ZAMANIN KARARGAHI
Rahibe doğru bakar , kendisinin yönetimine karşı bir başkaldırırş hissetmiştir. Okunu ve yayını kaldırarak unholye doğrultur, tüm gücüyle yayı çeker " hey sen savaşçı rahibe karşı söylediklerine ve karargahta yaptığın huzursuzluklara dikkat et karşında iyiliği benimsemiş bir rahip var ve sen kafa kesmekten bahsediyorsun, biz sadece kendimizi savunmak için son çare olunca öldürürüz , kin ve nefretin ve bunun gibi şiddetli duyguların burada yeri yok. Anlaşılan sen herkesten daha çok eğitime ihtiyaç duyuyorsun." okunu tam iki ayağının arasına atar ve yerden okun çarpmasıyla birlikte biz toz bulutu kalkar..."hadi şimdi eğitime yoksa tapınağa gidip biraz daha ruhunu terbiye et ve bir daha da karargahın işlerine karışma!!!" ... okunu ve yayını indirir, rahibe döner "Lütfen yüce rahip onun daına afdiliyorum daha eğitim almamış birirdir kendisi affınıza sığınıyorum burada bir daha böyle bir şeye izin verilmeyecek." Arkasına dönerek çalışmaları yürütmek için hazırlıklara başlar.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
bunların olmasına izin wermeyen rahip kullandığı gücü ile bütün bu olaylar yaşanmadan öncesine gitmiştir we noobun yayını tutar zarif bir hareketle lütfen gereksiz şeylere kalkışma lütfen der inci gibi sakin sesiyle gülümser ardından sesizce noob sadece sinirine biraz daha hakim olmanı istiyorum senden zira konuştuğumuz kişiler de bizimle aynı inançtan der
çok zaman geçti çok şey değişti...
özür diliyorum efendim sadece size karşı yapılan bu saygısızlığı kendime yediremedim lütfen bağışlayın beni. Rafibin önünde diz çöker rahibin gözlerine bakmaktadır onurun ve gururun tüm özellikleri yüz hatlarına sinmiştir.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Rahip zamanı geri aldığında Tapınağın Koruyucusu dikkatle büyünün sonuçlarını izledi. Geçmişi temsil eden kızıl gözü bir an için parıldadığında artık büyü onun için sadece bir görüntü değiştirme oyunu olmuştu. olan olayları biliyor ve izliyordu. Sakin adımlarla Rahip ve Komutanın yanına ilerledi. Donuk sesi yankılandı tüm karagahta
- Sen Komutan ve sen Rahip sizler ne olduğunu ya da neler yapabileceğini bilmediğiniz bir ile bir varlık ile oyun oynuyorsunuz. Sana sözlerim yoktur Rahip ama sözlerim sanadır Komutan... Ben Tapınağın Koruyucusuyum ne eğitim almaya gelmiş bir öğrenci ne de bir Rahip. Sen komutan Lord'umun ta kendisi bana komutanlığı verdi ama ben bunu sadece senin içindeki isteği yok etmemek için ikinci planda bıraktım. Sen Rahip şu an benim emirlerimi dinlemek yerine sadece öneri alıyorsan bu sadece benim insiyatifimde olan bir olaydır.
Adamın kızıl gözü bir an parıldadığında Elf ve Rahip Komutanın Oku attığı anı hissetti beyinlerinde. Tekrar yükseldi donuk ses...
- Yaptığını bir kez daha tekrar etme Elf ve sözlerini bir daha aynı dille ağızına alma... Sen Rahip önerilerimi kulak ardı etme.
- Sen Komutan ve sen Rahip sizler ne olduğunu ya da neler yapabileceğini bilmediğiniz bir ile bir varlık ile oyun oynuyorsunuz. Sana sözlerim yoktur Rahip ama sözlerim sanadır Komutan... Ben Tapınağın Koruyucusuyum ne eğitim almaya gelmiş bir öğrenci ne de bir Rahip. Sen komutan Lord'umun ta kendisi bana komutanlığı verdi ama ben bunu sadece senin içindeki isteği yok etmemek için ikinci planda bıraktım. Sen Rahip şu an benim emirlerimi dinlemek yerine sadece öneri alıyorsan bu sadece benim insiyatifimde olan bir olaydır.
Adamın kızıl gözü bir an parıldadığında Elf ve Rahip Komutanın Oku attığı anı hissetti beyinlerinde. Tekrar yükseldi donuk ses...
- Yaptığını bir kez daha tekrar etme Elf ve sözlerini bir daha aynı dille ağızına alma... Sen Rahip önerilerimi kulak ardı etme.
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
zamanın tapınağı alışkın olunmadık bir şekilde kaos a doğru gitmekteydi. içerde düzen bozulmuştu. ve Lord Dragonfire bunlara pekde izin vermezdi.
birden zaman gerçekten durdu, tapınakta. düşünceler bile susmuştu. Unholy nin ne kırmızı nede öteki gözü fonksiyonunu yerine getiremiyodu. noob tam ayağa kalkacakken olduğu yerde donumuştu. just_win ise tam elini noob un omzundan çekerken donakalmıştı.
"siz inananlarım. sanırım firble ın ölümünden sonra biraz burda düzenin ve saygının ne kadar önemli olduğunu unuttunuz.
Komutan Unholy sadece benden ve başrahipten emir alır. sizler ona gereken saygıyı duymalısınız. bu yaşanan düzensizlik için son uyarımdır."
ve bir anda rahatlayan düşünceler ile herkes normale döndü.
gerekli mesaj herkes tarafından alınmıştı
LORD DRAGONFIRE
birden zaman gerçekten durdu, tapınakta. düşünceler bile susmuştu. Unholy nin ne kırmızı nede öteki gözü fonksiyonunu yerine getiremiyodu. noob tam ayağa kalkacakken olduğu yerde donumuştu. just_win ise tam elini noob un omzundan çekerken donakalmıştı.
"siz inananlarım. sanırım firble ın ölümünden sonra biraz burda düzenin ve saygının ne kadar önemli olduğunu unuttunuz.
Komutan Unholy sadece benden ve başrahipten emir alır. sizler ona gereken saygıyı duymalısınız. bu yaşanan düzensizlik için son uyarımdır."
ve bir anda rahatlayan düşünceler ile herkes normale döndü.
gerekli mesaj herkes tarafından alınmıştı
LORD DRAGONFIRE
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Lordum emredersiniz.
Okçuların eğitimi için oklar ve yaylar hazırdır ilk eğitim oku ve yayı tutmaktan geçer , yorulup , tükenene kadar, ayakta duramayacak kadar yorulana kadar oku ve yayı doğru bir şekilde hedefe doğru tutmaktır. Eğitim başlamıştır.
Okçuların eğitimi için oklar ve yaylar hazırdır ilk eğitim oku ve yayı tutmaktan geçer , yorulup , tükenene kadar, ayakta duramayacak kadar yorulana kadar oku ve yayı doğru bir şekilde hedefe doğru tutmaktır. Eğitim başlamıştır.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Dikkatle adamlari suzdu Tapinagin Koruyucusu. Ikisinin tavirlarini tartti ve geriye cekildi. Olanlri izliyordu calismalari ve egitimleri onun gorevi izlemek ve yerinede mudahale etmekti. Gerektiginde hatalarin cezasini vererek.
Unholy yerinde olsam eğitimlere karışmam bunu nasıl algılarsan algıla eğitim sırasında rahatsız edilmek istemiyorum. Sadece askerlerim ve benim aramda olan bir olaya müdahale etme. Hiddetle unholye bakar, karargaha geldiğinden beri buraya kaosu getiren kişiye bakar, ve arkasını döner.Eğitim çalışmalarına devam eder.!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Dikkatle Komutana bakar yuzundeki hic ifade bozulmadan Elfi suzer. Etrafindaki Elflere bakar ve yuzlerine gozlerinin icine baktiginda Elflerin yuzleri carpilir altin renkli gozu parladiginda Elflerin bazilari bir kac adim geri cekilir.
Sonra tekrar komutana odaklanir. Gozlerindeki asagilayici ifade guclenmis ve adamin konusmalarina karsi tavri yukselmisti.
- Soylenenleri anlamiyorsun bile... Lord Dragonfire'in sozlerini kulak ardi eden bir komutan. Senin Komutana karismak niyetinde olsam su an kalbin ellerimin arasinda olurdur Komutan. Ama niyetim ne Komutana karismak ne de senin bos sozlerini dinlemek benim gorevim Korumak ve izlemek!
Sonra tekrar komutana odaklanir. Gozlerindeki asagilayici ifade guclenmis ve adamin konusmalarina karsi tavri yukselmisti.
- Soylenenleri anlamiyorsun bile... Lord Dragonfire'in sozlerini kulak ardi eden bir komutan. Senin Komutana karismak niyetinde olsam su an kalbin ellerimin arasinda olurdur Komutan. Ama niyetim ne Komutana karismak ne de senin bos sozlerini dinlemek benim gorevim Korumak ve izlemek!
O zaman git görevini yap ve tapınağı koru sana burada ihtiyacım yok.
NOOB'un sesini duyan elf askerler nağralar atmaya başladılar.NOOB elini kaldırır ve adamlarına sakin olmalarını söyler, eğitim aksamamalıdır.
Sen unholy eskisi gibisin cehennemden geldin ve hala onun izleri üzerinde , ruhuna terbiye vermen gerekiyor. Hiddetle unholynin gözlerine bakar ve kılıcını çıkarır, kılıç sanki bir güneş gibi parlamaktadır. Noob kılıcına bakar üzerinde rünlerle bezeli yazılar vardır, kılıcını havaya kaldırır.
Kimse rahibime ve benim eğitimime karışamaz düzeltilecek bir yer varsa da orayı ben düzeltirim, bir daha böyle bir saygısızlık olmamasını istiyorum .ASKERLER EğİTİME DEVAM!!
NOOB'un sesini duyan elf askerler nağralar atmaya başladılar.NOOB elini kaldırır ve adamlarına sakin olmalarını söyler, eğitim aksamamalıdır.
Sen unholy eskisi gibisin cehennemden geldin ve hala onun izleri üzerinde , ruhuna terbiye vermen gerekiyor. Hiddetle unholynin gözlerine bakar ve kılıcını çıkarır, kılıç sanki bir güneş gibi parlamaktadır. Noob kılıcına bakar üzerinde rünlerle bezeli yazılar vardır, kılıcını havaya kaldırır.
Kimse rahibime ve benim eğitimime karışamaz düzeltilecek bir yer varsa da orayı ben düzeltirim, bir daha böyle bir saygısızlık olmamasını istiyorum .ASKERLER EğİTİME DEVAM!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
- ZorinFerador
- Kullanıcı

Dev güvercininden indi ve içeri büyük bir heyecanla girdi ,Zorin.buraya girdiğinde ne kimseyi tanıyordu nede içerde olupbitenden haberi vardı."eğitim için bayağı güzel bir yer" diye mırıldandı... ve içeri girdi.
bir grup insan içeride hararetli bir şekilde konuşuyor bir kısmı ise eğitim için hazırlık yapıyordu... konuşan adamlardan biri yanına yaklaştı "Beni rahip just_win gönderdi ,aranıza katıldım " dedi. Ama içinde hala bir endişe vardı...
bir grup insan içeride hararetli bir şekilde konuşuyor bir kısmı ise eğitim için hazırlık yapıyordu... konuşan adamlardan biri yanına yaklaştı "Beni rahip just_win gönderdi ,aranıza katıldım " dedi. Ama içinde hala bir endişe vardı...
- ZorinFerador
- Kullanıcı