ADALAR MANGAL PARTİSİ

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

Ben kesin varım yeterki haftaya perşembeden sonra olsun, valla çok süper olur ama vapurdaki halimiz çok kötü olur hehe ekmekler etler fala hehe, ama tabii adalarında çok pahalı olduğu ortada olunca daha mantıklı oluyor!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Zamanını hazıran olarak planlıyoruz.Bir aksilik olmazsa Sınavlardan sonra yine gırtlak maksadı ile buluşucaz...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Sharku
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sharku »

Yok kardeşim yeminim var ben gelmem. Habire gelicem diyor millet. Sonra tısss. Oturum evimde yerim sucuğumu. 3 kişi adaya gitmekten bi farkı yok. Hatta buyrun o sözünde sadık 3-4 arkadaşı balkonda ağarlıyım sucukla :D Taaa adalara gerek yok.
O düştü.. kih kih kih.. Öldü.. kih kih kih!!
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Adalar mı Sharku'nun balkon mu? Adalar mı Sharku'nun balkon mu? Cıvıl cıvıl bahar, deniz ve güneş mi; okul bahçesinden çocuk gürültüsü mü? Sanırım ben adaları tercih edeceğim :P
Sharku
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sharku »

Yazdım bunu bi kenra! :P Elbet sen bana " zaman size geliyoz? Sen ne zaman eve gitmicen?" falan dersin! 8)
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

hımmm final bayramlarının tarihlerine bakalım biz de bi öneride bulunuruz şu parti için ama biliyosunuz en büyük bayram bu final bayramı...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

Ya arkadaşlar hani geçen sene yangın oldu ya adalarda , şimdi ızgara yapmak yasakmış falan diyorlar anlamadım ne olacak şimdi?
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

eminmisin bundan. ben öle bişey duymadım... bu arada bi etkinlik olacaksa üni li arkadaşlar için mümkün olan zaman bu haftasonu olsa gerek...
en büyük bayram geldi çattı. ben şimdiden moda girdim sayılılr... gece 3:30 yatış sabah 6:30 kalkış :D
güç amacın, k
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

arkadaşlar girmişler 2 hafta önce hava sıcakken mangal yapacaklarmış izin alamamışlar ama yani orman büyük, gizli saklı yapmışlar ama bizim kaç kişi gideceğimiz tam belli değil bu yüzden de gizli yapabilirmiyiz meçhul. üniversiteler için bu hafta sonu çok uygun olue bencede!! Aynen bende moda girdim ya ama geç yatma konusunda değil kitap okuma moduna girdim daha bugün kitap altım hemen bitirdim hehe :)
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

gelmek cooooook isterim ama su andan kesin bişi söyliyemicem...tarih fln kesin belirlensin ileride tekrar sölerim gelip gelmicemi
Caradoc The DeathKnight
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

coşmuşunuz siiz geene :)
hımm bu haftasonu yani haziran başı? gelsem mi gelsem mi? yine ayağımı burksammı ,herkese somurtsammı ? tamam geliyorum :wink:
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Yangının çıkığı ada burgaz.Bizim gitmeyi planladığımız ada Büyük olanı orada mangal yasal ama bir miktar kira veriliyor.

Eğer Yolculuk olayınıda düşünürseniz kişi başına sucuksuz max 5 milyon çıkıyor...

Açıklama isteyen sorularını yazssın!!!
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

şu işi bu hafta yapalım arkadaşlar valla ondan sonra biz unililer için hayal oluyo bu mesele..

Abi şu işin sucuklu mucukulu fiyatını da bi söölesene ona göre hazırlıklı gelelim ha :D

Bu arada benim yaklaşık ne kadar yiyebileceğimi Van Helsing de gördün abi.. :D
güç amacın, k
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Re: ADALAR MANGAL PARTİSİ

Post by Dragonfly »

Dragonfly wrote:Bilindiği gibi yaz geldi kapuz kabuğu suya düştü kırlar yeşillendi,havalar ısındı...

Eeee FRP World Aktivite ekibi boş durmuyor sizleri <u>mayısın son yada haziranın ilk haftası</u> düzenlenecek olan <b>Adalar Mangal Partisine</b> davet ediyor...

Katılımcılardan sadece kendı yıyeceklerı et ürünü (sucuk yada vb.) ve ekmekleri getirmeleri isteniyor...Mangal olayı gidilen yerde tatbik edilecek...
Adalarda ekmek bulmak mümkün isteyen olursa gidilen adanın et stoklarınıda tüketebiliriz böylece İstanbuldan et taşımamış olusunuz...

Forumu şimdiden açmamın nedeni ise gelmek isteyenlerin şimdiden plan yapmaları ve uygun bir tarih kesinleştirmemiz içindir...
Maliyet Adalar ulaşımı
Bostancı - XXXX Adası 2.000.000 TL. Dönüş içinde aynı miktar ödenicek.Toplam 4 Milyon.Adalar arası ulaşımda 2 Milyon...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Sharku
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sharku »

Bence o iş kalabalık güzel olur. Ama yine birsürü insan gelicem diyip gelmeyecek. Kalıcaz 4-5 kişi. Ben yine o duruma düşmemek için peşin peşin söylüyorum kardeşim. Gelmem. Zaten gelmiyim de.. şurda Ã?SS ye 1 aydan az kaldı. Harıl harıl çalışmaları hızlandırdım, bu sefer olacak hissediyorum :p
Post Reply