peki takhisis de ordularının başına
lord soth, dalamar, raistlin ve ariakus'ı getirirse
bir de salarsa ejderhalarını
llothun küçük drowcukları ne yapacaklar?
Takhisis kendi panteonunda major god statüsünde
lloth sadece greater power
bu arada ravenlofttan lord soth çıkmayı başardıysa
takhisis de başarır
Lord Soth'u zorla gönderdiler yaw çıkmayı başardı denmez şans yardım etti ona bence.Zeka ile falan ilgisi yok pek,şans yardım ederse oda kimbilir ne zaman.
Ben Lllothcuyum yaa ne demek Takhisis yener Bi defa Lloth güçlerini çok da gün yüzüne çıkarmayan bir tanrıça ve hakkatn çok güçlü yaa Drizzt in kitabından biliyorum. Benim kesin şekilde adayım LLoth
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble wrote:Ben Lllothcuyum yaa ne demek Takhisis yener Bi defa Lloth güçlerini çok da gün yüzüne çıkarmayan bir tanrıça ve hakkatn çok güçlü yaa Drizzt in kitabından biliyorum. Benim kesin şekilde adayım LLoth
yaaav bu major godess ne demek çok mu büyük bi şey ki Lllotha karşı üztün geliyo anlayamadım bi an.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Eee iyi de Lloth da greater God bu Major godlar Greaterlardan daha mı güçlü oluyolar ki???????????
HARBE GİDEN
alla alla peki fr da hangileri major acaba? Ne biliyim greater majordan daha büyük bi şiymiş gibi geldi bana...
HARBE GİDEN
Eeee aynı ise ama o zaman niye insanlar bu kadar takisis i tutuyo ki????
HARBE GİDEN