>ÖATLAK KAZAN<
Sevgili Efla... Bir dost yüzü görmek güzel gerçekten. Ama bakıyorum da o da yavaş yavaş yenik düşmeye başlamış büyük yaşam savaşında zamana. Hangimiz yenebiliriz ki onu? O seste ne??? Ã?arpma sesi... Ahh işte orda. biri yerde. klasik han olayı heralde (hoş genelde açık havada kalırım ya neyse) birayı fazla kaçırmıştır. daha ilerisiyse savaşlarda çok hekim gördüm ama bilmem ki yardım edebilirmiyim
Kimse bu ozanın nerden geldiğini nereye gittiğini ve neden yerde yattığını bilmiyordu. Oysa ki tipik bir sarhoşluk değildi.
Bu neşeli hana artık hüzün sinsi adımları ile gelmeye başlamıştı.
Kimse bu ozanın yakalandığı hastalaığı bilmiyordu.Bu şehirde kimse VEBA nın ne olduğunu bilmiyordu ki.
YErde yatan ozan hala yalvaran bakışlarla Efla ya bakıyordu.
Onun hiç bir suçu yoktu.
Ama ölümün kudreti yenilmez...
Bir anda ani sarsıntılarla kavrulan bedeni boşaldı.Artık hareketsiz di. Handa büyük bir sessizlik vardı. Kimse ne olduğunu anlamı9yordu...
Bu neşeli hana artık hüzün sinsi adımları ile gelmeye başlamıştı.
Kimse bu ozanın yakalandığı hastalaığı bilmiyordu.Bu şehirde kimse VEBA nın ne olduğunu bilmiyordu ki.
YErde yatan ozan hala yalvaran bakışlarla Efla ya bakıyordu.
Onun hiç bir suçu yoktu.
Ama ölümün kudreti yenilmez...
Bir anda ani sarsıntılarla kavrulan bedeni boşaldı.Artık hareketsiz di. Handa büyük bir sessizlik vardı. Kimse ne olduğunu anlamı9yordu...
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
-
wicked_one
- Kullanıcı

Kapıdan çıkmak üzereydi...Hüzünlüydü...Sinirliydi...Ama arkasındaki olaya karşı kayıtsız kalamazdı...Arkasını döndü...Rahatsızlık verici bir görüntüydü...Eniolis daha önce görmüştü bunu...Aklına getirmeye çalıştı...'Veba' dedi...Biraz yüksek sesle söylemişti...Herkes ona baktı...Ama hızlı davranması gerekiyordu...Ölünün üzerine eğilmiş büyücüyü itti...Bedeni kavradı...Ve handan dışarı çıkardı...Onu yakması gerekiyordu...'Lanet''Ã?abuk biri bir ateş yaksın' diye bağırdı ve ekledi 'Eğer bu şehrin ayakta kalmasını istiyorsanız'...
o sırada ruhban hareketlendi tanrısına yalwarıyor duasını hareketlerle destekliyor yakarıyordu o sırada etrafına mavimsi bir ışık yerleşmişti son sözleri ise şöyle bitti
senin adınla yalwarıyorum tanrım Dragonfire
yardım et bize kaldır bu hastalığı
yok et webayı
we ardından da remove disease büyüsü yapar...
hanın etrafını bir mavi ışık seli kaplar we weba yokedilmiş olur...
senin adınla yalwarıyorum tanrım Dragonfire
yardım et bize kaldır bu hastalığı
yok et webayı
we ardından da remove disease büyüsü yapar...
hanın etrafını bir mavi ışık seli kaplar we weba yokedilmiş olur...
çok zaman geçti çok şey değişti...
RP DIşI: weba hava yolu ile de bulaşan bi hastalıktır (insandan insana geçmesi damlacık enfeksiyonu ile olur) dolayısıyla çoktan bütün hanı sarmış olmalıydı hastalık bu nedenle cesedi yakmakla sadece daha fazla ölüm engellenebilirdi yoksa wicked one'ın işine karışıp burnumu sokmak deildir amacım ayrıca birazdan wicked one'a da remove disease yapıcam zira ona doğrudan bulaşmış olmalı
RP İÃ?İ: ardından aklına wicked one gelen yüce ruhban derhal onun yanına gitti we onu da iyileştirmeye çabaladı bu kadar kitlesel bi büyü yaptığı için yorulan ruhban büyüyü yaptıktan sonra yere çöktü zira çok yorulmuştu...
RP İÃ?İ: ardından aklına wicked one gelen yüce ruhban derhal onun yanına gitti we onu da iyileştirmeye çabaladı bu kadar kitlesel bi büyü yaptığı için yorulan ruhban büyüyü yaptıktan sonra yere çöktü zira çok yorulmuştu...
çok zaman geçti çok şey değişti...
-
wicked_one
- Kullanıcı

Rp dışı-just abi hiç sorun diil...zaten bende işim bittikten sonra cleric aramaya başlayacaktım...hanın bütün hikayesini okuyamadığım için içerde kim var kim yok bilmiom...hatamın kusruna bakma 
Rp içi-bedeni yakmaya başlamıştı ve tek umabildiği handaki herkesi yakmaya gerek kalmayacağıydı...Bacakları karıncalandı...Veba çok çabuk etkisini gösteriyordu...Dizleri üzerine çöktü...Sabırla o anın gelmesini bekliyordu...Ama onun yerine bir rahip geldi yanına...'Han temizdir'dedi rahip'Sende öyle olacaksın've büyü yapmaya başladı...Eniolis içindeki vebanın kaybolup gittiğini hissetti...Ama rahip yorulmuştu.Dostu ödüllendirilmeyi hakediyordu...'Ben' dedi 'seni dostum addediyorum've sonra onun yazdığı en mükemmel şiiri,onun bestelediği en mükemmel melodi eşliğinde okumuştu...Rahip rahatlamaya başladı...Huzurun verdiği rahatlıktı bu...Balladı bitirince'Gel'dedi dostuna eniolis'Handa mutlu edilmesi gereken çok insan ve ondan çok içilmesi gereken bira var'gülümsedi dostunun bir elini omzuna attı ve hana geri yürümeye başladılar
Rp içi-bedeni yakmaya başlamıştı ve tek umabildiği handaki herkesi yakmaya gerek kalmayacağıydı...Bacakları karıncalandı...Veba çok çabuk etkisini gösteriyordu...Dizleri üzerine çöktü...Sabırla o anın gelmesini bekliyordu...Ama onun yerine bir rahip geldi yanına...'Han temizdir'dedi rahip'Sende öyle olacaksın've büyü yapmaya başladı...Eniolis içindeki vebanın kaybolup gittiğini hissetti...Ama rahip yorulmuştu.Dostu ödüllendirilmeyi hakediyordu...'Ben' dedi 'seni dostum addediyorum've sonra onun yazdığı en mükemmel şiiri,onun bestelediği en mükemmel melodi eşliğinde okumuştu...Rahip rahatlamaya başladı...Huzurun verdiği rahatlıktı bu...Balladı bitirince'Gel'dedi dostuna eniolis'Handa mutlu edilmesi gereken çok insan ve ondan çok içilmesi gereken bira var'gülümsedi dostunun bir elini omzuna attı ve hana geri yürümeye başladılar
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Freya Just'un yaptığı işe şaşırmamıştı.Dostundan zaten böyle birşey yapmasını bekliyordu.Hana gelen dostuna döndü:
-Dostum Just yapman gerekeni yaptın,sonuçta çok kısa bir sürede hastalığı yok ettiin.şehiri yok edebilecek bir tehlikeyi yok ettin seni kutluyorum.Hancı,bu rahibe en iyi içkini getir!Ã?ünkü bunu hak ediyor.Sonra Just'un yanındaki kişiye baktı,"isminizi alabilirmiyim" dedi....
-Dostum Just yapman gerekeni yaptın,sonuçta çok kısa bir sürede hastalığı yok ettiin.şehiri yok edebilecek bir tehlikeyi yok ettin seni kutluyorum.Hancı,bu rahibe en iyi içkini getir!Ã?ünkü bunu hak ediyor.Sonra Just'un yanındaki kişiye baktı,"isminizi alabilirmiyim" dedi....
Jacta alea est.
-
wicked_one
- Kullanıcı

-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

-
wicked_one
- Kullanıcı

-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

-
wicked_one
- Kullanıcı

Rp dışı-veba galiba ölü ruhlar hanından geldi ama emin değilim...
Gülümsemişti Freyanın bu sözleri üzerine...Ve gülümsemesi en güçlü büyüler kadar güzeldi...Kafasını salladı...Freyanın sözlerini kabul etmişti...İnsanlar teker teker kafasını ona çevirmeye başlamıştı...Eniolis bunun sebebini biliyordu...Onun gülümsemesindeki güç,bu diyardaki en güçlü barbar-ve en güçlü savaşçı olan Corax Tigerheart ın hiddetinden bile-neredeyse-daha güçlüydü...Bu gülümseme onun müziğinin büyüsüne güç kattı...İçlerine dolan huzurla,herkesin yüzüne bir gülümseme peydah oldu...Eniolis de gülümsedi görevi başarılmıştı...Müziği bitirdi...Ve dostunun yanına,içkisini içmeye gitti...
Gülümsemişti Freyanın bu sözleri üzerine...Ve gülümsemesi en güçlü büyüler kadar güzeldi...Kafasını salladı...Freyanın sözlerini kabul etmişti...İnsanlar teker teker kafasını ona çevirmeye başlamıştı...Eniolis bunun sebebini biliyordu...Onun gülümsemesindeki güç,bu diyardaki en güçlü barbar-ve en güçlü savaşçı olan Corax Tigerheart ın hiddetinden bile-neredeyse-daha güçlüydü...Bu gülümseme onun müziğinin büyüsüne güç kattı...İçlerine dolan huzurla,herkesin yüzüne bir gülümseme peydah oldu...Eniolis de gülümsedi görevi başarılmıştı...Müziği bitirdi...Ve dostunun yanına,içkisini içmeye gitti...