ÖIğLIKLARIN KALESİ(DÖşMÖş TANRI:AZALIN)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Demek yazgı diyorsun dostum...Söyliyecek birşeyim yok o zaman.Buraya büyülerimin açıklayamadığı şeyleri görmek için geldim,şimdi herşey açık,artık buradaki amacım amaçlarının ne olduğu belli olmayan tanrılara hizmet etmek yerine dostluğa hizmet etmektir.Yanında olduğumu bilmeni isterim"
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

AresMajere wrote:Kalenin etrafının dolaşması çok uzun zamanını aldı. Ama kapı bulamamıştı. Bir giriş olmalıydı ama nereden? Gizli bir kapıyı bulmak için Elf içgüdülerine güvendi ve elleriyle duvarları yoklamaya başladı.Elini uzattı ve duvar önünde açıldı"

Gördükleri içinde dehşet ve korkuyu barındırıyordu ve Ares tapınaktaki adıyla Darkslayer kaçmamak için bilgeliğine tutundu. Geri adım atmamalıydı hissettiği korku inanılmazdı..Onu orada tutan içinde anlatılamayacak yoğunlukta hissettiği intikam duygusuydu...

İlerlemeye başladı..

ares kaleni duvarlarından geçerken birden drowca bir küfür duydu. ona yöneltilen küfrü onu taa ruhunu en derinlerine kadar etkilemişti. aynı anda duvarlardaki suratlar dişi-erkek drow yüzleri ile kaplanmıştı. gülüyorlardı. onunla dala ga geçip aşağılıyorlardı. ares in içindeki intikam ateşi bir anda yanardağ gibi patladı. o nu intikam ateşi yandıkça kale onu daha fazla içine çekiyordu. ilerdi ve birden herşey karardı.....

hafif bir sersemlikle gözlerini açtığnda duvarları Lord Azalinin işaretiyle süsleniş bir odadaydı. ve birden şok oldu tahtında oturmakda olan Azalinin hemen sol tarafında bir drow savaşçı durmaktaydı. Ares birden elini kılıcına attı. ömrünü bu soysuzları yok etmeye adamıştı ve şimdi onlardan biri bu intikam yuvasında onun önündeydi. kılıcını çekti ve drowa doğu bir adım attı. o anda Lordun ruhlara korku salan ve acıyla iki büklüm olmalarını sağlayan sesi duyuldu:

"KOY O KILICI YERİNE!! "
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

erethan wrote:Demek yazgı diyorsun dostum...Söyliyecek birşeyim yok o zaman.Buraya büyülerimin açıklayamadığı şeyleri görmek için geldim,şimdi herşey açık,artık buradaki amacım amaçlarının ne olduğu belli olmayan tanrılara hizmet etmek yerine dostluğa hizmet etmektir.Yanında olduğumu bilmeni isterim"

"baş büyücü"

"sen bu diyarda benim içimdeki insanlık kırıntısını görebilen tek varlıksın sanırım, bunu sesinin tınısından bile anlayabiliyorum"

"bana hizmetine gelince bu ancak bir yoldaşlık olabilir, sen bu diyarda hizmet etmesi gereken değil, hizmet edilmesi gereken birisisin. ancak ben pekde sevilen bir güç değilim bu diyarda. bana yoldaşılığın tepki görmene sebep olabilir."

"ne dersin??"

erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

"Bir dostumun yanında olmaksa tepki görmeme sebep o zaman tapki görmemde bir sakınca yok Firan... dediğim gibi yanındayım"
AresMajere
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AresMajere »

Azalin ona seslendiğinde Darkslayer çoktan kendini kaybetmişti. Adımlarını atıp ilerlemek ve kılıcının o drow bedeninin kanıyla sulanmasını istiyordu.Ama karşısındaki güç çok büyüktü.Midesindeki sancı bir canlının dayanabileceğinin çok üstündeydi. "Belki bir gold elf olmasam şu an sürünüyor olurdum" diye aklından geçirdi.

Adım attıkça midesindeki acı büyüdü ve kılıcını düşürüp, dizlerinin üzerine çöktü.şimdi ise Ares' in gözlerinden yaşlar kalenin zeminine boşanıyordu..Bunlar acının gözyaşlarıydı..İntikamın gözyaşlarıydı..Acı çekiyordu çünkü yıllarca kendini adadığı Sheverash' a hizmet edemiyordu, Sheverash onu yalnız bırakmıştı.İntikamın gözyaşlarıydı çünkü karşısında onun hayatını ondan alan bir ırkın temsilcisi vardı ve Darkslayer' ın yemini; bir zamanlar yüce elf tanrılarının yarım kalan işlerini bitirmekti..Drow ırkını diyarlardan silmek.

Ares bu duygular içindeyken, çaresizliğin verdiği acıyla yaşlarla dolmuş gözlerini kaldırdı ve haykırdı..

"İNTİKAM İSTİYORUM BENİ DUY!!!"
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

İçeri yeni gelen gold elfin sesini duydu"drow ırkını yok edeceğim"
evet içi intikam ateşiyle doluydu ama kendi akrabalarına karşı değil..
cesaretle ileri doğru yürüdü ve kendisine darkslayer diyen gold elfin önüne çıktı..
"hoşgeldin,intikam için buradasınız öylemi..beni yatağımdan çağıran şey sizin gelişiniz olabilirmi acaba..
ha birde..bana sakın dokunmaya kalkma!ben lord azalin in hizmetindeyim.."
dedi ve başındaki kukuletayı geriye doğru attı..drow hatlarını daha iyi görebilsin diye..içinde hiç korku yoktu..çünkü burası lord azalin inindi ve onu koruyacağına emindi..tabi kendi iradeside çok önemliydi..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
AresMajere
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AresMajere »

Dizlerinin üzerine çökmüş acıyla kıvranan Darkslayer, haykırışıyla birlikte kendisine yaklaşan drowu gördü. Drowun sesi adeta beyninde yankılanıyordu.Drowun sözlerine aldırış etmedi onun soyundan gelen ve onun düsturuyla yetişmiş bir kişi için drowlar konuşulacak bir ırk değildi.Geçmişi gözlerinin önünden geçti..ve Ares' in ağzından şu kelimeler döküldü:

"Eğer burası intikam ve acının tapınağıysa beni serbest bırak ki intikamımı alayım, intikamımı almamı engelleyecek misin Lord AZALİN?"
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

"ARES MAJERE!!! BURDA HERşEYDEN Ã?NCE BENİM KURALLARIM GEÃ?ERLİDİR. VE BURDA ASLA UKALALIK KABUL ETMEM!! SEN BANA İNTİKAMI NASIL YÃ?NETECEğİMİ ANLATAMAZSIN!!!"

"benim intkamım sadece bağnaz biçimde BİR kişiye yada BİR ırka yönelik değildir. ben bütün bu diyardaki intikam yeminleri duyar ve karşılık veririm. ama benim hizmetimdeki varlıklar -ne olduğu hiç önemli değil- birbirlerine SAYGI GÃ?STERMEK ZORUNDALAR!!"

"diyardaki bütün drowlardan intikam alabilirsin, ama benim yanımda olanlardan değil, rahip. içindeki acıyı emin ol bu evrende ki başka hiç kimse benim kadar iyi anlayamaz, ama kurallara uymak zorundasın."

"senin yerin benim yanım bunu biliyorum, ona göre hareketlerine dikkat et, ve amaçlarına ulaş!!!"

galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Adamın etrafında yavaşça yürümeye başladı.Kılıcının ağzını yere yavaşça sürterek..Ve odada çınlayan sesi bir şarkıya dönüştü;yavaş fakat yakıcı,aşağılayıcı"Bu onun zamanıydı..düşmanına sözcüklerle karşı koymak..Ve son darbeyi kılıcına bırakmak..Bu onun tarzıydı..Ve şimdi sadece bu anın tadını çıkarmaya çalıştı.

Duruyorsun orada avcım
Ve bilemezsin nedir kendime amaç saydığım
Ah!Ne harika şey değimli
İntikamını bahane ederek katletmek bizleri

Karanlıktı heryer depderin
Ve ıslak yağmurla ağladın
Ve katlettin soydaşlarını hiç düşünmeden
Kendi içimizde amaçlarımızı göremeden

Duymuştum sesinizi gülüşüyordunuz dostça
Ve parlıyordu saçlarınız güneşe barışla
Ve hepiniz nefret ettiniz bizden ölesiye
Düşünmüştünüzki olmamalı bize dünyada neşe

Ve ne kadar ahmakmışım size kanmışım
Hissedebilmeyi,sizin gibi sevgiyi saymışım
Ve geldi buldu beni karanlık benliğime
Reddedildim,istenmedim sevgiliye

Anladımki kendim olmalıymışım sadece
İçimdeki yaşayan şey karanlıktır,gece!
Ve gururla gülümsedim ıslak yağmura
Ağladıysamda,yağurdan saydım,yara

Ay"ın çocukları ağlıyor yağmurla
Ve zevk alıyorlar bunla
Ã?ünkü ben hissettim aşkı avcı
O bizi süründürüyor,iğrenç acı

Dünyadaki kadim şeyleri sayıyorum
Ve karanlığa tapınıyorum
Ve ruhu tanıyorum acı çeken
Bu bir hediyedir bana Lord Azalin den!

Ve zevk alıyorum söylemekten
şuursuzca katletmedim kimseyi boş yere
Haketti hepsi,özelliklede iyi
Ne demekmiş bizi hor görmek,bilinci;

Biz kötüler,en çok biz anlarız
Hayatı tüm yönleriyle kavrarız
Yinede kabul ediyorum ışığıda
Ama bilinsinki karanlığımda

Hadi ne duruyorsun vursana!
Kolaysa gözü dönmüşlük umursama
Bende hissediyorum her kadın gibi
Acıyı,zevki,neşeyi,sukuneti

Ama durduğum tarafıda biliyorum avcı
Ve inanmıyorum körükörüne nedenlerim farklı
Hayatta çok şey gördüm,çok fazla acı
Sizin sahte kahkalarınız sadece yankı

Yok ölmeye niyetim daha
Senin gibi bir yılana
Soyluluğun bana işlemez avcı
Ne sanıyordun kellemi uzatacağımımı?

Ve öyle bir kahkaha attıki adamın kanı soğumuş olmalıydı.Belki adamda korkusuzdu ama drow"un da kendi inançları vardı..ve intikamı.."Azalin bana yardım et!.."diye mırıldandı.
AresMajere
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AresMajere »

Ares acı dolu gözlerle karşısında duran yarı tanrıya baktı. Gücü ve onun temsil ettiği değerleri hissediyordu. Lord AZALİN" de tanrısı Shevarash gibi inananlarının içinde, intikamın ateşini uyandırıyordu. Darkslayer" ın tek istediği drowlardan intikamını almaktı ve Lord AZALİN"den bu sözü almıştı. "Diyardaki bütün drowlardan intikam alabilirsin ama benim yanımda olanlardan değil"..Bunu söylemişti Lord AZALİN kendisine. Ares Shevarash" ın tapınağında geçirdiği yıllar boyunca intikamın uzun bir yol olduğunu öğrenecek bilgeliğe ulaşmıştı ve intikam için Lord AZALİN"in yanında yerini alacaktı.

Drow" un söylediklerine aldırış bile etmedi. Yarı tanrıya kenetlenmiş gözleriyle:

"Shevarash" ın yolunda intikam yemini etmiş bir rahibim. Sizin yolunuz bana yeminimi yerine getirme gücünü veriyor, lordum."

"İçimdeki acı ve intikam sizin gücünüzle hayat bulsun"
"Sizin himayeniz dışındaki tüm drowlar gece avcısının kılıcında yaşam versin"

Ares sözlerini bitirdi ve gözlerinin ucuyla drow kadınına bir bakış attı..Alnının önüne düşmüş ter ve göz yaşıyla ıslanmış saçlarının arasından görünen gözleri, bu işin bitmediğini söylüyordu adeta..O bir Shevarash rahibiydi ve intikam onun düsturuydu...

Kılıcını indirdi ve Lord AZALİN önünde eğildi..Boynundaki kırık ok ve göz yaşı damlasının içeren madalyon havada hafifçe sallandı..
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

erethan wrote:"Bir dostumun yanında olmaksa tepki görmeme sebep o zaman tapki görmemde bir sakınca yok Firan... dediğim gibi yanındayım"

"erethan , o zaman yoldaşlığını sonuna kadar yanımda görmek bir şeref, teşekkür ederim"

Lord Azalin diyardaki tek "Büyücü Ustasının" onun saflarına katılmış olması ile artık kendini dahada rahatlamış, ve güçlenmiş hissederek, tahtına arakasına yaslandı.

galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

kılıcını hala elinde tutuyordu..kullanmayı hiç düşünmemişti bile ama..
küçümsemeyle tebessüm ederek elfe baktı..zorlukla hareket ederek rahibe yaklaştı
elini uzattı"Senden barış dilemiyorum yabancı ama Azalin in yanında olacağım her zaman ..beni koruması için değil! Onu bir müridin en içten duygularıyla seviyorum ve inanıyorum,kendimce..sebeplerim var.."dedi ve hınç içinde uzaklaşmak için gözünü elfe dikti.."sanada tanrınada lanet olsun!" diyordu içinden ve gözleride bunu gayet iyi anlatıyordu..
AresMajere
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AresMajere »

Ares'in yüzü tepkisiz,dudakları adeta yıllardır gülmeyi unutmuş şekilde çizgi halindeydi..Beklemekteydi..Lord AZALİN' e son sözlerini söyleyen Ares, drowun kendisine söylediği bir yığın sözcükten sonra ayağa kalktı, yürüyen drowun arkasından bakarak duyulmayacak bir şekilde "Ssussun pholar dos -(ışık senin üstünde olsun)-" kelimelerini fısıldadı..

...ve daha sonra Lord AZALİN' e seslenerek "cevabınızı bekliyorum Lord AZALİN" dedi.
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tifileray »

Ve kalenin başında bir savaşçı drow daha belirdi.O karanlık ve lanetli Tanrıça Lloth'un pis mağarası Menzoberanzan'dan sadece gücü bulmak için kaçmış,ölü ork geçidinin yanındaki mağaradan 10 towns'a kadar gelmişti.Sadece o zayıf büyücülerden olmamak için.İstediğini ona verebilecek tek kişinin Lord Azalin olduğunu biliyordu.Ona intikamı verebilecek tek kişinin Azalin olduğunu biliyordu.Gölgelerin içinden geçip kalenin önünde beklemeye başladı...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

AresMajere wrote:Ares'in yüzü tepkisiz,dudakları adeta yıllardır gülmeyi unutmuş şekilde çizgi halindeydi..Beklemekteydi..Lord AZALİN' e son sözlerini söyleyen Ares, drowun kendisine söylediği bir yığın sözcükten sonra ayağa kalktı, yürüyen drowun arkasından bakarak duyulmayacak bir şekilde "Ssussun pholar dos -(ışık senin üstünde olsun)-" kelimelerini fısıldadı..

...ve daha sonra Lord AZALİN' e seslenerek "cevabınızı bekliyorum Lord AZALİN" dedi.

"dediğim gibi rahip senin içindeki intikima hissi ve acının büyüklüğü senin yerini zaten belli ediyor. eğer benim dinimi benim amaçlarımı, benim kurallarımla yayacaksan burası bundan sonra senin tapınağın olsun."

" benim hizmetini kabul ettiğim ilk rahip olama şerefine eriştin. bunu iyi kullan Ares Majere!"

Locked