ÖIğLIKLARIN KALESİ(DÖşMÖş TANRI:AZALIN)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
AresMajere
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AresMajere »

"İntikam adına onurlu sözler savaşçı.İntikamın bazen çok kısa bazen ise çok uzun zaman sonra alınacağını bilecek bilgeliğe ulaşmışsın.Bu hayranlık uyandırıcı gerçekten."

"Flüdü bizzat Lord Azalin' e sen vermelisin.Lordumun senin gibi bilge bir savaşçı için eminimki söyleceği birkaç söz vardır ve ben bir yarı tanrının gelecek görüşüne sahip değilim.O seni görmeli."

Sözlerini bitirdikten sonra Ares Gorath' a tahtın arkasına doğru eşlik etti..Ares yarı tanrı adına bağlılıklarını sunmaya gelenlerin sayısı arttıkça kalenin ve sunağın içindeki gücün arttığını hissediyordu..
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Bulunduğu odada bir süre bekleyen Thlyrotel babasını ve intikam duygusunu bir miktar bastırmayı başarır...
Buraya gelme amacı başkadır o buraya Fingolfin'i bulmaya gelmiştir "belki altın elf bana yardım eder" diye düşünür ve o yabancı ile girdiği odaya doğru yürümeye başlar...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Elrond_Carnesir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elrond_Carnesir »

Minik kender hayretler içerisinde tapınakta olan bitenleri izliyordu... Kender hisleri içeriyi araştırmasını söylüyordu... Ancak elrond buraya başka bir neden için gelmişti... Hernekadar buraya girmesi tesadüfte olsa içindeki gücü hissediyordu... Derhal Lord Azalini görmeliydi... Ã?ünkü içinde yanan intikam ateşi ona birşeyler söylüyordu... Minik kender hiç birşey ödünç almamaya dikkat ederek etrafına bakındı....
Yanında Flüt çalan bir cüce gördü... ve hemen hoplaya zıplaya (bu eski bir adetiydi... sanki normal olarak yürüse bişey olurdu. İllede çıkıntılık yapıcaktı. Kender di ne de olsa...) cücenin yanına geldi... Etrafında şaşkınlıkla kendisini izleyen gözleri görmezden gelerek cücenin koluna yapıştı...
"şey merhaba... Acaba lord azalini görebilirmiyim. ııııııı beni tanımıyor olabilir. ama olsun. yinede lord'u görmeliyim. sakın ısrar etme. sana anlatamam. yada şey neyse lord'u görene kadar sana hikayemin özetleyebilirim...." diyerek cücenin başının etini yemeye başladı ve cüce onu dinlemese bile hikayesini oldukça detaylı bir şekilde anlattı... Hatta bazı anlattıklarını sonradan düşündüğünde hiç yaşamamış olduğunu gördü. Ama bunun bir zararı yoktu... Eğer yaşadığı birşeyi söylemeyi unutmuş olsa kötü olabilirdi ancak bu zararsızdı... neyse dedi kendi kendine ve etrafında hikayesini dinlemeye gönüllü kişiler aramaya başladı.....
AresMajere
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AresMajere »

Gorath ile kapıların önünde bekleyen elf rahip, yarı tanrının varlığının bir süreliğine kalenin çok uzaklarında olduğunu hisseder. Lordunun kendi düzlemine geçiş yaptığını varsayar ve cüceye döner:

"Lordum kendi düzlemine geçiş yapmış ve sanırım oradaki işlerini halledene kadar buraya dönmeyecek..Bu flüdü ben kendisine iletirim tabii eğer sizce bir sakıncası yoksa savaşçı?"
AresMajere
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AresMajere »

Tapınaktan sorumlu Darkslayer, içeri giren halfling tarzı canlıya başını çevirir..Birkaç büyü sözünden sonra artık onunla aynı duyguları paylaşmaktadır..Garip bir şekilde içinde sadece biraz üzüntü hissedilmektedir..rahip bunun dışında bir gariplik daha hisseder..Emin olmak için ikinci büyü sözlerini mırıldanır. Sunağın etrafında kara bir sis oluşur ve küçük adama doğru bu sis hareket eder..Onu sarmalar ve bir süre sonra kalenin deliklerinden yok olur..

Başka bir yaşayanı korkudan ağlatacak olan bu büyünün onun üzerinde hiçbir etki gösterememesi elf rahibi düşündürür..ve sonra sözlerini söyler:

"Ã?ığlıkların kalesi korku, acı ve intikamı barındırır. Bu duygular iç içedir ve birbirlerini besler..Ama sende dostum korku yok ve bu yüzden yaptıklarının neticesini düşünmene gerek..Ama bizlerin korkuyla atılan her adımı bizi ya intikamın sarhoşluğuna yada acının boşluğuna sürükler...Sen bunları hissedemezsin"

der ve yarı tanrının ona kale içinde kullanmayı bahşettiği son büyü sözlerini okur..

Kender bir anda karanlıklar içinde bulur kendini..Gözlerini açtığında ise kalenin duvarları karşısında durmaktadır..
AresMajere
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AresMajere »

Arkadaşlar Rp dışıdır dikkatinize..

Ã?ığlıklar kalesinin duvarlarının özelliğini biliyosunuz..Bazı ırk veya karakterler bu yolda yürüyecek özelliklere sahip olmayabiliyo.

O yüzden kale duvarlarına geldiğinizde,hikayenizi ve geliş amacınızı yazdıktan sonra Azalin veya benden mesaj beklerseniz seviniriz.Sonra ters Rp ler oluyo..
L'alurl ilythiiri zhah elghinyrr ilythiiri!!!

(En iyi drow ölü drowdur)
Elrond_Carnesir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elrond_Carnesir »

Minik kender ellerine ve ayaklarına baktı... artık kalede değildi... Kovulduğu anlamıştı... Ve gözleri yaşlı bir şekilde topallaya topallaya kaleden uzaklaşmaya başladı... Ve sonra gözden kayboldu...
"Savaş kendi ülken uğruna ölmek değil, savaştığın kişilerin kendi ülkeleri uğruna ölmelerini sağlamaktır!!!"
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Gorath rahip Ares'e baktı ve saygı ile başını eğdi. Ellerinde tuttuğu Flüdü rahibe uzatarak "Ona iyi bakacağınızı söylerseniz alabilirsiniz rahip!" dedi. "Firble rahat ettiği sürece sorun yok." Bakışlarını Firble'ın ruhuna çevirdi ve "Artık seni rahibe teslim ediyorum Firble!" dedi. "Onunla kal." Firble'ın ruhuna baktığında ve bu sözleri söylediğinde ruhunda bir sıkıntı hissetti. Firble'ın onun yanından ayrılmak istemediğini anladı ama buna karşı koyarak yeniden Firble'a "Rahiple kalıcaksın!" dedi ve ruha arkasını döndü. "Lordum benim bağlılığımı kabul ediyor mu saygıdeğer rahip?" diye sordu rahip Arese... Bir an önce Firble'ın peşine takılmasını önlemek için oradan uzaklaşmak istiyordu. Firble iyiliği için lord azalinle kalmalıydı.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

tifileray wrote:ağın içinde umutsuzca kıpırdandı.Ama buradan çıkamayacağını biliyordu.Sırtına bir kırbaç vurduklarında acı çektiş.Ama o kırbacı ilk hissetiği zaman kadar deil.Artık o kırbacın verdiği acıya alışmıştı.

drow bir anda kırbacı yerken gözlerini sonuna kadar kapattı. sanki yüzüne kan sıçrayacakmış gib gelmişti bir an...ikinci darbeyi beklerken kendi sıkmaktan yorulmuştu. ve darbe gelmedi. gözlerini yavaşça raladığında artık. karşısında Lord Azalın ın Başrahibi Ares Majere nefret dolu gözlerle ona bakmaktaydı. Ã?nünde kavuşturduğu kollarını aşağı indiren rahip gürledi:

"NE İşİN VAR BURDA KARA ELF!!!"

ares in ağzından son iki kelime tükürürcesine çıkmıştı.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

AZALIN sana sesleniyorum girmeme izin wer kalene ben Dragonfire'ın şu andaki en yetkili tapınak mensubu Yüce Ruhban Just_wiN, rahibin Ares Majere görüşmeye geldim cesaretimi bağışla we kalenin surlarından geçmeme izin wer ey acıların we intikamın efendisi...
çok zaman geçti çok şey değişti...
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tifileray »

Ben buraya Lord Azalin'den yardım almak için geldim elf.Irkımdan intikam almak için buraya geldim.Başka kimse bana yardım edemez!

Ona sarılıyım mı?
Thibbledorf Pwent
AresMajere
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AresMajere »

Gorath' ın sorusu üzerine Ares Majere bir süre durdu..Yüzünden bir şeye konsantre olduğu anlaşılıyordu.Alnında hafif ter damlacıkları birikti ve flüdü tutan elinin giderek ısınmaya başladığını hissetti.Artık flüdü tutmak ona acı verir olmuştu..Acıyla bir haykırıştan sonra rahibin eli çözüldü ve flüt yere doğru düşmeye başladı..

Gorath flüdü yere çarpmadan yakalamak için hamle yaptıysada tam sadece önündeki havayı kucakladı.Flüt birden yok olmuştu.

"Lord Azalin bağlılığını kabul etti..Bana hissettirdiği acı bir müridinin daha aramıza katıldığının göstergesiydi."

"İntikam, acı ve korkunun yoluna hoş geldin bilge savaşçı. Ayrılmadan önce sunağı ziyaret edip şükranlarını sunarsan Lord' unun memnuniyetini kazanırsın"
AresMajere
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AresMajere »

Just_wiN wrote:AZALIN sana sesleniyorum girmeme izin wer kalene ben Dragonfire'ın şu andaki en yetkili tapınak mensubu Yüce Ruhban Just_wiN, rahibin Ares Majere görüşmeye geldim cesaretimi bağışla we kalenin surlarından geçmeme izin wer ey acıların we intikamın efendisi...
Kalenin dışındaki haykırışlar Ares Majere' nin kafasında yankılandı. Kale duvarlarına doğru yürüdü ve dokunuşuyla bir geçit açtı.

Karşısında bekleyen ziyaretçiye:

"Tapınağa hoş geldiniz saygıdeğer rahip. Lütfen içeri buyrun"
AresMajere
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AresMajere »

tifileray wrote:Ben buraya Lord Azalin'den yardım almak için geldim elf.Irkımdan intikam almak için buraya geldim.Başka kimse bana yardım edemez!
"Bana söyle tanrın Quarvel-Sharess(Drowca lolth demek) mi? Eğer öyleyse nasıl kendi ırkını öldüreceksin ve intikam alacaksın."

"Kendi ırkının kanını hiç döktün mü bu o kadar kolay olmayabilir.Ama nasıl öldürüldüklerini görmek istersen beni izle..Ã?ünkü ben hayatımı Lolth un inananlarını öldürmeye adadım"
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tifileray »

"Benim tanrım Lloth değil elf!Benim tanrım Azalin!"dedi ve elfi izlemeye başladı.

Ona sarılıyım mı?
Thibbledorf Pwent
Locked