En Kral Tanrıların Tanrısı (Fantazi dünyasÄÂ
şIKLARDAN HİÖBİRİ DEğİL
Ben bunlardan hiçbirini seçmezdim çünkü hiçbiri hakkında yeterince bilgim yok fakat bana sorarsanız kim diye benim cewabım KORD olacaktır
*evil* 8-6 
çok zaman geçti çok şey değişti...
evet mutlak yaratıcı.
sanırım Tolkien Mutlak tanrı düşüncesinş yıkmak istememiş.
tabi bazı kötü yanları olabilirdi mutlak tanrı düşüncesine karşı gelmenin. mesela kitap frp olması değil de sapık bir din anlayışı olması yönüyle öne çıkabilirdi.(belki)
sanırım Tolkien Mutlak tanrı düşüncesinş yıkmak istememiş.
tabi bazı kötü yanları olabilirdi mutlak tanrı düşüncesine karşı gelmenin. mesela kitap frp olması değil de sapık bir din anlayışı olması yönüyle öne çıkabilirdi.(belki)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Yaa Eru hikayelerin hiç birinde geçmiyor. Ao daha fazla geçiyor. Acaba dünyayı yarattıktan sonra Ao dan daha etkileyici bir şeyler yapıyor mu ?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Aslında frı tam bilmiyorum ama ortadünya ile FR tanrıları arasında fark var gibi geldi bana. Aslında orta dünya tanrıları gözükmüyorlardı. Hatta bunun da ötesinde orta dünyada pek rahip de hatırlamıyorum.
HARBE GİDEN
-
Cyan Bloodbane
- Kullanıcı

Cyan abi demek sen de Eruyu tutuyorsun Eruya bu kadar ilginin sebebini pek anlayamadım yaa aslında.. Eru ile Aoyu yanyana koyduğumuzda tam olarak Erunun üstün yanı ne tüm varlıktan önce yaratılması mı Ao da öyle değil miydi?
HARBE GİDEN