ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Drizzt_Dourden wrote:Tapınakla ilgili şeyleri duymuştu...Lord Oren'e tamamen inanıyordu ve ona tüm varlığı ile hizmet etmek istiyordu...şimdi sıra varlıgını Lord Oren'e göstermkteydi...Tapınağa şöyle bi baktı ve onu görünce Lord Oren'e olan saygısı bir kat daha arttı..onun icin savasmaya her zaman hazırdı...Nightmare'inden inip tapınagın kapısının önüne geldi...Lord Oren'e layık olacagım diye geçirdi icinden ve kapıya dokundu...
İçini bir kıpırtı kapladı......

Kapılar sonuna kadar açıldı ve karanlık elini bir kez daha tapınaktan dışarı uzattı...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

Caradoc kapıdan içeri adım attı ve yüzündeki sevincini belli eden tebessümle karanlıgın kendisini sarmasına izin verdi...
Caradoc The DeathKnight
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Kapılar arkasından kapandı ve karanlıktaki figürler etrafında dolaşmaya başladı.. bir o yana bir bu yana..
rüzgarın savurduğu yapraklar gibi dasediyorlardı çevresinde....

Fısıltılar kulağına çalındı Caradoc'un

senin de bir korkun var şovalye ... olmalı...

ve karanlıktan sıyrılan bir figür ileri birkaç adım attı

Bu Caradoc un ta kendisiydi, onun hayattaki hali...
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

Evet bu oydu..ta kendisiydi etten kemikten ölmeden önceki haliydi...bir an kemikten elleri titremeye başladı...daha sonra düşündü...ben niye dirildim?
ölümün huzuru varken niye dirildim?....kendi kendine kahkaha attı...tabikide kötülerin en kötüsüne hizmet için...yaşamin benim icin hic bir değeri yok diye düşündü ve kılıcını çekti...karsısındaki surete dogru ilerlemeye başladı...etrafına sogukluk yayılırken eger görülebilseydi gözlerinde bir kuşku belirtisi görülemezdi...
Caradoc The DeathKnight
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Caradoc kılıcı savurdu ve kılıç eski bedeninin içinden öylesine geçti...

Canlı hali ölüm şovalyesine baktı ve gülümsedi..

Karanlık dağıldı ve ortaya bir bahçe çıktı...

İçeride dört kişi bulunmaktaydı...
bunlardan biri
2 metreden biraz daha uzundu ( ve yandaki gibi görünüyordu)
Lyssa_von_Zarovich
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lyssa_von_Zarovich »

Oren_Dautry wrote:DAha yüzünü bile görmediğin birine dostluk mu teklif ediyorsun??

Hmmm
bana dostluğun tanımını söylermisin....

( yüzünü Lyssa nınkine yaklaştırdı ve yüzündeki maske etten ayrılan deri gibi Lord Oren in yüzünden 4 yana ayrıldı...)

şimdi bana Dostluk tanımını yap Lyssa
lyysa o sürekli değişen yüzün ortasında 2 tane yeşil kurukafayı gördü. O surat ta kendi dünyasından tiplerde vardı. Kabuslar, nefretler hepsi bir arada ama ayrı ayrıydılar. Bir an aklı uçacak gibi oldu. Çok uzun zamandır ilk defa kendini bu kadar büyük bir gücün karşısında hissetmemiş ve açıkçası uzun zamandır ürpermemişti. Kafasını bir an oren in yüzünden çekti ve biraz rahatlar gibi oldu. Toparlanmaya çalıştı ve:

"yeter!!..çek artık suratını. Güçlüsün kabul ediyorum. Ama o kadar. Ve bu surata yada artık adına ne denilebilirse ona bakmak zorunda değilim. "

lyssa oren in suratını çekmesini beklerken. Lord inanılmaz bir ses le :

"bana dostluğun tanımını yap." diye gürledi.

genç kız sesin hiddetinden ve artık surattan gelen çığlıklardan bunalmıştı. Bir yandan dayanılmaz açlığı bir yandan da lordun baskısı onu bitkin düşürmeye başlamıştı.

"oren dautry .emin ol bu diyarda temsil ettiğin kavramları hak ediyorsun." Dedi. Ben sana dostluk demedim. Seni güçlü bir arkadaş olarak kabul edebilirim dedim. Arkadaşlık ise benim için sadece ortak çıkarlar uğruna yapılan bir ittifakın, ölümlü aptalları kandırmak için adıdır. "

"şimdi aradığın cevabı bulduysan, artık şu maskeni tak ve şu binbir surat havalarından vazgeç. Bana biraz açlığımı giderecek "bişiler" bul ve , seninle iki "arkadaş " gibi , iş konuşalım"
"You face a far grater torment than death- the torment of never being able to worship me again. That is your punishment for disobeying me..."

"Tear him to shreds!!!"
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Oren buz gibi nefesini Lyssa nin üzerine üfleyerek yüzünü geri çekti ve paçarvaralar yüzünü kapladı...

Hala kibir kokuyorsun neye güvendiğini çok merak ediyorum.
Ama dediğin gibi olsun "Arkadaşım"

"Oren bahçedekisüs havuzuna baktı ve havuzdan oluk oluk kan akmaya başladı"

Git karnını doyur sonra ne önereceğini mrkla bekliyorum...
Lyssa_von_Zarovich
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lyssa_von_Zarovich »

üzerindeki baskının gitmesiyle kendine gelen "genç kız" oren in önünden çekilmesiyle havuza doğru seri adımlarla yaklaştı. Hiçbir zaman esas kaynağından alınmadıkça bu zevki tatmayı sevmezdi. Ancak açlığının dayanılmaz baskısı sonucu ağzını havuzdaki fıskiyelerden birinin önüne koydu. Ve şok oldu.

Kanın tadı inanılmaz taze ve güç vericiydi. Ilık ve yumuşak. İçinden "işini biliyorsun , oren" diye geçirdi. Ã?ylesine açtı ki ağzının etrafından çenesinin altına süzülen kırmızı sıvıyı bile elleriyle silip yalamaya çalışıyordu. Bir süre sonra yavaş yavaş kendine gelmeye başladı. Rahatlamıştı. Açlık hissi mükemmel bir tatmin duygusu ile yer değiştirmişti.

Ağzından süzülen son damlaları da temizledikten sonra, sonra gene her zamanki kibirli ve havalı tavrı ile lorda döndü.

" teklif mi?? aslında ben, senin bana bir teklif yapmak isteyeceğini düşünmüştüm. Gördüğüm kadarıyla etrafın acemi çaylaklarla dolu. Senin gibi cömert ve zeki birisi etrafında daha tecrübeli ve acımasız tipler barındırmalı.bazıları gibi önüne gelen her vampiri bir acemi sanacak safları değil "

"haksız mıyım Lord Oren_Dautry ?"
"You face a far grater torment than death- the torment of never being able to worship me again. That is your punishment for disobeying me..."

"Tear him to shreds!!!"
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

lord orenle vampir konuşurken tapınakta bir sutret belirmeye başladı. suret belirginleşt,ikçe kendisiyle birlikte getirdiği çürümüşlük ve soğukluk ta etrafa yayıldı. yeminer uzun bir ayrılığın ardından tapınağa geri dönmüştü. ve ilk gördüğü şey bir kan havuzundan beslenen vampir oldu.

yeminerin sureti tapıankta şekil aldığında lord oren de oradaydı ve yemineri selmaladı "selmalar yeminer uzun zaman oldu"

"evet lordum uzun ve yorucu bir uzaklaşma." dedi yeminer ve hala havuzda beslenmekte olan vampire göz attı.
"lordum yenilerden mı? " diye sordu. "ama bu kez AZALİN kadar bağımlı olmasın sonra varlığına son vermekten mutluluk duyacağım bir kişi daha olur."
"ve sanırım lord knorometre de artık artık toplamaya o kadar da hevesli değildir" yeminer'in acı çığlığı ya da kahkahası çevredekilerin zihinlerinde yankılandı.

"kaos şimdilik uzak gibi lordum ve yeni gelişmeler var. ben şimdilik bekleyeceğim ve sizin kuvvetlerinize de beklemeyi öneriyorum lordun Oren." dedi yeminer ve paçavraların içine geri büzüldü, etraftaki soğukluk azald ve yeminer'in sözünün bittiğini herkes anladı.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

yeminerin gelişi başrahibi gayet mutlu etti. kadim kişiyle eskilere dayanan bi ortaklığı vardı, çok eskilere. başrahip oluşundan, hatta lord oren'in yükselişinden önceye dayanan bi ortaklık.

yeminerin konuşması sırasında gözgöze geldikleri o tek anda, lichi başıyla selamlamayı ihmal etmedi başrahip
War, war never changes...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

ve yeminer bu selmalamaya rahibin zihnine gönderdiği bir mesajla cevap verir. Uzun zaman oldu kadim dost ama bizim için zamanın değil olayların önemi vardır değil mi?
lord orenle görüştükten sonra senin le bir görüşme yapmam gerek kadim ortağım ve bana anlatacaklarının olduğunu varsayıyorum ben buradan uzak kalalı, öncelikle yeni gelenlerle ilgili dedi yeminer hala kan içmekle meşgul vampirden ve bundan önce varlığını hissettiği birkaç kişiden daha bahsediyordu.

bu esnada yeminer'in burock'un zihnnin bir köşesinde de yeminer'in lord orenle konuşması vardı fakat o buna çoktan alışmıştı. yeminer her zaman birçok işi yapardı tıpkı lord oren'in aynı anda bu konuşmayı da dinlediği ve binlerce rahibinin dualarıan karşılık verdiği gibi.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

tapınaga kabul edildiginden buyuk sevinc ve heyecan icindeydi...lord oren in heybeti karsısında buyulenmişti...büyüden söz etmişken tapınagın bahcesinde sekillenen kudretli yemineri gördü ve gücünü hissetti...bu tapınagın gücü karsısında cok sasırmıstı...basrahip ve kudretli lichi'e sanki gelecegi görürmüşcesine bir tebessümle selam verdi ölüm şovalyesi
Caradoc The DeathKnight
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Lyssa_von_Zarovich wrote:üzerindeki baskının gitmesiyle kendine gelen "genç kız" oren in önünden çekilmesiyle havuza doğru seri adımlarla yaklaştı. Hiçbir zaman esas kaynağından alınmadıkça bu zevki tatmayı sevmezdi. Ancak açlığının dayanılmaz baskısı sonucu ağzını havuzdaki fıskiyelerden birinin önüne koydu. Ve şok oldu.

Kanın tadı inanılmaz taze ve güç vericiydi. Ilık ve yumuşak. İçinden "işini biliyorsun , oren" diye geçirdi. Ã?ylesine açtı ki ağzının etrafından çenesinin altına süzülen kırmızı sıvıyı bile elleriyle silip yalamaya çalışıyordu. Bir süre sonra yavaş yavaş kendine gelmeye başladı. Rahatlamıştı. Açlık hissi mükemmel bir tatmin duygusu ile yer değiştirmişti.

Ağzından süzülen son damlaları da temizledikten sonra, sonra gene her zamanki kibirli ve havalı tavrı ile lorda döndü.

" teklif mi?? aslında ben, senin bana bir teklif yapmak isteyeceğini düşünmüştüm. Gördüğüm kadarıyla etrafın acemi çaylaklarla dolu. Senin gibi cömert ve zeki birisi etrafında daha tecrübeli ve acımasız tipler barındırmalı.bazıları gibi önüne gelen her vampiri bir acemi sanacak safları değil "

"haksız mıyım Lord Oren_Dautry ?"

sadece şanssız bir tesadüf
acemilerle karşılaştın ki artık arqamızda değil.....birdaha da olamayacak
ama geri kalanlar ise oldukça ustadır....

ayrıca iş konuşmaktan bahseden sendin..
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Selamının ardından Lord Oren ın konusmalarını dinledi.
Bir boşluk bekledi sözünü söylemek için.
bulduğu anda kaosun ve ölümün tanrısı Lord Oren_Dautry ben sizin yandaşınız değilim *derken gözleri kan içiciye doğru bir anlığına baktı* ama bu diyarda yapmakla yükümlü olduğum bazı görevler var.Görüyorumki istediğiniz elflerden sonra sizin huzurunuza başka varlıklarda çıkmış.
Savaşı başlatmayan Lorda karşı benim teşekkür borcum olmalı.Sizin için yapabileceğim bir şey varmı acaba...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

"savaşı başlatmayan?!"... bu sözler, savaş rahibinin suratında bir tebessüm oluşturdu.. artık savaşların ve savaşçıların da lordu olan oren'in bir savaş başlatmayacağını düşünmek?... neyse, her şeyin bir zamanı var
War, war never changes...
Locked