++ÖLÖ RUHLAR HANI++
Minatour içeriye girer ve Gorath'ı görmek için etrafına bakınır ama orada olmadığını görünce bir kenarda hararetli bir şekilde tartışmakta olan kızların yanına gider. Kızlardan birisine hitaben konuşur.
"Serila..." Kız ona döner ve minatour'u görünce korku ile titrer. Bu onu esir alan ve Gorath'a satan efendisidir. "Gorath nerede?" diye sorar minatour kıza aldırmadan. Nede olsa o artık başkasına aittir.
Serila eski efendisinin yanına yönelir ve ona "Efendimiz şu anda burada değil lordum!" der. "Dönmesini bekliyoruz." Minatour başını sallar ve iş görüşmesini yapmak için bir sandalyeye oturur. Amacı iş görüşmesini yaparak bir an önce bu kaosun hakim olduğu şehirden gitmektir. Buraya geldiğinden beridir kaosu hissetmektedir ama hissettiği bir başka duygu daha vardır. İNTİKAM! şehir kaos ve intikam duyguları ile kavrulmaktadır...
"Serila..." Kız ona döner ve minatour'u görünce korku ile titrer. Bu onu esir alan ve Gorath'a satan efendisidir. "Gorath nerede?" diye sorar minatour kıza aldırmadan. Nede olsa o artık başkasına aittir.
Serila eski efendisinin yanına yönelir ve ona "Efendimiz şu anda burada değil lordum!" der. "Dönmesini bekliyoruz." Minatour başını sallar ve iş görüşmesini yapmak için bir sandalyeye oturur. Amacı iş görüşmesini yaparak bir an önce bu kaosun hakim olduğu şehirden gitmektir. Buraya geldiğinden beridir kaosu hissetmektedir ama hissettiği bir başka duygu daha vardır. İNTİKAM! şehir kaos ve intikam duyguları ile kavrulmaktadır...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
LordAriakas
- Kullanıcı

O sırada Vilthas hana girdi, 2-3 gündür tapınaktaydı ve yeni gelişen olaylardan haberdar değildi..
Bir sandalye çekerek hemen theodorus, calis ve ariakasın oturduğu masaya oturdu.. "Dostum yeni birşey oldumu kaçırdığım.." dedi theodorusa, gerçi yolda bazı söylentiler duymuştu ama doğruluğundan emin değildi.. Eğilerek "Duyuduğuma göre sensei bir kervana saldırmış.."
Bir sandalye çekerek hemen theodorus, calis ve ariakasın oturduğu masaya oturdu.. "Dostum yeni birşey oldumu kaçırdığım.." dedi theodorusa, gerçi yolda bazı söylentiler duymuştu ama doğruluğundan emin değildi.. Eğilerek "Duyuduğuma göre sensei bir kervana saldırmış.."
-
LordAriakas
- Kullanıcı

-
LordAriakas
- Kullanıcı

''Evet onlara da bir savunma hakkı vermeliydi ama kabul etmelisin ki onun ölüme olan açlığı çok büyük derecede bu her ne kadar onu haklı çıkarmasada herif nedense durduramıyo kendini. Senin bir elf olarak yaşama bir saygın var bunu biliyorum ama o gözü dönmüş insan bi katil bence onla çok uğraşma.'' dedi Ariakas sessizce.
-
LordAriakas
- Kullanıcı

-
LordAriakas
- Kullanıcı

''Ben tapınaktan geliyorum orda bir büyücü vardı -baş büyücü- o Lord Oren'in ve dolayısıyla tapınağın bu olayla bir ilgisi olduğunu düşünüyor. Ben tapınaktan çıkarken onun Yeminerle, Yeminerin Labaratuvarına gittiğini gördüm daha fazlasını bilmiyorum'' bunları söylerken biralarını bitirmiş ve garson kız onun önündeki bardakları anında alıp götürmüştü.
-
LordAriakas
- Kullanıcı