berbat bir pişmanlıklar ve özlemler acısıdır .geçmez zamanla .unutulmaz komiktir derin düşününce .anlam veremez insan yaşadıklarıona.senaryolar üretirsin gidenin ardındanda oynatamazsın hiç birini.dedim ya komiktir derin düşününce.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
çok şey söylenir ve bunları ne kadarı gerçekleştirilir bilinmez..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
tabi imkan ve şartlar geliştikçe bir çok şeyde gerçekleşicektir
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Aman haa ne özürü ne dediğinizin farkındamısınız siz.Bir erkeğin yapacağı en büyük hatalardan biridir bu.Karşısındakine en büyük jokeri kazandırır.Sonra çok pişman olursun.
Akabinde arkadaşlarıyla konuşurken "aslında onunla görüşmek hiç istemiyordum geldi özür diledi yalvardı yavru köpek gibi"diyecektir emin ol buna.
yapma gözünü seveim kız işi boş iş olur mu, hayat amacım olmasalarda hayata bağlayan şeyleri saysam başlarda gelirler, intikam alınabilinirde eskilerden, yenilere kapımız herzaman açık umarım kız arkadaşım bu siteye girmez tırss...tırss...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Hep söylerim ben "Hayat çok kısa değmez bir kıza" takılın abi kızlara aşık maşık olmayın ama kandırın bol bol yalan söyleyin aşkım bitanem canım cicim onlarda yalan olduğunu biliyo ama hoşuna gidiyo hepsinin ve siz onlara hoiuna giden şeyleri verirseniz onlarda size verir
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.