++ÖLÖ RUHLAR HANI++
Asılı kaldığı yerden inen ozan :
-Tabii büyücüarkadaşım çünkü bu senin için bir sorun değil...Ã?ünkü sen büyücüsün her ihtimalde kurtulursun burada ki insanlar senin için önemli değil... Onların çorbası olsun yada olmasın önemli olan senin çorbanın olmasıdır...
Diye bağırdı ve kalabalıktan gelen galyan seslerine bıraktı etrafı... Tezgaha gidip birasını tekrar eline aldı.Kapıya doğru uçarken son anda kurtarmıştı birasını...
Ve kalabalığın büyücüyü sıkıştırıp onu suçlamasını ve onu insanlıktan muaf tutmasını izledi...
içinden:
-Tabii büyücü beni öldürecek gücün var...peki ama zekan...
-Tabii büyücüarkadaşım çünkü bu senin için bir sorun değil...Ã?ünkü sen büyücüsün her ihtimalde kurtulursun burada ki insanlar senin için önemli değil... Onların çorbası olsun yada olmasın önemli olan senin çorbanın olmasıdır...
Diye bağırdı ve kalabalıktan gelen galyan seslerine bıraktı etrafı... Tezgaha gidip birasını tekrar eline aldı.Kapıya doğru uçarken son anda kurtarmıştı birasını...
Ve kalabalığın büyücüyü sıkıştırıp onu suçlamasını ve onu insanlıktan muaf tutmasını izledi...
içinden:
-Tabii büyücü beni öldürecek gücün var...peki ama zekan...
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
-
LordAriakas
- Kullanıcı

-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
galadlirim bezgince etrafına bakındı ve sıkılmış bakışlarını herkese dikti."kendini bişey sanan tipler"gibisinden ağzında birşeyler geveledi ve karargahda unholy nin yanına gitmek için handan ayrıldı.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
theodorus corbasını icerken aklında bir isim wardı. sessizce"GORATH"dedi ve fısıldayarak "acaba simdi napıodur hımmm kapıdan büyük bir hıuzla cıktıgına göre delirmis gibiydi." o anda yeniden ozanın ona bagırdıgını duydu ve ayaga kalkarak" bana bak ozan eger iyilik yapıp insanları kurtarmak istiosan vebalı han orda. buraya gelirken haını ismini okumadın galiba okumadıysan sana söliiim Ã?LÃ? RUHLAR HANI. yani senin gibilerin burda isi yok simdi bana bagırmayı kes"der sinirlice masasına oturur ve yine derin düsüncelere dalar.
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Gelirken kurduğu milleti galyana getirme planı tutmuş etrafına bir sürü insan toplamıştı.şimdiyse hanın sahibide gitmişti. Hanın yeni sahibi olabilirmiydi ki... Yada karşı binayı önceki macerada kazandığı parayla yeni bir han mı açsaydı ki...
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
Garson kızlardan birisi Theodorusa içkisini getirdi ve bir köşeye çekilmiş hararetli bir şekilde tartışan kızların yanına giderek konuşmalara katıldı. Sahipleri onlara her ne kadar kızsada onlar Gorath'ın yokluğunu acı bir şekile hissetmeye başlamışlardı.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
LordAriakas
- Kullanıcı