ZAMANIN KARARGAHI

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
YesTERFoX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by YesTERFoX »

Abisini gören YesTERFoX çok duygulanmıştı.HEmen kendini komutanının önünden zıplayarak abisinin kollarına attı.VE hal hatır sordu.Anladı ki abisinin kafası yine guseldi.Hiç şaşırmamıştı bu olaya doğrusu.Ama kim nederse desin onu çok sewerdi we dediklerine saygı gösterirdi....
-Yok abi niye şaşırdın ben paladin olacam.
Gerçekler,hayallere karşı koyamazlar.....
ZorinFerador
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ZorinFerador »

Karargahın, yurtunda odasında, yere kıvrılmış duruyordu, Zorin.Düşünceli, Düşünceli , tavana bakıyordu.Bir an için bu eğitimin hiç bitmeyeceğini düşündü, içi ürperdi...Sonra bıraktı bu saçma sapan düşünceyi.yurtun penceresine doğru yürüdü, aşağıda komutanı görünmeyen bi düşmanla çılgınca bir savaşa girişmişti, umarım yenilmez ...diye düşündü.Sonra kapıdan birinin girdiğini gördü, avazı çıktığı kadar bağırıyordu adam bir yandanda gülüyordu ara, arasonra birden komutanının görünmez düşmanıyla minik bir ateşkes yaparak kapıdaki kahkahalara boğulmuş adama doğru yürüdüğünü gördü." Defol!!!!" diye bağırdı komutanı, kulakları çınladı Zorin'in. Bir an için onun kafasını uçuracağını sandı, sonra bir gerilme sesi duydu,kapıya yakın okçular oklarını germişlerdi, bu da neydi böyle, ne oluyordu ???? izlemeye devam etti ardından...
kılıcının kınını sıkıca tutuyordu,hızlı bir hareketle kılıcını çekti.Ardından dostvari bir selam verdi...
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

Feryat kardeşini görmenin coşkusu ile ona sarıldı.Unholy nin tehdidini duymamıştı zaten duysaydı da bir şey ifade eytmezdi onun için bu güzel kafası varken...

Bir yandan elf kardeşlerinin bu yarım elf e ok çekmeleri gücüne gitmişti. Sonra nasılsa hiç beni aralarına almadılar diyerek bu düşünceden vazgeçti... Kendisine çevrilen okları görünce burayı yakma isteği çevik gövdesinin ardında gözlerinde belirdi...
Neden sonra:
-Saygılar efendimizin verinde kendimi tanıtiim...BEn deniz Ozan Feryat... (NAzikçe yere eğilmişti...)
-Ã?ğrenciniz Yesterfox un aynı Babadan abisi oluyorum...Ve size söylemem gerekir diye bu çocukları ihtişamınız la etkileyerek değil Onların benlik yatkınlıklarını ele alarak yetiştirin dicektim...Bu arada şu okçularınıza da oklarını indirmelerini söylermisiniz. VE izin verirseniz kardeşimle özel konuşmak istiyorum çünkü ne zamandır görüşemiyoruz...
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
YesTERFoX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by YesTERFoX »

YesTERFoX'un kafası karıştı.Kendisiyle neden konuşmak istiyordu.Kesin onun aklına ters yatan bi şey yapmıştı diye düşündü.Ya da kendisine ters.Ama abisine çewrilen okçuları görünce biraz korktu we komutanından,abisi ile konuşmak için izin istedi.
-komutanım abimle biraz konuşabilirmiyim.
YesTERFoX izin isterken komutanına sinirli bi şekilde bakıyordu.Ã?ünkü kendi öz abisine böyle tehditler sawuran ve ona elf okçularını yöneltiği için bayağı bi sinirliydi.
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

En sonunda bir köşe ye çekti kardeşini Feryat ve ona açacağı dövüş kulübünde ona ortak olup olmayacağını sordu... Kardeşi kabul ettikten sonra da dışarı çıktı çıkarken karargah komutanı ile göz göze geldi...
Gerçekten korkutucu gözlerdi.. İnsanı aşşalıyan gözler.. ama bu ozan diyar diyar neler neler görmüştü...

Yoluna devam etmeden önce
-Dövüş kulübümüze bekleriz...hemen aşşağıda sizi de orda izlemek isteriz hatta... Diyerek usulca yürüdü...
YesTERFoX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by YesTERFoX »

YesTERFoX komutanına pis pis baktı we aniden bi kahkaha patlattı.Sonra abisiyle yürümeye koyuldu.
-Abi ben ortak olurum dövüş klübüne yaw süper bi şi
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Bir an komutanın gözleri parıldadı. Duyguları ve hisleri olmayan sadece savaş için Tanrısı tarafından ödüllendirilmiş bir Savaşçının basit bir öğrenci ve onun sarhoş abisi tarafından aşağılanması onun hiddetini yönlendirmişti. şovalyelik ve şovalyeliğe yapılan saygısızlığın yanında Dragonfire yanında ilerleyerek Paladin olmaya çalışan bir savaşçının yaptığı davranışlar zaman gibi geniş olan sabrını tüketmişti.
Kılıcını basit bir biçimde kaldırdı ve adamlara baktı. Karargahında tüm yapılan saygısızlıkların bedeli kan ile odenecekti.

Rp Dışı : Arkadaşlar eğer AZALIN bu konuda onay verirse ikinizide öldüreceğim...

Saygılarımla...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

Rp dışı: Unholy burda şovalyeliye diil sadece kardeşimin şovalyelik isteğine karşı çıkış var. Ã?ünkü gerçek te de kardeşim olan yesterfox bana onu zaman karargahından çıkarıp Bereber kuracağımız dövüş kulüğbüne getirmemi söledi...
Ve ben ilk karargaha girdiğimde Rp dışı die bunu açıklamıştım...
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

bilmem farkında mısınız yalnız hiçbir paladin onun mekanında yapılmış buna benzer bi saygısızlığa kayıtsız kalamaz bence de olması gereken bellidir...
çok zaman geçti çok şey değişti...
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

Rp dışı:
İyide bir sorun var ben zaten çıkıp gittim şu an dövüş kulübündeyim... Bu arada ben Unholy ye saygısızlık yapmadım normal bir bard gibi konuştum... Ama olması gerekense ben dövüş kulübündeyim...
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

(bir paladine karşı kimse böle konuşmaz ki abicim bu ona resmen saygısızlıktır bir paladinin önünde paladinlikle alay etmek rp de bile olsa sonuçta rp oradaki hayat dolayısıyla böle bişey affedilemez bişey bence)
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

Rp dışı: Abi siz şu yazıyı bir daha okuyun orada saygıyla eğildi diyoo ama... HEr neyse eğer gerekirse ben dövüş kulübündeyim... Hem kardeşim thief olmak istiyoo biz de çıkaralım dedik onu şu karargahtan... :lol:
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

karargaha birden kara zırhı içinde biri girdi.başındaki kukuletadan hangi ırkdan olduğu anlaşılmıyordu fakat kukuletasını indirdi ve saçlarını saldı.kara elfin içi karmakarışık duygularla kaplıydı.ve Azalin in savaşçısı Galadlirim,Unholy i arayarak gözlerini etrafta gezdiriyordu...
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
YesTERFoX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by YesTERFoX »

YesTERFoX ANiden kendine gelerek karşısındakininin komutanı olduğunu hatırladı fakat yaptığından sonra komutanına bakacak yüzü kalmamıştı ve tabiki paladin olacak yüzüde..YesTERFoX yere bakarak
-Özür dilerim komutanım ben artık ayrılmak zorundayım
dedi.
Ve karagahtan ayrıldı.
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

RP DIşI: abi bu nası olur yaw o kadar mı olur yani insanlar ne olucaklarını bilmeden nası karar werir we ZAMANI harcarlar
Post Reply