Buçukluk mu Kender mi Gnom mu?

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

kender olduğu kesin nedenmi Gnome'larımız bile onları taklit ediyorda ondan.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

ben kenderleri severim. nedense buçukluklar da gnomlar da bana çekici gelmiyo. hiç de öyle bi karakter oynmadım. ama ravenloftta 4 kender şeklinde bi oyun oynamak gibi bi planımız var arkadaşlarnan. pek uzun sürmez sanırım :D
War, war never changes...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

bigün yapmamız lazımda dm olarak kimi kuban seçeriz acep,Onur kaçar o ortamdan,4 kender imdat şeklinde,tanımadık biri olmalı
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Buçukluk mu Kender mi Gnom mu?

Post by Darkgnome »

[quote="raini"]Madem alflerle dwarflarla ilgili balık var diğer seçenekleri de koymak istedim. Üç küçük ve nisbeten savunmasız bulunan ırk benim tercihim belli. Gnomlar hoş ırktır inanılmaz zeki olmalarına rağmen sonsuz bir neşeye sahipler. Kenderlerin de çok hoş bir saflıkları var. Ancak buçuklukların ayaklarının daha fazla yere bastığını düşnüyorum. Kenderin maumiyeti ve gnomun neşesi bir ölçüde buçuklukta da var bence ama kendi değimlerince uzunlarla karşılaştıklarında daha sağduyulu olabiliyorlar. Bu açıdan bakılırsa ufak ırkların ayaı en fazla yere basanı gibi geliyor bana. Bu tabii benim fikrim sanırım forumda ufak ırktan olan sadece ben varım. Ama diğer arkadaşların da oynatsalardı ufak ırkların hangisini seçeceklerini merak ediyorum.[/quote]
Gnom
Ayrıca ufaktan kastetiğin kısa boylu ise evet bende ortalamadan biraz kısayım ama ufak değil yüce bir ırktanım.(Ayrıca alınganım)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ama şimdi ayıp ettin yaa bana kenderi taklit ediyo diyoosun.. Ben kenderleri okumadım ki benim okuduum gnomlar buna benziyodu ben de böle oynuyom yüksek zeka düşük bilgelik.. Yani bilgelii elimden geldiince düşürmee çalışıyom ama kimsenin eşyasına dokunmuyom.. (Bence o kadar sorun deil ama sonuçta insanlarda bi mülkiyet bilinci var di mi ama??? )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

ben gnomları çok seveim hem zeki hem neşeli daha ne olsun. :)
PicagoR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by PicagoR »

Kender tabiiki...

Başka hangi ırkla çaldığın birşeyi cebime düşmüş diyerek sahibine geri verebilirsin? :D
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bir insanla ama biraz yüzsüz olması gerekir. Ancak hiç bir insan bir gnom kadar müthiş (!) icatlar yapamaz. (Muhahahahahahahahah)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ve de ne zaman ne işe yarayacaıı bilinmeyen yav dark gnom senle anlaşıcaz galibaa be sevdim seni hakiikikaten de..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
isKENDER
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by isKENDER »

abi buçukluk güzel ama kenderde :oops: güzel bu 2 si bence açık ara lıder
kötülüğe dayanamam , yapanıda affetmem
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Kender kesinlikle. Onların neşeli mizaçlarının yerinin hiç bir şey alamaz. Hatta gnomelar bile. Zaten buçuklukların o kadar da neşeli olduğunu söylenemez. Malum biraz dar görüşlüler...
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
isKENDER
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by isKENDER »

neden buçukluklar dar görüşlüymüş süperler onlar vede gayet geniş görüşlüler
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Buçukluk olarak tolkien deki leri alırsak öle çok da eğlendceli değiller kenderlere göre.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
isKENDER
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by isKENDER »

kender kadar eylenceli değiller ama dar görüşlüde :evil: :mad: değiller bana göre zaten hiç bir ırk kenderler kadar eylenceli olamaz
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Gorath'ın adından söylemek gerekirse:
Hepsini öldürelim gitsin.

Kendi adıma konuşıyım bide:Bence hepsi süperler ama en iyisi kenderlerdir...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Post Reply