Ya berbat bir bölümdü bu! Angel da tam zamanında geldi! Bu adamın nesi var? Kendi dizisinde duramaz mı??
Spike. zavallım benim, kalbi yine kırıldı. Nedense dayanamıyorum buna.

Abicim ileride diye bir şey kalmadı haftaya dizinin son bölümü bence angel ile spike dalıcaklar birbirlerine arada buffy ölcek ama ben buffy ile yapılan bir röportajı okumuştum. Spik ile Buffy'nin birlikte olma şansları varmı diyordu. Buffy'nin verdiği cevap Angel olmasaydı belki! şeklindeydi...feverbeast wrote:Spike'a ben de üzüldüm. Zaten Angel'ın değil Spike'ın taraftarıyım. Tam söylemeyeyim ama Spike'la ilgili önemli bir şey olacak ileride.
Ben Spike olsam ve kafamda 1000 tane çip de olsa dalardım buffy'e. Hem hayatının en güzel gecesini geçeridiğgeçirdiğini onaylıyor, hem de ilk fırsatta boynuz takıyor.
Gorath wrote:Abicim ileride diye bir şey kalmadı haftaya dizinin son bölümü bence angel ile spike dalıcaklar birbirlerine arada buffy ölcek ama ben buffy ile yapılan bir röportajı okumuştum. Spik ile Buffy'nin birlikte olma şansları varmı diyordu. Buffy'nin verdiği cevap Angel olmasaydı belki! şeklindeydi...feverbeast wrote:Spike'a ben de üzüldüm. Zaten Angel'ın değil Spike'ın taraftarıyım. Tam söylemeyeyim ama Spike'la ilgili önemli bir şey olacak ileride.
Ben Spike olsam ve kafamda 1000 tane çip de olsa dalardım buffy'e. Hem hayatının en güzel gecesini geçeridiğgeçirdiğini onaylıyor, hem de ilk fırsatta boynuz takıyor.
Her neyse haftaya son savaş var. Ayrıca şu silahta süper bişeydi hani...

Offf o silahı bana bir hediye eden olsa var ya. Üç yüz yıl lordum azaline dua ederim hediye eden için.feverbeast wrote:Angel olmasaydı da Angelus (düşman) olsa, Spike sonradan iyi tarafa geçse daha iyi olurdu. Angel'a kıl kapmaya başladım nedense.
A, evet, silaha hasta oldumDOğum gününde Gorath'a hediye etsek ne sevinirdi
![]()

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests