ÖIğLIKLARIN KALESİ(DÖşMÖş TANRI:AZALIN)
-
AresMajere
- Kullanıcı

Ares Lord Azalin' in kalesinin tam ortasında duran sunağın biraz yakınında duruyor ve kendisine meraklı gözlerle bakan elfi inceliyordu.
Sunak kalenin mimarisini adeta tamamlar nitelikteydi..Silindir biçiminde ve yerden 1 metre yükseklikte olan taşın etrafını küçük daire biçiminde bir havuz çevrelemekteydi.Havuzun ortasındaki silindir taş, etrafını sarmalayan her ırktan yüzlerle doluydu ve bunların her birinin yüzünden acı çığlıklarıyla akan kanlar havuzu doldurmaktaydı.
Bir süre durduktan sonra Ares elf e döndü ve:
"Sakinleş kolcu. Burası Lord AZALİN' in kalesi, acının, intikamın ve korkunun yarı tanrısı. Ve sen buraya girebildiğine göre içinde bunlardan birisini barındırıyorsun.Söyle nedir buraya gelmene sebep?"
Sunak kalenin mimarisini adeta tamamlar nitelikteydi..Silindir biçiminde ve yerden 1 metre yükseklikte olan taşın etrafını küçük daire biçiminde bir havuz çevrelemekteydi.Havuzun ortasındaki silindir taş, etrafını sarmalayan her ırktan yüzlerle doluydu ve bunların her birinin yüzünden acı çığlıklarıyla akan kanlar havuzu doldurmaktaydı.
Bir süre durduktan sonra Ares elf e döndü ve:
"Sakinleş kolcu. Burası Lord AZALİN' in kalesi, acının, intikamın ve korkunun yarı tanrısı. Ve sen buraya girebildiğine göre içinde bunlardan birisini barındırıyorsun.Söyle nedir buraya gelmene sebep?"
-
AresMajere
- Kullanıcı

Darkslayer, kollarını açarak Lord AZALİN' e haykıran adama doğru yaklaştı ve yüzündeki ifadesizliği koruyarak:Hükümlü wrote:Bir atlı gün batımını izleyerek yavaş yavaş çığlıklar kalesine geldi. Görkemli yapı karşısında bütün görkemiyle yükseldi ve güneş onun arkasında kayboldu. kalbinde büyük bir hüzün duydu. belki bu onu son görüşü olacaktı. kendi kalbinde büyük bir hüzün duyuyordu. bunca yıl boyunca ona hizmet ettikten sonra. kendini pis bir hain olarak görüyordu.
ama ne yazık ki yapılması gerekeni yapmıştı. ona göre doğru olan şey buydu. insanları korumak.
Adam yaklaştıkça duvarlar onun daha çok irkilmesine sebep olmuştu. O yüzler! Surların dibine geldiğinde ise geçip geçemeyeceğinden emin değildi. Kimi kandırıyordu. Elbette geçecekti...
Kendini içeride buldu bir anda ve gürültülü bir şekilde yutkundu adam.
Atını bağladıktan sonra taht odasına yürüdü .Yine ağır adımlarla. her şeyi ağırdan almak istiyordu....
Birden durdu. kollarını yanına açarak haykırdı...
"İşte geldim İntikamın, Acının ve Korkunun Prensi Firan Zalholan! Almak istediğin şeyi getirdim Artık Karathas Bardaaner"in ruhunu alabilirsin"!
"Ben Lord AZALİN' in rahibi Ares Majere..Lordum sizi tahtın arkasındaki kapıların ardında bekliyor"
Acı, intikam, korku...
Elf bu duyguları en son ne zaman hissetmişti bilmiyordu...buraya tek gelme amacı Fingolfin'i bulmaktı ama sonra acıyla haykıran akrabalarını ve babasının yüzünü görmüştü ve intikam duygusunun kaynağı buydu.Sakinleşen elf olaylara farklı bir bakış açısından bakmaya başladı "kara bir büyü? evet kara bir büyü olmalı... benim babam öldü bunun başka bir açıklaması olamaz" dedi kendi kendine, birde bu elf vardı, bu altın elfin kötülüğün yoluna sapması çok acıydı, Thlyrotel temkinli olması gerektiğini biliyordu...
"az önce söylediğim gibi Ares diğer elfler neredeler?"
sesinde pek belli olmasada kin vardı...
Elf bu duyguları en son ne zaman hissetmişti bilmiyordu...buraya tek gelme amacı Fingolfin'i bulmaktı ama sonra acıyla haykıran akrabalarını ve babasının yüzünü görmüştü ve intikam duygusunun kaynağı buydu.Sakinleşen elf olaylara farklı bir bakış açısından bakmaya başladı "kara bir büyü? evet kara bir büyü olmalı... benim babam öldü bunun başka bir açıklaması olamaz" dedi kendi kendine, birde bu elf vardı, bu altın elfin kötülüğün yoluna sapması çok acıydı, Thlyrotel temkinli olması gerektiğini biliyordu...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
"Konukların var Firan,daha olucaktırda...artık gitmeliyim,ihtiyacın olduğunda beni nerde bulabileceğini biliyorsun...hımm artık bulmakta bir sorun yaşayacağını zannetmiyorum zaten"der ve odadan çıkar erethan.
kalenin çıkışına doğru ilerlerken karşılaştığı ikiliye selam verir,yoluna devam edicekken bir şey unuttuğunu farkeder ve geri döner...
"Baş rahip yeni görevinizi layık'ı ile yerine getireceğinizden eminim"
kalenin çıkışına doğru ilerlerken karşılaştığı ikiliye selam verir,yoluna devam edicekken bir şey unuttuğunu farkeder ve geri döner...
-
AresMajere
- Kullanıcı

Darkslayer yabancıyı dikkatle süzdüğü yabancıya dönerek:erethan wrote:"Konukların var Firan,daha olucaktırda...artık gitmeliyim,ihtiyacın olduğunda beni nerde bulabileceğini biliyorsun...hımm artık bulmakta bir sorun yaşayacağını zannetmiyorum zaten"der ve odadan çıkar erethan.
"İntikam ve acı ruhumun derinliklerinde var olduğu sürece görevimi yerine getireceğim. İntikam duygum ise bu diyarlarda tek bir drow var olmayınca bitecek. Yolunuz açık olsun"
-
AresMajere
- Kullanıcı

Elfin sorusu karşısında duran başrahip, Lord AZALİN' in konuğuna bir dakika beklemesini belirtti ve elfe yaklaşarak:Thlyrotel wrote:Acı, intikam, korku...
"Ã?nce sakin olmalısın elf kardeşim..Keşke içinde hissettiğim bu intikam ve acı duygularını biz elflerin baş düşmanları olan drowlara yöneltebilsen..Drowların bu diyarlardan sürülmesinde senin gibi her elfe ihtiyacımız var."
Darkslayer bir süre bekleyip sözlerinin elfin üzerinde yarattığı tepkiyi gözlemledi ve sonra konuşmasına devam etti..
"Burada gördüklerin ve duyduğun elf sesleri senin içindeki acı ve intikamın yansımaları..Lord AZALİN' in kalesindesin ve şu an yanında durduğun sunak onun yolunda olanlara belli güçler bahşeder..İçindeki duyguları ben şu an birebir hissediyorum..Sakin ol ve konuğumu Lord AZALİN' in huzuruna çıkarmam için bana zaman ver.Sonra her türlü soruna cevap bulacaksın"
Darkslayer sözlerini bitirdikten sonra konuğa işaret eder ve tahtın arkasındaki kanatlı kapıya doğru hareketlenir.
Ares Majere'nin sözlerini dinleyen elf anladığını belirtir bir şekilde kafasını sallar sonrada odanın ucundaki kapıya yönelen ikiliyi sessizce izler...
Odada yalnız kaldığında kendi kendine "demek drowlar Ares, bu şeytanlar savaşmak için uygun düşmanlardır haklısın" der...
"ama lordun Azalin o, babamın ruhuna saygısızlık yaptı bunu unutmayacağım"
Odada yalnız kaldığında kendi kendine "demek drowlar Ares, bu şeytanlar savaşmak için uygun düşmanlardır haklısın" der...
"ama lordun Azalin o, babamın ruhuna saygısızlık yaptı bunu unutmayacağım"
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Karşısında duran Drow'u inceledi. Ölümcül zariflik karşısında başka kim olsa etkilenirdi. Duyguları olmayan bu adam ise sadece hafifce eğildi ve eli ile kapıyı işaret etti.
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Kalenin kapısı şiddetli yumruklarla çalındı. Azalin'in hizmetkarları kapıda duran kara giysilere bürünmüş bir adam gördüler. Cüzzamlı gibi heryerini sarmıştı ve gözleri bile gözükmüyordu. Kocaman boyutlarda bir adamdı ve ona tepeden bakan nöbetçiye gür bir sesle bağırdı:
"Başrahibiniz'le görüşmek istiyorum. Bana Tanrısı ve dini hakkında bir vaaz vermesi mümkün mü?"
"Başrahibiniz'le görüşmek istiyorum. Bana Tanrısı ve dini hakkında bir vaaz vermesi mümkün mü?"
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
AresMajere
- Kullanıcı

Kalenin duvarlarında sürekli farklı yüzler dans etmekte ve yüzlerindeki acı duvarlara bakmakta olan iri yarı adamın içinde bir burukluğa neden olmuştu..Bir anda bir elf kafası kale duvarında belirdi..Bu yüz diğerlerinden farklıydı. Elfin yüzü ifadesizdi..Ne acı ne sevinç..ve daha sonra vücudu kale duvarında belirdi ve elf dışarı adım attı..Raistlin wrote:Kalenin kapısı şiddetli yumruklarla çalındı. Azalin'in hizmetkarları kapıda duran kara giysilere bürünmüş bir adam gördüler. Cüzzamlı gibi heryerini sarmıştı ve gözleri bile gözükmüyordu. Kocaman boyutlarda bir adamdı ve ona tepeden bakan nöbetçiye gür bir sesle bağırdı:
"İntikam, acı ve korkunun yarı tanrısı Lord AZALİN hakkında ne bilmek istiyorsun yabancı?"
"Bana bildiklerini anlat... İlahını anlat... Neden ona hizmet ettiğini anlat... Onun diğer Tanrılardan farkını anlat... Hizmetkarlarına vaatlerini anlar... Bilmem gerekenleri anlat... sen her ne isen..." diye cevap verdi kara giysili dev adam...
-
AresMajere
- Kullanıcı

"Adım Ares Majere, hayatını elflerin ezeli düşmanları olan drowları ve onların yandaşlarını yok etmeye adamış bir rahibim. Ve diyarlarda yaşayan bir drow kalmayana kadar hiçbir zaman yüzümde bir gülme ifadesi olmayacak"Raistlin wrote:"Bana bildiklerini anlat... İlahını anlat... Neden ona hizmet ettiğini anlat... Onun diğer Tanrılardan farkını anlat... Hizmetkarlarına vaatlerini anlar... Bilmem gerekenleri anlat... sen her ne isen..." diye cevap verdi kara giysili dev adam...
"Lord AZALİN' in yolu intikam, acı ve korkunun keşistiği yerde başlar. Bu kalenin var olmayan kapısından içeri ancak bu duygulardan birini içinde yoğunlukla hissedersen girebilirsin..."
"İntikam alınıncaya kadar içinde acıyı ve korkuyu barındırır..Ã?ünkü intikamını alamayan insan hergün kaybının veya kayıplarının veya kendisine yapılanların acısını içinde yaşatır, intikamını hayatının sonuna kadar alamamanın ise korkusunu yaşar. Lord AZALİN hizmetkarlarının inanışına göre bu duygularımızla oynar ve bizi ister başarılı kılar isterse korku ve acı içinde yok olmamızı sağlar"
"Başka bilmek istediğin ne var yabancı?"
Dev boyutlardaki adam elini sanki kapalı yüzündeki sakalına götürürmüş gibi yaptı sonra bir anda vazgeçti. Avucunu baktı ve tuttuğu bir şeyi kuvvetle sıktı: "Tanrı'nın öğütleri, istekleri, amaçları nelerdir? İnananlarına ne vaat eder rahip?" diye gürledi adam sesi karanlıkta kaybolurken...