Ejderhalar
Gümüş ejderhalar gerçekten çok güzel şeyler.Kırmızı ejderhanın gözünün içine baktınmı korkudan gümüş ejderhanın gözüne baktınmı güzelliğinden donarsın.Ama bence güç bakımından kırmızıyla yarışamaz hiçbiri.(Bknz Klauth )
Bu arada calis alsancakta kıbrıs şehitlerinde Excaliburda vardı diye hatırlıyorum son gitiiğimde bi bak istersen.
Bu arada calis alsancakta kıbrıs şehitlerinde Excaliburda vardı diye hatırlıyorum son gitiiğimde bi bak istersen.
Caspenar the Imp ;
''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?''
-Veldrin
''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?''
-Veldrin
onu bende okudum ama bence red dragonun görünüşü daha güzel.Just_wiN wrote:walla ben o kitabı bilmiyorum ama dnd monsters manualda en güçlüsü gold dragon gösterilmiştir hepsinden büyük güçlü zeki karizmatik bilge güçlü çewik we dayanıklıdır da (abartmışlar artık onu)
Hem ben güçten bahsederken dl deki kötü ejderhalar arasında kıyaslama yapmıştım onu belirtmemişim yanlış anlaşılmış...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
-
Khellendros
- Kullanıcı

-
LordAriakas
- Kullanıcı

Bir kere güçlü ejderha ırkı diye birşey yoktur.Güç ejderhaya bağlıdır.Kırmızıdan üstün Altın'da vardır Altın'dan üstün kırmızı'da.Mesela Klauth ırkının en güçlüsüdür.Great Red Wyrm'dir ama bu bütün kırmızıların güçlü olduğu anlamına gelmez.Hephaestus mesela.O da kırmızı ama Klauth kadar güçlü değil.
Nefes bakımından düşünürsek benim favorim siyahlar.Asit mahveder adamı.
Bu arada buzlardan hoşlanan bir insan Mavi Ejderhaları değil Beyaz Ejderhaları sevmesi gerekir çünkü mavilerin saldırısı lighting bolttur.
Buz saldırısı beyazlara özgüdür.
Nefes bakımından düşünürsek benim favorim siyahlar.Asit mahveder adamı.
Bu arada buzlardan hoşlanan bir insan Mavi Ejderhaları değil Beyaz Ejderhaları sevmesi gerekir çünkü mavilerin saldırısı lighting bolttur.
Buz saldırısı beyazlara özgüdür.
-
Khellendros
- Kullanıcı

-
LordAriakas
- Kullanıcı

dedikleri gibi güç karşılaştırması yapmak garip kaçıo, görünüş olarakta siyahlar en karizma olanları:)
fred saberhagen'in kılıçların kiytapları serisinde iirenç bi ejderha mantıı var, insandan biraz büüklermiş ve uçmayıp köylere geceleri gelip kuzu falan çalarlarmış, suda solucan olarak hayata başlarlarmış falan, kitaptan soudum bu tasviri duyunca:(
fred saberhagen'in kılıçların kiytapları serisinde iirenç bi ejderha mantıı var, insandan biraz büüklermiş ve uçmayıp köylere geceleri gelip kuzu falan çalarlarmış, suda solucan olarak hayata başlarlarmış falan, kitaptan soudum bu tasviri duyunca:(
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...