ADALAR MANGAL PARTİSİ
Ben kesin varım yeterki haftaya perşembeden sonra olsun, valla çok süper olur ama vapurdaki halimiz çok kötü olur hehe ekmekler etler fala hehe, ama tabii adalarında çok pahalı olduğu ortada olunca daha mantıklı oluyor!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
eminmisin bundan. ben öle bişey duymadım... bu arada bi etkinlik olacaksa üni li arkadaşlar için mümkün olan zaman bu haftasonu olsa gerek...
en büyük bayram geldi çattı. ben şimdiden moda girdim sayılılr... gece 3:30 yatış sabah 6:30 kalkış
en büyük bayram geldi çattı. ben şimdiden moda girdim sayılılr... gece 3:30 yatış sabah 6:30 kalkış
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
arkadaşlar girmişler 2 hafta önce hava sıcakken mangal yapacaklarmış izin alamamışlar ama yani orman büyük, gizli saklı yapmışlar ama bizim kaç kişi gideceğimiz tam belli değil bu yüzden de gizli yapabilirmiyiz meçhul. üniversiteler için bu hafta sonu çok uygun olue bencede!! Aynen bende moda girdim ya ama geç yatma konusunda değil kitap okuma moduna girdim daha bugün kitap altım hemen bitirdim hehe 
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
coşmuşunuz siiz geene
hımm bu haftasonu yani haziran başı? gelsem mi gelsem mi? yine ayağımı burksammı ,herkese somurtsammı ? tamam geliyorum
hımm bu haftasonu yani haziran başı? gelsem mi gelsem mi? yine ayağımı burksammı ,herkese somurtsammı ? tamam geliyorum
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Yangının çıkığı ada burgaz.Bizim gitmeyi planladığımız ada Büyük olanı orada mangal yasal ama bir miktar kira veriliyor.
Eğer Yolculuk olayınıda düşünürseniz kişi başına sucuksuz max 5 milyon çıkıyor...
Açıklama isteyen sorularını yazssın!!!
Eğer Yolculuk olayınıda düşünürseniz kişi başına sucuksuz max 5 milyon çıkıyor...
Açıklama isteyen sorularını yazssın!!!
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
şu işi bu hafta yapalım arkadaşlar valla ondan sonra biz unililer için hayal oluyo bu mesele..
Abi şu işin sucuklu mucukulu fiyatını da bi söölesene ona göre hazırlıklı gelelim ha
Bu arada benim yaklaşık ne kadar yiyebileceğimi Van Helsing de gördün abi..
Abi şu işin sucuklu mucukulu fiyatını da bi söölesene ona göre hazırlıklı gelelim ha
Bu arada benim yaklaşık ne kadar yiyebileceğimi Van Helsing de gördün abi..
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Re: ADALAR MANGAL PARTİSİ
Dragonfly wrote:Bilindiği gibi yaz geldi kapuz kabuğu suya düştü kırlar yeşillendi,havalar ısındı...
Eeee FRP World Aktivite ekibi boş durmuyor sizleri <u>mayısın son yada haziranın ilk haftası</u> düzenlenecek olan <b>Adalar Mangal Partisine</b> davet ediyor...
Katılımcılardan sadece kendı yıyeceklerı et ürünü (sucuk yada vb.) ve ekmekleri getirmeleri isteniyor...Mangal olayı gidilen yerde tatbik edilecek...
Adalarda ekmek bulmak mümkün isteyen olursa gidilen adanın et stoklarınıda tüketebiliriz böylece İstanbuldan et taşımamış olusunuz...
Forumu şimdiden açmamın nedeni ise gelmek isteyenlerin şimdiden plan yapmaları ve uygun bir tarih kesinleştirmemiz içindir...
Maliyet Adalar ulaşımı
Bostancı - XXXX Adası 2.000.000 TL. Dönüş içinde aynı miktar ödenicek.Toplam 4 Milyon.Adalar arası ulaşımda 2 Milyon...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Bence o iş kalabalık güzel olur. Ama yine birsürü insan gelicem diyip gelmeyecek. Kalıcaz 4-5 kişi. Ben yine o duruma düşmemek için peşin peşin söylüyorum kardeşim. Gelmem. Zaten gelmiyim de.. şurda Ã?SS ye 1 aydan az kaldı. Harıl harıl çalışmaları hızlandırdım, bu sefer olacak hissediyorum :p
O düştü.. kih kih kih.. Öldü.. kih kih kih!!