En Etkileyici FR şehri
Waterdeep'de(derinsu) öyle ilginç birşey yokki zaten.
Yani Silverymoon dururken burda.Kuzeyin incisi.
Haa birde cüce kolonileri var.Citadel Adbar sonraa Mithril Hall.Tam yaşanıcak yerler.
Netheril demiştim daha önce.Faerun'un uçan şehirleri.(ydiler)
Ama favorim Thay'daki şehirler.Gerçi şehir demek zor ama.
Yani Silverymoon dururken burda.Kuzeyin incisi.
Haa birde cüce kolonileri var.Citadel Adbar sonraa Mithril Hall.Tam yaşanıcak yerler.
Netheril demiştim daha önce.Faerun'un uçan şehirleri.(ydiler)
Ama favorim Thay'daki şehirler.Gerçi şehir demek zor ama.
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

- KUTBILTUNGA
- Kullanıcı

Gümüş Ay,benim yanıtım.'Neden?'diye soracak olursanız,Cüceler,Elfler,insanlar,akıllılar(Gnome)ve daha bir çok ırk bir arada birbirinin tipine,görünüşüne ve dinine saygı gösterek;sazla,sözle,bilimle,sanatla ve gerektiğinde yiğitlikle bir arada yaşamaktaydı...Kent sakinlerinin kötü ırk olarak anılan Drowlar vb.(sonradan ork,yarı ork ve goblinlerden de iyi karakter çıktı mı bilmem?...)ırklara bakış açısı,Gümüş Ay'ın hanımı ve Drizzt Do'urden sayesinde değişmeye başlamıştı;ki Salvatore'nin bu yaptığı takdir edilmesi gereken bir girişimdir...(Benzer şekilde Catti_Brie'nin tüm kötü anılan ırkların üyelerinin de kötü olup,olmadığı üzerine iç sorgusu vardı...)
...Ama bir başka şehir var ki,boyutlar ötesi ve Düş Dünyalarında bile Tanrılar vb.oraya karışamıyor ve karakter sahibi ama yaşam boyu yalnızığa mahkum edilmişler sonununda o kentin yolunu buluyor....
...Evet,Elrik Destanın'daki efsanevi özgür kent;Tanelorn.
'On our quest for Tanelorn,we loose our way...' Blind Guardian...
...Ama bir başka şehir var ki,boyutlar ötesi ve Düş Dünyalarında bile Tanrılar vb.oraya karışamıyor ve karakter sahibi ama yaşam boyu yalnızığa mahkum edilmişler sonununda o kentin yolunu buluyor....
...Evet,Elrik Destanın'daki efsanevi özgür kent;Tanelorn.
'On our quest for Tanelorn,we loose our way...' Blind Guardian...
Yalnız geldik dünyaya;yalnız yürürüz yollarda.Bitmez yollar bizimdir;biziz kırılmaz irade gücünü yalnızlıktan alan.
- ...lwnt....
- Kullanıcı