++ÖLÖ RUHLAR HANI++

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Minatour içeriye girer ve Gorath'ı görmek için etrafına bakınır ama orada olmadığını görünce bir kenarda hararetli bir şekilde tartışmakta olan kızların yanına gider. Kızlardan birisine hitaben konuşur.

"Serila..." Kız ona döner ve minatour'u görünce korku ile titrer. Bu onu esir alan ve Gorath'a satan efendisidir. "Gorath nerede?" diye sorar minatour kıza aldırmadan. Nede olsa o artık başkasına aittir.

Serila eski efendisinin yanına yönelir ve ona "Efendimiz şu anda burada değil lordum!" der. "Dönmesini bekliyoruz." Minatour başını sallar ve iş görüşmesini yapmak için bir sandalyeye oturur. Amacı iş görüşmesini yaparak bir an önce bu kaosun hakim olduğu şehirden gitmektir. Buraya geldiğinden beridir kaosu hissetmektedir ama hissettiği bir başka duygu daha vardır. İNTİKAM! şehir kaos ve intikam duyguları ile kavrulmaktadır...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

theodorus calise " tabiki azalinle alaksı war dostum hemnde coook..." bir kac dakika sonra theodorys iceriye giren minatoura bakar ve sessizce "buda kim "der.
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

O bu köle tüccar.Eski den bi savaşçı olduğunu duymuştum hemde yetenekli bi savaşçı.şimdi ise bi köle tüccarı.
No one hears him cry so he turns to evil...
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

Ariakas seslerden dolayi uyanir ve ne oldugunu merak ederek asagiya iner. Indikten sonra gördügü minator pek hosuna gitmez cünkü o minatorun hep yeni köleler sattigini bilir ve Gorath orda olmadigi icin sinirlenme ihtimali yüksektir aklindan gecenleri Theodorus ve ca... sessizce annnatir.
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

O sırada Vilthas hana girdi, 2-3 gündür tapınaktaydı ve yeni gelişen olaylardan haberdar değildi..

Bir sandalye çekerek hemen theodorus, calis ve ariakasın oturduğu masaya oturdu.. "Dostum yeni birşey oldumu kaçırdığım.." dedi theodorusa, gerçi yolda bazı söylentiler duymuştu ama doğruluğundan emin değildi.. Eğilerek "Duyuduğuma göre sensei bir kervana saldırmış.."
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

''Doğru duymuşsun Vilthas'' dedi Ariakas sessizce ''Ve bu olay üzerine samuraylıktan çıkıp aşşağlık bir katil oldu duymasaydın şaşırırdım zaten çünkü tapınakta bile bundan bahsediyorlar''
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Öldürmenin bile bir sanatı olur, öldürdüğün kişiye saygı duyman gerekir..
Vilthas, sensei'den nefret ediyordu.. Bir elf olarak hayata, yaşama büyük saygısı vardı ve senseinin onursuzluğu onda tiksinti yaratmıştı..
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

''Evet onlara da bir savunma hakkı vermeliydi ama kabul etmelisin ki onun ölüme olan açlığı çok büyük derecede bu her ne kadar onu haklı çıkarmasada herif nedense durduramıyo kendini. Senin bir elf olarak yaşama bir saygın var bunu biliyorum ama o gözü dönmüş insan bi katil bence onla çok uğraşma.'' dedi Ariakas sessizce.
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Haklısın, dedi Vilthas. Herkes kendi yoluna.. Eğer istediği buysa bırakalım katil olsun.. Peki tapınaktan ayrıldı yada atıldı mı, yani tapınağın adını lekeledikten sonra, her ne kadar herkese tapınağın saldırıyla bi ilgisi olmadığı söylense de??
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

''O, tapınakta hala çünkü saldırıları kendi iradesiyle yaptığını ve tapınağın veya Lord Oren'in olanlarla ilgisi olmadığını ve herşeyi kendi özgür iradesiyle yaptığını söyledi. Yani aslında tapınağın adını da kirletmiş sayılmaz.'' dedi Ariakas garson kızlardan iki bira istedikten sonra.
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

"Her ne kadar böyle olduğunu bilsek de tapınağın düşmanları buna inanıyor mu? Asıl mesele bu.. Gerçi düşmanlarımızdan korkumuz da yok ya.. Onların ne düşündüğü pek fazla önemi yok benim için." diye yanıtladı Vilthas ve ardından bir kadeh şarap istedi kızlardan.
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

''Ben tapınaktan geliyorum orda bir büyücü vardı -baş büyücü- o Lord Oren'in ve dolayısıyla tapınağın bu olayla bir ilgisi olduğunu düşünüyor. Ben tapınaktan çıkarken onun Yeminerle, Yeminerin Labaratuvarına gittiğini gördüm daha fazlasını bilmiyorum'' bunları söylerken biralarını bitirmiş ve garson kız onun önündeki bardakları anında alıp götürmüştü.
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Vilthas susuzluğunu gidermek için bir yudum şarap içti kadehinden. "Yeminer onu kolaylıkla ikna etmiştir herhalde.. Neyse bu meseleyi bırakalım, sence Lord Oren ne zaman dönecek? Artık onun bu diyarda hüküm sürmesinin vakti geldi.." dedi.
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

''Gerçekten de Lord Orenin dönmesi her şeyi düzene sokacak ama beklemeliyiz ne zaman geleceğini ise doğal olarak bimiyorum.'' ani bir hareketle elfin yanına gitti ''Sabır elf, bu senin için en kolay işlerden biri.''
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

"Tabi ki.." dedi Vilthas hafif bir gülümsemeyle.. "Ã?nümde daha 500 yıl var nolacak.." diye ekledi.. "Ne zaman dönecek olursa olsun, Lord Oren buraya döndüğü zaman, işte asıl o zaman bu diyarlara kaos hüküm sürecek.." diye bitirdi sözünü.. Ve ardından şarabından birkaç yudum daha aldı..
Post Reply