Doğanın ruhu!!!

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

Firble ye katılıyorum doğa dengeyi yaratır,, bu düşünceyii tuttum!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

İi yaa zaten druidler de geneldedengeyi savunmazlar mı? En azından ben öle biliyom. Yani doayı kaosun veya düzenin yanına çekmek bütünüyle bence çok haksızlık sayılır.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

hooo hoooo üçümüzde aynı şey üzerinde tartışıyuoruuuzzz :D
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ne güzel deil mi belki ilede aynı amaç için birleşebiliriz. Olmaz mı ama????
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Peki bakalım 8)
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quisatz_Haderah »

Bir ormanda olduğunuzu düşünün... Kuşlar cıvıldıyor, hayvanları görüyorsunuz, neşeyle geziyorlar, otluyorlar, avlanıyorlar. Huzur dolu bir ortam. Ağaçları görüyorsunuz. Aranızdan bazıları, şanslı olanlar onları duyabiliyor, hissedebiliyor. Aptal medeniyetinizin onlara nasıl zarar verdiğini anlayabiliyor. Ama kinimi burada kumak istemiyorum. Herneyse ormanın ruhundan bahsediyorduk değil mi. İşte bu huzur dolu ortam, Ağaçlar ve tüm ormanın geneli ormanı bunca yıl koruyan orman ruhunu oluşturur. Tüm tanrılardan daha kutsal, tüm tanrılardan daha güçlü. Burada pek açıklayamadım. Ben diğer insanlar gibi edebiyata çok meraklı değilimdir. Okumuş olduğumu da söyleyemem. Anlattıklarım anlatmak istediklerimi tam olarak yansıtmasa da umarım siz anlamışsınızdır. Saygılar
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Belliki senin için dolu.
İçinde ne varsa anlat bize doğa dostu seni dinlemek bana zevk verecektir.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quisatz_Haderah »

Esasında buralarda yeniyim. Daha tam olarak tanıyamadım sizleri. Ama evet içim dolu. Benim taştan bir tapınağa ihtiyacım yok. Yüksek kulelerinizin arasında görülen bir tek ağaç, belki bir kaç çiçek bana yeter mutluluğu bulmak için. Kötülükle de siz medeni insanlar savaşın. Doğadaki denge bana yeter. Amaaaa, eğer ki ormanlarıma herhangi bir şekilde en ufak bir zarar gelirse, sorumlusunun kim olacağını biliyorum. Hah doğanın ruhunu her yerde hissedebilirsiniz. Yağan yağmurda, hoplayıp zıplayan ceylanlarda, bir kuş cıvıltısında, bir yaprak hışırtısında, aklınıza gelecek her yerde. Ama herkes hissedemez eh işte dünyamızın sorunu bu... Biraz sert konuştum sanırım ama olsun herkesin biraz olsun bu güzelliği görmesi gerekir. Dünyadaki en feci hastalık ne veba ne diğer salgınlar. Sadece insandır. Benim görüşüm bu. Buna inanırım.
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Belliki diyardaki benm konumumu bilmiyorsun.
Ormanları korumak sence tabiatı korumak ile aynımı yoksa tabiatın bir kısmını korumakmı. Birde sorum olucak sana zarar verecek kişi kimdir aklında birilerimi var???? Varsa bunu bana daha önceden belirt.

Tabiat insanlarla konuşuyor ama onu dinlemiyorlar. İnsanlarda tabiatın ruhunun bir parçası bunu inkar etmemek lazım.Ve sinirlerine boşuna zarar verme burada her şey yolunda ben varken diyardaki ruh bütünlüğüne bir şey olmaz.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Post Reply