Buffy The Wampire Slayer
pehhhhh
ben bi şey merak ettim insan vampir olunca tipi,hali,yaşı değişmioo yaa angel çocukken vampir olsaydı yine çocuk vampir mi olacaktı...peki dizide niye hiç çocuk vampir yok... 
Gerçekler,hayallere karşı koyamazlar.....
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
vampir kişiyi kaç yaşında ısırırsa o yaşında ölümsüz olarak dolaşır fakat çok yaşlı dahi olsa bedensel çürüme veya hastalık olmaz çünkü vampirlerin kanı zaten akmaz.ayrıca iki vampirin çocuğu olamaz aslında çünkü içinde canlı büyütemez ..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Re: pehhhhh
bir kişinin vampir olabilmesi onu ısıran vampire bağlıdır. Vampir ısırdığı kişinin ölümüne neden olur ya da onu vampir yapar. Vampir olsam bir çocuğu vampir yapmaz direk kanını emerek öldürürdüm.YesTERFoX wrote:ben bi şey merak ettim insan vampir olunca tipi,hali,yaşı değişmioo yaa angel çocukken vampir olsaydı yine çocuk vampir mi olacaktı...peki dizide niye hiç çocuk vampir yok...
Ã?ocuk vampir fikri ilginizi çekiyorsa
Interview with the Vampire filmini izleyin Brad Pit, Tom Cruise şiddetle tavsiye edilir, Vampir nasıl olurmuş görülür...
Vampirlerin semeni de ölü hücre içerdiğinden dölleme yeteneğine sahip değildir diye düşünülür ama farklı fikirler de ortaya atılmıştır ne de olsa Vampir teması farklı şekillerde işlenebilir farklı kitap ve filmlerde...
Bu arada vampirlerin kalpleri atmaz, nefes almazlar, terlemezler, yorulmazlar, (düşünülenin aksine canları yanar yani acı hissederler fakat gaddarlıkları nedeniyle önemsemezler)
Vampir bir "kan uzmanıdır, vücudundaki her kan hücresi üzerinde tam hakimiyet sağlamıştır ve kan hayat olduğu için, vampir hayatının da süresini kontrol eder bu sayede...
Yine konudan saptım neyse Buffy ve Angel hayranlarından özür diliyorum ama bence rezalet bir dizi, eğlenceli olduğu doğru ama vampir bu değildir arkadaşlar yanılmayalım
Vampir görmek isteyenlere film önerilerim:
Interview with the Vampire
Queen of the Damned
İkisi de Anne Rice'ın kitabından alıntıdır. Ayrıca Anne Rice'tan kitap olarak tavsiyelerim:
The Vampire Lestat
The Vampire Armand
The Vampire Vittorio
Kolay gelsin
Interview with the Vampire filmini izleyin Brad Pit, Tom Cruise şiddetle tavsiye edilir, Vampir nasıl olurmuş görülür...
Vampirlerin semeni de ölü hücre içerdiğinden dölleme yeteneğine sahip değildir diye düşünülür ama farklı fikirler de ortaya atılmıştır ne de olsa Vampir teması farklı şekillerde işlenebilir farklı kitap ve filmlerde...
Bu arada vampirlerin kalpleri atmaz, nefes almazlar, terlemezler, yorulmazlar, (düşünülenin aksine canları yanar yani acı hissederler fakat gaddarlıkları nedeniyle önemsemezler)
Vampir bir "kan uzmanıdır, vücudundaki her kan hücresi üzerinde tam hakimiyet sağlamıştır ve kan hayat olduğu için, vampir hayatının da süresini kontrol eder bu sayede...
Yine konudan saptım neyse Buffy ve Angel hayranlarından özür diliyorum ama bence rezalet bir dizi, eğlenceli olduğu doğru ama vampir bu değildir arkadaşlar yanılmayalım
Vampir görmek isteyenlere film önerilerim:
Interview with the Vampire
Queen of the Damned
İkisi de Anne Rice'ın kitabından alıntıdır. Ayrıca Anne Rice'tan kitap olarak tavsiyelerim:
The Vampire Lestat
The Vampire Armand
The Vampire Vittorio
Kolay gelsin
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Süper olmasa da etkileyici bir filmdi. Kurtadamların değişimi daha güzel nasıl yapılabilir aklım almıyor 
Ama yüzlerce eksiği ve senaryo hatası olduğu da bir gerçek...
Yaralarını iyileştiremeyen, nefes alan hatta boğulan vampirler yapmışlar. Ayıp
Ama yüzlerce eksiği ve senaryo hatası olduğu da bir gerçek...
Yaralarını iyileştiremeyen, nefes alan hatta boğulan vampirler yapmışlar. Ayıp
That which doesn't kill you, makes you stronger
1-SPİKE
2-LASTHAD
3-ANGEL
Kitaplardakileri yazsaydım ilk sırayı Strahd'da verirdim.
Spiekeeeeeeeeee! Enfes bir yaratık yaw! Spikeeeeeeeeeee!
Senin ruhunu Angelınkinin yanına koyacağım.
Spike elinde gitarı şarkılarını söylerken, Night Calimporttan Los Angelesa kadar kadar bu sesi duymak için geldiğinden, kendinden geçmiştir.
-Spikeeeeeeeee!!!
Konserdeki binlerce kişi gibi ellerini umutsuzca Spike uzatmıştır. Spike şarkıyı bitirir ve Night'ı o müthiş vampir güçleriyle sahneye uçurur.
Bir anda Spike'da Night'da yok olmuştur.
Binlerce mil ötede...
Night kulesinin koridorlarından hızlıca geçer ve kavanozlar dizili duvarın önünde durur. Cebinden çıkardığı kavanoza bir öpücük kondurur ve diğerlerinin yanına koyar. Bir kaç adım geriler ve koleksiyonuna sevgiyle bakar. En son kavonozun içinde Spike'ın ruhu vardır. Duvardaki binlercesinde olduğu gibi, bunda da zavallı güzel bir ruh vardır... :*
2-LASTHAD
3-ANGEL
Senin ruhunu Angelınkinin yanına koyacağım.
Spike elinde gitarı şarkılarını söylerken, Night Calimporttan Los Angelesa kadar kadar bu sesi duymak için geldiğinden, kendinden geçmiştir.
-Spikeeeeeeeee!!!
Konserdeki binlerce kişi gibi ellerini umutsuzca Spike uzatmıştır. Spike şarkıyı bitirir ve Night'ı o müthiş vampir güçleriyle sahneye uçurur.
Binlerce mil ötede...
Night kulesinin koridorlarından hızlıca geçer ve kavanozlar dizili duvarın önünde durur. Cebinden çıkardığı kavanoza bir öpücük kondurur ve diğerlerinin yanına koyar. Bir kaç adım geriler ve koleksiyonuna sevgiyle bakar. En son kavonozun içinde Spike'ın ruhu vardır. Duvardaki binlercesinde olduğu gibi, bunda da zavallı güzel bir ruh vardır... :*
Night harbi süperdin ama he.....NIGHT wrote:1-SPİKE
2-LASTHAD
3-ANGEL
Senin ruhunu Angelınkinin yanına koyacağım.![]()
-Spikeeeeeeeee!!!
Binlerce mil ötede...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Evet ama süper ağlıyorlardı hani. Ben beyendim o durumuNIGHT wrote:van helsingde biraz abartmışlar vampir kadınların davranışlarını, ağlayıp duruyorlardı
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...