cok acil
cok acil
arkadaslar bi sorumun war ki sorunda su bi tane bile frp malzemeleri satan dukkan bulamıorum
.sordugum kisiler bile höö frp de ne falan diiiince iii ce kafayı yiorum zaten.
.yardımcı olursanız sewinirim
İstanbuldaysan işin pek zor değil, Gerekli şeyler gibi mekanlar eski zamanlardaki gibi tatmin edici olmasa da en bol içeriğe sahip yerlerdir.
Ama istanbul dışındaysan işin zor.
Yine de şu an için bulunabilir tek türkçe oyun kitabı olan "Oyuncunun Elkitabı"nı çoğu kitapçıda bulmak mümkün. İlk olarak almak gereken kitap da bu olduğundan dolayı bulmakata pek zorlanacağını sanmam.
Ama istanbul dışındaysan işin zor.
Yine de şu an için bulunabilir tek türkçe oyun kitabı olan "Oyuncunun Elkitabı"nı çoğu kitapçıda bulmak mümkün. İlk olarak almak gereken kitap da bu olduğundan dolayı bulmakata pek zorlanacağını sanmam.
"Lovefull Evil"
saolasın dilbao da yine bisey sorucam yaw sadece turkce olan kitp oyuncunun el kitabı diosun da abicim tanıdıgım cogu kisi turkce si berbat diolar ki bende gördüm abicim kural kitabında falan yarısı turkce yarısı ingilizce. gerci yinede isimize yarıo baya bii. ama ingilizceside bayaaa bi ii. simdi sen ne dersen onu alıcaz(6 kisiyiz de). böle kitaplarınj hepsinin turkceye cevrilisini mi beklicez yoksa ingilizcesini almakta fayda war diip ingilizcesini mi alalım... 
Olay tamamen sizin ingilizce seviyenize bağlı. Bilmiyoruz yada çat pat biliyoruz diyosanız ingilizce kitap almayın derim. Ã?ünkü büyük olasılıkla kuralları hatalı yorumlayacak ve kurallar konusunda tartışacak yada oyunun büyük bir kısmını kitapta yazanları anlamaya çalışarak harcayacaksınız. Ayrıca oyun oynarken kullanılması gereken tek kitap oyucunun el kitabı olmalı, neden yanında bir de sözlük taşıyasınız ki...
Oyuna yeni başlıyosanız zaten Oyuncunun EL Kitabı sizelere yeterli olaaktır. Benim önerim "Zindanlar ve Ejderhalar Macera Oyunu" adında satılan kutulu seti almanız. bu setten başlangıç seviyesindeki bir oyun için gerekli tüm kurallacak çıkacaktır. Bunun yanında da zar seti ve minyatür kullanmak için de harita çıkacaktır. Benim önerim bu seti almanız. Seti yeterince oynadıktan sonra Oyuncunun Elkitabı yada Player's Handbook da alırsınız.
Oyuna yeni başlıyosanız zaten Oyuncunun EL Kitabı sizelere yeterli olaaktır. Benim önerim "Zindanlar ve Ejderhalar Macera Oyunu" adında satılan kutulu seti almanız. bu setten başlangıç seviyesindeki bir oyun için gerekli tüm kurallacak çıkacaktır. Bunun yanında da zar seti ve minyatür kullanmak için de harita çıkacaktır. Benim önerim bu seti almanız. Seti yeterince oynadıktan sonra Oyuncunun Elkitabı yada Player's Handbook da alırsınız.
"Lovefull Evil"
walla arkadaslar bugün iste gidip oyuncunun el kitabını aldım. eeee tabi icine bakınca ah ulan keske bazı seyleri direk ingilizce olarak bıraksalardı dedim fakat essek gibi aldık essek gibi okuyacaz. ama monster manual kitabını büyük ihtimalle ingilizce alırım. yinede yardımlarınızın buyuk bi faydası oldu. herkeese tesekkur