeklerini yiyen insanlar kalktıktan sonra onların yemegine devam etti.. Nede olsa bunları yemiyeceklerdi... "Bari ziyan olmasında ben yiyeyim" diye düşündü elrond....Bu hanı çok sevmişti...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Yaşlı adam iki parça olmuş kitabına baktı ve kendere taaaaa atalarına kadar ulaşacak bir sövgü dizisi yolladı ve masalardan birine geçti...
Zaten huysuz bir ihtiyar bir vistani olan Justan'ın en son istiyeceği şey deperli kitabının zarar görmesiydi...
Majentadan yiyecek ve içecek birşeylerin yanında bir iplikle iğne istedi
" merak etme bu sefer param da var...!"
Zaten huysuz bir ihtiyar bir vistani olan Justan'ın en son istiyeceği şey deperli kitabının zarar görmesiydi...
Majentadan yiyecek ve içecek birşeylerin yanında bir iplikle iğne istedi
" merak etme bu sefer param da var...!"
-
Elrond_Carnesir
- Kullanıcı

Minik kender bu akşamki olaylardan çok zevk almış ama bir o kadarda yorulmuştu... Sanırım artık yatma vaktiydi... Aslında sorsa şu anda handa olan herkesin onu odasına almak istiyecegini biliyordu ama elrond bunu kabul edemezdi... Belki justan... ama hayır onu bile kabul edemezdi... reflex olarak bir eli keselerine gitti ve orada bir torba altın buldu... Altının nerden geldiğini bilmiyordu ama pek te önemli değildi zaten bu gece handa kalıcak bir oda ayarlasın yarın altınları düşünecek bolcak vakit bulabilirdi... Justana şöyle bir baktı belki bir "iyi geceler" dese iyi olurdu ama içinden bir ses yanına gitmemesini söylüyordu... Hancı kızı çağırdı (kız 3 metreden fazla yaklasmadı) ve bir oda istedi... Odasına çıktıktan sonra handaki kişilerin üzüleceğini biliyordu ama yapıcak bir şeyi yoktu... Uyumalıydı dinlenmeliydi yoksa bir daha nasıl böyle oyun oynayabilirlerdi ki... Gecenin büyük bir bölümünü hana geldikten sonra yaşadıklarını hayali transpitter amcaya anlatarak geçirdi ve kitabın yırtılmasının üzerinden 17 kez geçince olayları tekrar ettiğinin farkına vardı ve uykuya daldı... Rüyasında 18. kez büyü patlaması oldu ve uyurken küçük kenderin dudaklarında bir tebessüm belirdi................ Bu hanı gerçekten de sevmişti.... Gitmeyede hiç mi hiç niyeti yoktu....
Cüce Gorth elini cebine attı ve bir haykırış kopardı.Değerli aşını kaybetmişti.Ama daha o anda nerede olduğunu anladı.Elini baltasına götürdü.O solucanın kafaını koparacaktı ama dehşet içinde baltaının yernde olmadığını fark etti.
Kender uykusunan büyük bir gürültü le uyuldu kapısı parçalara ayrılmıştı ve önünde ona oldukça komik özüken bir cüce duruyordu.Cüce hızla lelei ve buçukluğunitirazlarına aldırmayarak keselerini kaptı.Hızla yere boşalttı.Taşını buldu ve yatağın yanında duran baltasınıda aldı.O anda dikkatini mğferi çekti.Cücenin br dostluk ifaesi olarak majentaya armağan ettiği miğfer.Ve iindeki büyüyü o anda hatırlaı.O miğferi cüce olmayan birisi takarsa devasa bir ifrite dönüşüyordu.
Kender "Onları kaybetmişolmalısın!"derken cüce homurdanarak odayı terk etti.Miğferi ajentaya ade etti ve içindeki büyüyü açıkladı.Majenta "zaten biliyordum."dedi."Daha önceden bana anlattığını görmüştüm."
Kender uykusunan büyük bir gürültü le uyuldu kapısı parçalara ayrılmıştı ve önünde ona oldukça komik özüken bir cüce duruyordu.Cüce hızla lelei ve buçukluğunitirazlarına aldırmayarak keselerini kaptı.Hızla yere boşalttı.Taşını buldu ve yatağın yanında duran baltasınıda aldı.O anda dikkatini mğferi çekti.Cücenin br dostluk ifaesi olarak majentaya armağan ettiği miğfer.Ve iindeki büyüyü o anda hatırlaı.O miğferi cüce olmayan birisi takarsa devasa bir ifrite dönüşüyordu.
Kender "Onları kaybetmişolmalısın!"derken cüce homurdanarak odayı terk etti.Miğferi ajentaya ade etti ve içindeki büyüyü açıkladı.Majenta "zaten biliyordum."dedi."Daha önceden bana anlattığını görmüştüm."
Cüce Majentayahomurdandı ve biren dona kaldı.Hanın dışınanbağırışlar geliyoru.İnce seslerin çığlıkları duyuluyordu.
İçeriye bedenleri baştan aşağıya pullarla kaplı ejderanlar grdi.Arkalarında iplerle bağlı üç tane kızı sürüklüyorlardı.Kızlar günlerdir şkence çekyormuş gibiydi.Birisi Drow elfiydi.Birisi yüzey elfi ve biriside insandı.
Cüce bir drowla dost olmuştu ve onlarınbileiyi olabileceğini artık biliyordu.Ama bir ejderan asla iyi olamazdı.Hele bir bayana bu şekilde işkence eden br ejderan cücenin gözünde ölümü hak ediyordu.
Cüce zaten ellerinde olan baltasını sıkıca kavradı ve ileriye atıldı.Ama bacakları hareket etmedi.Arkasına bakınca kaşlarını çatmış Majentanın ona bakmakta olduğunu gördü.Majenta ona "Bu ii bana bırak!"diye mırıldandı.
Kender üst kattanaşağıya indi ve Majentanın baktığı yere baktı.Majenta nedense insan kadına odaklanmıştı.Yoksa aşıknı olmuştu.Yoksa acıyormuydu?
İçeriye bedenleri baştan aşağıya pullarla kaplı ejderanlar grdi.Arkalarında iplerle bağlı üç tane kızı sürüklüyorlardı.Kızlar günlerdir şkence çekyormuş gibiydi.Birisi Drow elfiydi.Birisi yüzey elfi ve biriside insandı.
Cüce zaten ellerinde olan baltasını sıkıca kavradı ve ileriye atıldı.Ama bacakları hareket etmedi.Arkasına bakınca kaşlarını çatmış Majentanın ona bakmakta olduğunu gördü.Majenta ona "Bu ii bana bırak!"diye mırıldandı.
Kender üst kattanaşağıya indi ve Majentanın baktığı yere baktı.Majenta nedense insan kadına odaklanmıştı.Yoksa aşıknı olmuştu.Yoksa acıyormuydu?
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

YAşlı adam büyük bir hışımla masadan kalktı ve kendinden beklenmeyecek bir cesaretle yeni gelenlerin karşısına dikildi..
O kızları bırak sürüngen ve çek git bu handan...
Ejder adamı yakasından tutarak bir köşeye fırlattı.. ve büyük bir şangırtı koptu....
ama bir an geçmemişti ve yaşlı adam tekrar ejderin önündeydi...
Göz bebekleri yokolmuştu ve yaşlı suratı bembeyaz gözlerle çok ürkütücü görünüyordu...
konuşmaya başladı ve sesi tok gür ve derinden geliyordu hatta hanın içinde yankılanıyordu...
"Bu han kutsandı defolun ya da sonuçlarına katlanın , eziyet ettiğiniz kadınlarda artık korumam altında ... Aşşağılık ruhunuzun yönlendirdiği eller taşıdığınız silahları haketmiyor......"
O kızları bırak sürüngen ve çek git bu handan...
Ejder adamı yakasından tutarak bir köşeye fırlattı.. ve büyük bir şangırtı koptu....
ama bir an geçmemişti ve yaşlı adam tekrar ejderin önündeydi...
Göz bebekleri yokolmuştu ve yaşlı suratı bembeyaz gözlerle çok ürkütücü görünüyordu...
konuşmaya başladı ve sesi tok gür ve derinden geliyordu hatta hanın içinde yankılanıyordu...
"Bu han kutsandı defolun ya da sonuçlarına katlanın , eziyet ettiğiniz kadınlarda artık korumam altında ... Aşşağılık ruhunuzun yönlendirdiği eller taşıdığınız silahları haketmiyor......"