Malloryon

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Post Reply
Archangel_Tyrael
Kullanıcı
Kullanıcı

Malloryon

Post by Archangel_Tyrael »

Kesin okumanızı tavsiye ederim. Ama öncelikle Belgariad ı okuyun.
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

ne yani sadece kesin okuyun mu diyosun :) kitabın genel olarak anlatımının güzelliğinden olayların akıcılığından , kitabı bir kadın ve bir erkeğin yazmasının verdiği güzellikten falan da bahseder insan :) bence de okunması gereken bi kitap da ben sadece birincisini okuyabildim... :(
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

DL

Post by haplo25 »

Bence de okuyun bu seriler Dl ve Ölümkapısından sonra gelen en güzel serilerdir bence. Tabii gerisi size kalmış
pegasusdi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pegasusdi »

belgariad güzeldi ve devamının olması da hoşuma gitmişti ama sorun şu ki kapak tasarımları beni tamamen soğutmayı başardı ve bit türlü serinin üçüncüsünü almaya elim varmadı.Belgariadın kapak tasarımları da çok iyi değildi ama bu sefer nedense katlanamadım
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

abi hepsi güzel yaw simdi buyucu serisini okuyom o da ii tvsie ederim
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

pegasusdi wrote:belgariad güzeldi ve devamının olması da hoşuma gitmişti ama sorun şu ki kapak tasarımları beni tamamen soğutmayı başardı ve bit türlü serinin üçüncüsünü almaya elim varmadı.Belgariadın kapak tasarımları da çok iyi değildi ama bu sefer nedense katlanamadım
bak bu konuda kesinlikle hak veriyorum.. kitapları okumak için kaplamak zorunda kalıyoduk.. hadi buna tahammül ettik diyelim.. kapaklara bakan milletin yüz ifadeleri tahammül edilmez oluyo :roll: ....
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Feomathar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Feomathar »

Kapaklar konusunda kesinlikle haklısınız, kitaplar kesinlikle harika ama kitabı türkçeye çevirdiler adına ne diye kastılar ben onu anlamadım abi
Malloreon olmuş MALLORYON bu kadar olurmu ya hem Batının Muhafızları'nda Belgarion'u şebek etmişler

Yalan söyleyemezsiniz
Gerçeği saklarsınız
Ve bilin ki sadece kendinizi kandırırsınız
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Kapak konusuna katılıyorum. Kesinlikle rezaleti kitapların kapakları. Henüz üçüncüsünü okuyamadım ama ilk ikisi fena değildi. Zaten Eddings'in tarzında olna hiç bir şey kötü olmuyor. Okurken başka bir keyif alıyor insan. Lakin şunu da söyleyeyim, bence ilk seri daha bir güzeldi. Malloryon serisinde konu biraz kasıntı gibi.
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
Feomathar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Feomathar »

Gerçekten de çok güzel bi seri ama kapakları resmen kusturuyo insanı, Malloreon'un kapaklarında Garion'u şebek etmişler
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

İkinci kitaptaki o ejderha resmi neydi öle? Resmen çekirgeye benziyordu.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Feomathar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Feomathar »

Bugün remzi kitabevinde ingilizcesini gordüm adamlar mis gibi kapak yapmışlar bence sorun metiste
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

Seriyi yarım bırakan arkadaşlara söylüyorum mutlaka BİTİRİN!!! :evil:
Bunu sizin iyiliğiniz için söylüyorum. Evet kapaklar tam bir rezalet, evet Murgoların kralının kapağı tyam bir facia ama bunarı geçin ve seriyi bitirin gerçekten çok güzel bir seri. seri bitince sanki yüzyıllardır yaşadığım dünyadan kovulmuşum gibi hissettin sır bu yüzden seri biter bitme Addings'in Elenium ve Tamuli serileriyle Althalus'un dönüşümü kitabını aldım. hepsini bir seferde alınca kendimi fazlasıyla hafiflemişhissetmiştim heralde bu hafifleme cüzdanımdaki boşluktan kaynaklanıyordu ama bence değer yoksa o dünyaya geri dönmek için Addingsleri kaçırıp zorla serinin devamını yazdırırdım :P
Post Reply