++ÖLÖ RUHLAR HANI++

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

yavaşça açıldı han kapısı... ağır ağır ve gıcırdayarak... yorgun adımlarla içeri giren adam sırtındaki yayı ve kılıcı tutan kemerini çıkarmış elinde tutmaktaydı... yorgun ve halsiz olduğu her halinden belliydi... elindeki uzun staff'a dayanarak yürüyordu

yavaşça ilerledi hancıya (yada hancı olduğunu düşündüğü) cüceye doğru...

üzerindeki pelerin oldukça yıpranmıştı, hatta bu yıpranmaların yeni olduğunu söylemek çokda zor değildi... adamın üzeri kan kokuyordu...

hancıya yaklaşarak "çok yorgunum dostum... yorgun ve aç bir adam için bir odan vardır sanırım..?" ses tonu görüntüsü kadar kötü değildi... dostça ve sağlam bir şekilde konuşuyordu... fakat bitkindi ve bu sesinden de belli oluyordu...

son olarak cücenin kulağına eğilerek "ayrıca yıkanmam gerek..." diye fısıldadı...
Aurë entuluva...!!
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce Gorath kör ozanın içeriye girdiğini görünce sıkıntı ile iç çekti. Ozanların bu hana girmesine izin vermiyordu ama bu ozanın kör olması işleri değiştiriyordu. Onu dışarıya atamazdı herhalde. Bir kıza işaret ederek hanın sandalye olmayan bölgesini gösterdi ve kız koşturarak el'i hanın sandalye olmayan bölgesinde hep bulunmakta olan bir sandalyelerden birisine oturttu. 'Ruhlar bile bu ozandan hoşlanmadılar!' diye sıkıntı ile iç çekti ve kesinlikle bu adamı tanımıyordu ayrıca anne benzetmesinede yanında oturan sevgili lysanası için kızamıyordu.

Dura içeriye girdiğinde Calisin bir sandalye üzerine çökmüş olduğunu gördü ve ona bir şey olduğunu düşünerek direk oraya yöneldi. Tam Calise ulaşmıştı ki Duranın önünü kesmesi ile birlikte durdu. Kızlardan birisine işaret etti ve "Ona bir oda ile banyo ver!" dedi. Kız altın saçları arkasında sallanırken Duraya üst kata doğru yol gösterdi. Ona sıcak su hazırlamalıydı.

Cüce Durayı hızla yana iterek Calise ulaştı ve dostuna neyi olduğunu sordu. Kızlardan ikisi çoktan calise oda hazırlamaya gitmişlerdi bile...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

İçeri giren iri siyah cübbeli siluet Elf Rahibenin yanına ilerledi. Etrafa onu süzden gözlere aldımadan ilerliyordu. Hanın ruhlarının huzurluğu etraftakilere sıkıntı verirken adam Elf kızının yanına vardı.

- Burada ne arıyorsun?

Donuk sesi kızın yüzünebir kırbaç gibi çarpmıştı. Merhametten en ufak bir ezgi yoktu ses tonunda...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

Ariakas asagiya indiginde calis i gördü -elf rahibeye hayran gözlerle bakan calis i-ve onun hayranligila dalga gecmek icin rahat bir yere oturdu ve calis i yanina cagirdi.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce Gorath sıkıntı ile Ariakaa baktı. Onun çevresine korku yaydığını hissedebiliyordu ama cehennemde geçirdiği yıllarda korkuyu yenmeyi başarmıştı. ariakasa yöneldi ve bir sandalye çekerek oturdu. "Bu işten sıkılmaya başladım!" dedi. Gözlerinde kızıl bir parlama vardı ve bu gözler yeniden geçmişle dolmuştu. Kaos isteyen gözler handakileri süzdü ve bir noktada dondu. "Bu oyundan sıkılmıştı!"
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

"Gözlerindeki kaos icin olan pariltiyi görebiliyorum Gorath istersen gel bana katil ha bi de müsterilerinin azalmasi benim kabahatim onlara söyle ben bir daha buraya ugramam -herhalde- çünkü tapinakta bana bi oda vermeleri söz konusu. Benim teklifimi ciddi ciddi düsün kaos icin yasayan -veya yasamayan :wink: - herkese ihtiyacimiz var" diye fisildadi Ariakas ve kalabaligin arasindan sessizce handan ayrildi.
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Cüce dostunun bura ya gelmekte olduğunu gören calis aya ğa kalkmaya çalıştı fakat bunu başaramadı.Vücüdu calis e her yaptı harekette sanki karşı geliodu.
gorath ın sorusuna cevap vermeye başladığında kalbi sanki çok ağır bi yük taşıo gibi idi
-kötü şeyler oluyo dostum hemde çok kötü.lysana ya baktığımda birden bire ariakas ı gördüm kötü şeyler yapıodu.Ariakas a korku verici bi şekilde bakarak gorath 'a dikkatli olmalıyız dedi.
No one hears him cry so he turns to evil...
Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

yıkanıp temizlendi... bu onun için ciddi bir lükstü... sonrasında, genç kızın getirdiği yemeği yedi afiyetle... uzun süredir sıcak yemek yememenin hasretiyle saldırdı tabağa... sıcak bir somun ekmekle birlikte yenilen soslu et... mmmhh... özlemişti bunu...

"teşekkür ederim küçük hanım..." diyerek gülümsedi kıza... kızın odadan çıkmasını bekledi... biraz dinlenmeliydi... kız odadan çıktıktan sonra yatağına uzandı... pencereyi açmıştı... serin sabah havası doldurdu içeriyi... kapısını kilitleyip önüne dagger'ını dayadı... sonra yatağa uzanıp uyudu bir kaç saat...

uyandığında güneş epey ilerlemiş, vakit öğleye yaklaşmıştı... aşağı inip bir şeyler içmek ve bulabilirse yapacak bir iş için konuşacak insanlar bulmak amacıyla salona indi (temizlenmiş bir pelerin ve silahlarını kuşanmış olarak)... pencereye yakın masalardan birine oturarak etrafa bakındı...
Aurë entuluva...!!
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

LordAriakas wrote:"Gözlerindeki kaos icin olan pariltiyi görebiliyorum Gorath istersen gel bana katil ha bi de müsterilerinin azalmasi benim kabahatim onlara söyle ben bir daha buraya ugramam -herhalde- çünkü tapinakta bana bi oda vermeleri söz konusu. Benim teklifimi ciddi ciddi düsün kaos icin yasayan -veya yasamayan :wink: - herkese ihtiyacimiz var" diye fisildadi Ariakas ve kalabaligin arasindan sessizce handan ayrildi.
Cüce Gorath'ın kızıl parlayan gözleri anında eski haline döndü. Karşısındakini küçük gören bakışları ile süzdü ve kapıya doğru yürüyen Ariakasın ardından "Kaos benim içimde!" dedi. "Bunun için kimseye katılmaya ihtiyacım yok. Lordum bana kaosun kendisini verdi." Sonra bakışlar Calise döndü ve "Korkulacak bir şey yok Calis!" dedi. "Kaos hâla bizimle."

Ellerinden hiç düşürmediği baltasına baktı ve "Benim tek dostum baltadır!" dedi.

Kızlardan birisi Duraya koşturdu ve bir isteği varmı diye sordu. Aynı anda kapılar açıldı ve içeriye bir Minatour yanında yeni kızlarla birlikte girdi. Köle kızlar cüceye yalvarırcasına bakıyorlardı ama cüce gözlerinde hiç bir acıma olmadan onlaı süzdü ve "Sadece şu!" diyerek altın saçlı bir tanesini gösterdi. Bunun müşterilerine iyi hizmet sunacağını düşünüyordu. Kız bir an sonra işlerine koşturuyordu ve Gorath Minatour ile pazarlık yapıyordu. Minatour geldiği gibi çıktı. Sadece artık kesesi daha fazla doluydu.

Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

"sıcak şarap" dedi kıza... kızın gidişine takıldı gözleri... sonra silkinip bakışlarını masasına çevirdi...
Aurë entuluva...!!
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Dura wrote:"sıcak şarap" dedi kıza... kızın gidişine takıldı gözleri... sonra silkinip bakışlarını masasına çevirdi...
Yeni kız henüz işlere alışık değildi. Bu yüzden Duraya servis yapan kızın elindekileri alarak kendisi taşımaya başladı. Kısa sürede alışacağını düşünüyordu ama belkide o kadar çabuk alışamazdı. Ayağı takıldı ve elindeki bir bardak sıcak şarap Duranın üzerine döküldü. Adam hızla ayağa fırlamışken kız özürler diliyordu.

Cüce Gorath hızla o tarafa yöneldi ve kızın altın saçlarını kavradığı gibi çekiştirdi. Bir yandanda homurdanarak Duradan özür diledi.

LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

"özür dilerim Gorath" dedi Ariakas handan çikarken "senin bana biraz da olsa yardim edebilecegini düsünmüstüm -kaos konusunda- eger yanimda gelip bana yardim edersen çok mutlu olurum"
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Gorath kızı saçlarından çekerken Ariakasa baktı ve "Ben yolları bilirim Ariakas!" dedi. "Ama emin ol Kaos yollarda değildir. Kaos senin içindedir. Burada kalabilirsin istersen ve istersen sana kaos konusunda yardım edebilirim ama şunu bilki kaos kendi varlığının özündedir. Yinede istersen burada kal ve kaos konusunda konuşalım."

Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

dökülen sıcak sıvının acısıyla irkildi ve pantolonunu silkeledi... "biraz dikkat edemezmisin..?" aniden gerilen yüz hatları kızı korkutmuştu... arkadan gelen hancı kızı çekiştirmeye başlayınca bir an kendi acısını unutup kıza acıdı...

"tamam dostum... mühim değil... dikkatsiz küçükhanım ıslak bir bez getirirse sorun kalmaz..." dedi... pantolon deri olduğundan, sıvıyı çok fazla emmemişti...

hancıyı sakinleştirmeye çalışarak tekrar "tamam kardeşim... yazgımızda bu da varmış... kızın kabahati yok..." diyerek dostça kızın saçını tutan elini tuttu hancının...
Aurë entuluva...!!
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

Ariakas Gorath a döner ve " müsterilerin ne olacak" diye sorar "kazancinin benim yüzümden azalmasini hiç istemem dogrusu.Görüntüm yüzüden herkesin bana nasil baktigina sen de tanik oldun."
Post Reply