Malloryon
-
Archangel_Tyrael
- Kullanıcı

Malloryon
Kesin okumanızı tavsiye ederim. Ama öncelikle Belgariad ı okuyun.
ne yani sadece kesin okuyun mu diyosun
kitabın genel olarak anlatımının güzelliğinden olayların akıcılığından , kitabı bir kadın ve bir erkeğin yazmasının verdiği güzellikten falan da bahseder insan
bence de okunması gereken bi kitap da ben sadece birincisini okuyabildim... 
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
DL
Bence de okuyun bu seriler Dl ve Ölümkapısından sonra gelen en güzel serilerdir bence. Tabii gerisi size kalmış
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

abi hepsi güzel yaw simdi buyucu serisini okuyom o da ii tvsie ederim
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
bak bu konuda kesinlikle hak veriyorum.. kitapları okumak için kaplamak zorunda kalıyoduk.. hadi buna tahammül ettik diyelim.. kapaklara bakan milletin yüz ifadeleri tahammül edilmez oluyopegasusdi wrote:belgariad güzeldi ve devamının olması da hoşuma gitmişti ama sorun şu ki kapak tasarımları beni tamamen soğutmayı başardı ve bit türlü serinin üçüncüsünü almaya elim varmadı.Belgariadın kapak tasarımları da çok iyi değildi ama bu sefer nedense katlanamadım
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Kapaklar konusunda kesinlikle haklısınız, kitaplar kesinlikle harika ama kitabı türkçeye çevirdiler adına ne diye kastılar ben onu anlamadım abi
Malloreon olmuş MALLORYON bu kadar olurmu ya hem Batının Muhafızları'nda Belgarion'u şebek etmişler
Malloreon olmuş MALLORYON bu kadar olurmu ya hem Batının Muhafızları'nda Belgarion'u şebek etmişler
-
winterwolf
- Kullanıcı

Kapak konusuna katılıyorum. Kesinlikle rezaleti kitapların kapakları. Henüz üçüncüsünü okuyamadım ama ilk ikisi fena değildi. Zaten Eddings'in tarzında olna hiç bir şey kötü olmuyor. Okurken başka bir keyif alıyor insan. Lakin şunu da söyleyeyim, bence ilk seri daha bir güzeldi. Malloryon serisinde konu biraz kasıntı gibi.
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
Seriyi yarım bırakan arkadaşlara söylüyorum mutlaka BİTİRİN!!!
Bunu sizin iyiliğiniz için söylüyorum. Evet kapaklar tam bir rezalet, evet Murgoların kralının kapağı tyam bir facia ama bunarı geçin ve seriyi bitirin gerçekten çok güzel bir seri. seri bitince sanki yüzyıllardır yaşadığım dünyadan kovulmuşum gibi hissettin sır bu yüzden seri biter bitme Addings'in Elenium ve Tamuli serileriyle Althalus'un dönüşümü kitabını aldım. hepsini bir seferde alınca kendimi fazlasıyla hafiflemişhissetmiştim heralde bu hafifleme cüzdanımdaki boşluktan kaynaklanıyordu ama bence değer yoksa o dünyaya geri dönmek için Addingsleri kaçırıp zorla serinin devamını yazdırırdım
Bunu sizin iyiliğiniz için söylüyorum. Evet kapaklar tam bir rezalet, evet Murgoların kralının kapağı tyam bir facia ama bunarı geçin ve seriyi bitirin gerçekten çok güzel bir seri. seri bitince sanki yüzyıllardır yaşadığım dünyadan kovulmuşum gibi hissettin sır bu yüzden seri biter bitme Addings'in Elenium ve Tamuli serileriyle Althalus'un dönüşümü kitabını aldım. hepsini bir seferde alınca kendimi fazlasıyla hafiflemişhissetmiştim heralde bu hafifleme cüzdanımdaki boşluktan kaynaklanıyordu ama bence değer yoksa o dünyaya geri dönmek için Addingsleri kaçırıp zorla serinin devamını yazdırırdım