++ÖLÖ RUHLAR HANI++
Kız tereddütle Gorath'a bakıyordu. Gorath'ın bir işareti ile hızla masadan kalktı ve uzaklaştı. Vilthasın oturduğu masaya yöneldi ve "başka bir isteğiniz varmı efendim?" dedi. "İlk içkiniz için ücret almıyoruz. Hediyemizdir."
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
birkac dakka sonra hanın kapısı acıldı. theodorus iceri girdiginde kendisini o kadar huzurlu hissettiki neredeyse burayı kendi tapınagı zannedebilirdi. bakıslarıyla butun hanı süzdü ve sırıttı. ilk gördügü kisi onun tapınagından olan unhloy di. sonrada onun dostu olan garoth ü gördü ve yanına geldi."yeni bi han actıgını bilimiyordum dosrum." dedi. ve cücenin yanına otudurup sarap istedi.
Gorath theodorus'a selam verdi ve kızlardan birisine eli ile işaret ederek servis yapmalarını istedi. Kızlar theodorusun isteğini hızla yerine getirdiler.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Vilthas üst katta kendisine ayrılmış olan bir odaya çıkarken handa ölü bir ruhun çığlığı daha duyuldu ve ürpertici bir rüzgâr handa dolaştı.
-
Par-Salian
- Kullanıcı

Par ölü ruhun çığlığıyla bir anda huzur buldu yanındaki kıza baktı kız pelerinin altındakini merak ediyordu Par hiç bir tepki vermeden bunun öğrenirsen senin için kötü olur dedi vede içkisini yudumlamaya devam etti ama kız iyice ürpermeye başlamıştı Par bundan hoşnut olup kızın daha fazla korkmaması için serbest bıraktı kız Par'dan uzaklaştı içindeki ürpertiyi hala hissedebiliyordu ondan sonra yukarıya odasına doğru çıkar vede temkinli bir uykuya dalar
Diyarın sakinleri kendilerini peş peşe bir duygu selinin ortasında buldular.. herkesin kalbinde ve kafasında sırasıyla en çok korktukları anı, en acı çektikleri olay hatırladılar... ve dünyada en çok nefret edip intikam almak istedikleri varlığı gördüler.. üst süste gelen bu duygular diyarda çok kişinin dizleri üstüne çöküp yığılmasına sebep oldu...
Sonra...
Bir anda diyarın her köşesinde bir ses duyuldu, bugüne kadar duyulmuş en dehşet verici sesti bu:
Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum...
Onlar kokutursa ben dehşete düşürürüm...
Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Sesin susması ile diyarda herkes ruhunda rahatlamayı hisseti..
Sonra...
Bir anda diyarın her köşesinde bir ses duyuldu, bugüne kadar duyulmuş en dehşet verici sesti bu:
Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum...
Onlar kokutursa ben dehşete düşürürüm...
Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Sesin susması ile diyarda herkes ruhunda rahatlamayı hisseti..
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Vilthas, tam üç kız ona yaklaşırken birden yere çöktü.. Annesini öldüren savaşçıyı görmüştü.. Sonra sesi duydu ve anladı.. Kendini zorlayarak ayağa kalkmayı başardı ve anında bir masaya oturdu.. Kendini çok yorgun hissediyordu; fakat daha yeni uykudan uyanmıştı.. "Bana bir kadeh soğuk şarap getirin" diye emretti kızlardan birine.
Cüce Gorath masaya tutunarak yerden kalktı ve bir anlık bir rahatlama süresinden sonra hızla Vilthasın isteğini yerine getirdi. Üzerinde Lord Azalinin onu bağlamış olduğu lâneti daha şimdiden hissediyordu.
-
Par-Salian
- Kullanıcı

- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

birden hanın kapısı acılır ve iceri Caradoc girer...Solmus siyah renkli zırhı yuzlerce yıl icindeki savaslardan sonra bile hala ilk yapılıdı gün gibi saglamdır ve göz alıcıdır.Ölüm Sovalyesi iceri yaydıgı sogukluk ve çürümüşluk ile Cüce Gorath'ın yanına gider
Merhaba Gorath Kaos Cücesi...Yeni hanında seni bir ziyaret etmek istedim..gercekten mükemmel bir han olmuş.tebrik ederim..Lord Oren'in lanetleri seninle olsun
Merhaba Gorath Kaos Cücesi...Yeni hanında seni bir ziyaret etmek istedim..gercekten mükemmel bir han olmuş.tebrik ederim..Lord Oren'in lanetleri seninle olsun
Caradoc The DeathKnight