ZAMANIN KARARGAHI

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

gorath bana vuran sert bir şey normal değildi anla bunu.o büyülü bir şeydi anlıycağın gibi.soruların cevabını bilen bir kişi yokmu ki şurda.

rp dışı gorath ben insan değilim yarı elfim.
Ã?LÃ?M HEPİMİZİN YOLUNUN SONUDUR,EN IYISI ONDAN YANA OLMAK
*MAEGLİN QUEDRETH
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

* rp dışı: ooo bunu öğrendiğim iyi oldu, yarı elf bir şovalye ilginç ama gururlu we direnişçi (yarı elflerin şovalye olanlarının genel sebebi kendilerine uygulanan ayrımcılığı doğruluk we adalet ile temizlemektir ya o açıdan) sana saygılarımı sunuyorum şovalyem
çok zaman geçti çok şey değişti...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce Gorath paldneye bakarak "bence bu saldırının bir nedeni olmalı!"
dedi."Büyük ihtimal düşmanlarımız bize gizlice saldırmaya başladılar!"

Rp dışı:Ya paldney yarı elf olman senin dahada dayanıksız olduğunu gösterir.Bir cücenin başına vurulunca bayıldığını gördünmü sen hiç?Ben hayatımda hiç görmedim.İster büyülü olsun isterse aşırı güçlü bir yumruk cücenin kafasına vurma başka bir yerlerine vur.
Ya just win abi bu arada yarı elf şövalye ilginçte sen hayatında hiç cüce şövalye gördünmü.Bence bu savaş karargahı başlı başına ilginç bir yer.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

gorath bir gün aynı şey sana da olursa düşmanlar bizim düşmanlarımızdır ama sana olmazsa düşmanlar benimdir bizim değil onun için hazırlıklı olman lazım... tabii benimde yalnız hala soruma cevap yok beni o düzleme alan neydi?
rp dışı ben o bayılma konusunda demedim ben yarı elfim diye ondan önceki mesajında şu insanlar ne dayanıksız demişin de onun için belli ettim yarı elf olduğumu ayrıca ırkımla ilgili bir takıntın varsa rp de de söyleyebilirsin yani...
paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

bunları söyledikten sonra maeglin neyse yeter bu konunun bu kadar uzadığı başka işlerimiz de var
*MAEGLİN QUEDRETH
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

[quote="paldyneey"]gorath bana vuran sert bir şey normal değildi anla bunu.o büyülü bir şeydi anlıycağın gibi.soruların cevabını bilen bir kişi yokmu ki şurda.[/quote]

Dragonfire ın asil sövalyesi maeglin biliyorsun. ben lordun kutsanmışıyım. ve ileri seviyede büyü güçlerine sahibim beni olayın olduğu yere götürürsen lordun bana vermiş olduğu güçlerle sana vuranı kim yada ne olduğunu anlayabiliriz.

biliyorsun zaman bizim elimizde.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

maeglin hemen karagahın arkasına götürdü üstad firanı.ve hemen bir cevap beklermişcesine ona baktı.
*MAEGLİN QUEDRETH
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

Halkını ölümün karagahında tutsak alan oren den tüm benliğiyle kurtulan NOOB halkının halkının işkence içindeki çığlıklarını duyabiliyord, orene ve onun yandaşları yok olana kadar hiç bir zaman rahat yatamayacaktı. Ormana evine halkının yaşadığı o kutsal yeşil diyara doğru yola koyuldu, ilerlerken karşısında yavaş yavaş oluşmakta olan bir karargah gördü,bu karargah ne için ve niye yapılmıştı, kime hizmet ediyordu? Aklında binbir türlü soruyla karagaha doğru ilerledi. her türlü tehlikeye karşı okunu ve yayını haızr tutuyordu, yavaş yavaş karargaha yaklaşmaya başladı...
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

üstad firan ne olduğunu anlamaya çalışırken o karargaha girdi.sonra tekrar ana giriş kapısından çıktı.biraz sakince düşünmek istiyordu sadece... acaba neydi o boynuna vuran şey?
*MAEGLİN QUEDRETH
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

firan olayın olduğu yere gidince maeglin e döndü:

"söyle bakalım aziz şövalye, bu olay ne zaman ve günün hangi saatinde oldu. umarım hatırlarsın bunu."" çünkü yapacağım büyü için bunu bilmem şart"
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

NOOB buranın bir karargah olduğunu yaklaştıkça daha da iyi farketti, okunu ve yayını indirip kapıya doğru ilerlemeye devam etti, kapıya ulaştı. İçeriden gelen sesleri duyabiliyordu. Kapıya vurdu....
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

üstad firan bu olay tam 4 gün önce oldu.güneş tam tepedeydi.ben burda ustaların yaptığı işe bakıyordum sonrasını biliyorsundur.
*MAEGLİN QUEDRETH
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

"Burada heralde saygı duyulması gereken insanlara yer yok." dedi ve arkasını dönerek uzaklaşmaya başladı, 100 metre kadar falan ilerledikten sonra okunu ve yayını doğrultup karargahın kapısına 1 ok fırlattı. Sonra yavaşça ilelemeye başladı fakay gözü hep arkasındaki karargahtaydı.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

kapıya saplanan okun sesi hemen dikkatini çekti yarı elfin hemen gidip baktı ve uzaklaşmakta olan,elinde yayı olan birini gördü.kimdi o acaba?karargahın kapısına ok atmaya nasıl cesaret ederdi?bu soruların cevabını almak için adama doğru ilerledi.
*MAEGLİN QUEDRETH
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

NOOB arkasını döndü ve arkasından bir şovalyenin ona doğru ilerlediğini farkett, sonunda onu farketmişlerdi, zaten o da bunu istiyordu. yayını gelen şovalyeye doğrulttu, "orada dur ve daha fazla ilerleme"!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Post Reply