Bilgi ve Gücün Işığında
-
Elrond_Carnesir
- Kullanıcı

"Hayır! Bu akşam olmaz!!!!! Yapmıyacağım....!!! Uyumalıyım!!!!"
kendi kendine konuşan minik kender bir ara ayaklarını iple bağlamayı düşündü... Ama sonradan kendini kontrol altına aldı ve genelde ilk defa gördüğü yerleri araştırma sezisini yenerek yatağına uzandı...İçinde kaybolmuş eşyaları bulma ve etrafı şöylecek bir gözden geçirme ateşi yanıyordu. Aslında bu ateş hiçbir zaman sönmüyordu ama şu an sanki körüklenmişçesine kenderin içini kavurup, minik vücudunun yatakta kıvranmasına yol açıyordu... Minik kender yavaşça uykuya dalmaya başladı. Gözleri aheste aheste aşağı doğru iniyordu ki kender son anlarda sanki yerin altından akıp gittiğini gördü... Halıları gördü...!! Aniden gözlerini açtı. Salonun ortasında dimdik duruyordu.Aklı karışmış bir şekilde etrafına bakındı...
"şimdi benim uykum kaçtı" dedi ve masumca üzülmüş numarası yaptı kendi kendine ve bu numarayı da yuttu..." Madem uykum yok o zaman uykum gelene kadar şöyle bir etrafa göz atabilirim."
şöyle bir yarım saat geçti ve minik kenderin minik ayakları bir gölge gibi etrafta dolandı. Kender yorulmamıştı, ancak içgüdüleri ona artık odasın gitmesini söylüyordu. Yada fazlaca ağırlaşan keseleri...
kendi kendine konuşan minik kender bir ara ayaklarını iple bağlamayı düşündü... Ama sonradan kendini kontrol altına aldı ve genelde ilk defa gördüğü yerleri araştırma sezisini yenerek yatağına uzandı...İçinde kaybolmuş eşyaları bulma ve etrafı şöylecek bir gözden geçirme ateşi yanıyordu. Aslında bu ateş hiçbir zaman sönmüyordu ama şu an sanki körüklenmişçesine kenderin içini kavurup, minik vücudunun yatakta kıvranmasına yol açıyordu... Minik kender yavaşça uykuya dalmaya başladı. Gözleri aheste aheste aşağı doğru iniyordu ki kender son anlarda sanki yerin altından akıp gittiğini gördü... Halıları gördü...!! Aniden gözlerini açtı. Salonun ortasında dimdik duruyordu.Aklı karışmış bir şekilde etrafına bakındı...
"şimdi benim uykum kaçtı" dedi ve masumca üzülmüş numarası yaptı kendi kendine ve bu numarayı da yuttu..." Madem uykum yok o zaman uykum gelene kadar şöyle bir etrafa göz atabilirim."
şöyle bir yarım saat geçti ve minik kenderin minik ayakları bir gölge gibi etrafta dolandı. Kender yorulmamıştı, ancak içgüdüleri ona artık odasın gitmesini söylüyordu. Yada fazlaca ağırlaşan keseleri...
"Savaş kendi ülken uğruna ölmek değil, savaştığın kişilerin kendi ülkeleri uğruna ölmelerini sağlamaktır!!!"
findor yatağına yatmış ve çıkacakları yolu aynı andada ufak arkadaşalrı kendeir düşünüyordu tam uykuya dalmıştıki aklına geldi o bir kenderdi yapabileceği bir çok muzurluk vardı...
Ama burada alabileceği çok şey yoktu diye düşünüyordu ama yanıldığını anladı bu ev binlerce yıldır bir çok kişiye ve bir çok eşyaya ev sahipliği yapmıştı uykuya daldı ve sabahın ilk ışıklarına kadar derin bir uyku çetki...
Lakin Nin-Dara nın seslerini duyana kadar mutfaktan gelen sesler ınu uyandırmıştı...
Ama burada alabileceği çok şey yoktu diye düşünüyordu ama yanıldığını anladı bu ev binlerce yıldır bir çok kişiye ve bir çok eşyaya ev sahipliği yapmıştı uykuya daldı ve sabahın ilk ışıklarına kadar derin bir uyku çetki...
Lakin Nin-Dara nın seslerini duyana kadar mutfaktan gelen sesler ınu uyandırmıştı...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Keşiş yatağında kaybetmişken ruhunu içeriden gelen bağrışmalarla buldu kendini. Ve derhal salona çıktı .
Salondaki manzara karşısında keşiş gülmekten yerlere yatmıştı.önde Elrond arkasında Nin-Dara koşturuyorlardı salonun ortasında.Nin-Darta bağırıyordu kendere "seni küçük hırsız geri ver eşyalarımı .gel buraya öldürücem seni "..
Keşişin geldiğini gören kender ise keşişin arkasına saklanarak gülüyordu yoksa biraz kırılmışmıydı .bütün bu barışmalar eşliğinde keşiş Nin-Dara yı tutmuş kenderi ise arkasından kaçırmaya çalışıyordu.
-dur biraz eski dostum sakin ol .eminim geri verecektir sana onları(bu arada kendere göz kırpar keşiş)sakin ol evlat hadi .
Nin-Dara sakinleşmiş keşiş ise onu masaya oturtmuştu.kender ise yüzündeki muzur sırıtışla keşişe balkıyordu.
Eyvah dedi keşiş yoksa ceplerimden bir şey mi eksildi diye düşündü.ama pekte şikayetçi değildi halinden .gülüşmeye başladılar sonra .ah bu kenderler dedi keşiş sizler bu dünyanın en tatlı varlıklarısınız .
Derken yan odadan Findor çıka geldi.bu manzara karşısında kim bilir ne düşünüyordu"
Salondaki manzara karşısında keşiş gülmekten yerlere yatmıştı.önde Elrond arkasında Nin-Dara koşturuyorlardı salonun ortasında.Nin-Darta bağırıyordu kendere "seni küçük hırsız geri ver eşyalarımı .gel buraya öldürücem seni "..
Keşişin geldiğini gören kender ise keşişin arkasına saklanarak gülüyordu yoksa biraz kırılmışmıydı .bütün bu barışmalar eşliğinde keşiş Nin-Dara yı tutmuş kenderi ise arkasından kaçırmaya çalışıyordu.
-dur biraz eski dostum sakin ol .eminim geri verecektir sana onları(bu arada kendere göz kırpar keşiş)sakin ol evlat hadi .
Nin-Dara sakinleşmiş keşiş ise onu masaya oturtmuştu.kender ise yüzündeki muzur sırıtışla keşişe balkıyordu.
Eyvah dedi keşiş yoksa ceplerimden bir şey mi eksildi diye düşündü.ama pekte şikayetçi değildi halinden .gülüşmeye başladılar sonra .ah bu kenderler dedi keşiş sizler bu dünyanın en tatlı varlıklarısınız .
Derken yan odadan Findor çıka geldi.bu manzara karşısında kim bilir ne düşünüyordu"
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
Findor yatağından kalkmıştı salona doğru giderken gürültü ve bağrışmaları duyunca hızlandı kılıcını kaptığı gibi hızlandı ve hemen salona geldi "neler oluyor burda "dedi ama anladığı kadarıyla kender bir kaç ufak eşya çalmıştı ve bunlar Nin-dara nın eşyaları idi anladığı kadarıyla nin-dara ya dönerek "sakin ol eşyalarını geri vericektir mutlaka değilmi"dedi ve kendere döndü... sonuçta yolda onlarla birlikte gelicekti....
Findor hepsine birden haydi hazırlanmaya başlıyalım arkadaşlar yolumuz çok uzun çıkma vakti geldi artık ki zaman kaybetmeyelim daha fazla.."
Findor hepsine birden haydi hazırlanmaya başlıyalım arkadaşlar yolumuz çok uzun çıkma vakti geldi artık ki zaman kaybetmeyelim daha fazla.."
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Keşiş findorun söylediğine katılarak başladı söze
-evet arkadaşlar findor haklı bir an önce hazırlanmamız lazım .yetrince oyalandık zaten .kendere bir bakış atarken onun zaten hazır olduğunu biliyordu keşiş.gözlerini Nin-Dara ya çevirerek sordu.
-dostum uzun zaman görüşemeye biliriz.bizimle gelmeme konusunda kararlımısın.
Nin-Dara kesin bir sesle cevap verdi
-ahhh eski ve eskimez dostum.uzun yıllar seni bilerek yaşadım.ve sanırım dahada fazla yaşıyacağım.nice ömürler boyunca yanında yürümek isterdim ama burayı bırakamam biliyorsun.ben gidersem buradaki büyü bozulur ve bu evrenin her hangi bir dünyasında bir unutulmuş han daha kaybolur sizin gibiler için.
Keşiş üzülerek devam etti .anlıyorum seni dostum.
Belki son yolculukta seninle olurum nedersin .diyerek gülmeye başladı.ahh bukadar derinleşmenin bi anlamı yok .
Diğerlerine dönerek evet beyler bu öğleden sonra yola çıkmalıyız diye düşünüyorum sizler kendi eşyalarınızı hazırlayın vakit az .eski dostum mahzeninden bize yolluk hazırlamışsındır zaten bilirim .der Nin-Daraya dönerek.
Vakit ilerlemiş planlar tekrar gözden geçirilmiştir.güneş bu dünyanın üzerinde dikilmiş akıtırken ışıklarını hazırlıklar tamamlanmış kapıdan dışarı çıkılmıştı.kim bilir belki söylenecek sözler vardır ayrılık vaktinde ve kim bilir yolar neler sunucaktır yoldaşlara.keşiş arkasını dönerek hana son bir kez baktı.burasını seviyordu .çünkü tanrılar bile haberdar değildi buradan.tam benlik diye düşünüyordu.derken ılık bir meltem esti .aha dedi işte yolculuk vakti.düşüncelere dalmış iken keşiş findor"un sesiyle kendine geldi.
-evet arkadaşlar findor haklı bir an önce hazırlanmamız lazım .yetrince oyalandık zaten .kendere bir bakış atarken onun zaten hazır olduğunu biliyordu keşiş.gözlerini Nin-Dara ya çevirerek sordu.
-dostum uzun zaman görüşemeye biliriz.bizimle gelmeme konusunda kararlımısın.
Nin-Dara kesin bir sesle cevap verdi
-ahhh eski ve eskimez dostum.uzun yıllar seni bilerek yaşadım.ve sanırım dahada fazla yaşıyacağım.nice ömürler boyunca yanında yürümek isterdim ama burayı bırakamam biliyorsun.ben gidersem buradaki büyü bozulur ve bu evrenin her hangi bir dünyasında bir unutulmuş han daha kaybolur sizin gibiler için.
Keşiş üzülerek devam etti .anlıyorum seni dostum.
Belki son yolculukta seninle olurum nedersin .diyerek gülmeye başladı.ahh bukadar derinleşmenin bi anlamı yok .
Diğerlerine dönerek evet beyler bu öğleden sonra yola çıkmalıyız diye düşünüyorum sizler kendi eşyalarınızı hazırlayın vakit az .eski dostum mahzeninden bize yolluk hazırlamışsındır zaten bilirim .der Nin-Daraya dönerek.
Vakit ilerlemiş planlar tekrar gözden geçirilmiştir.güneş bu dünyanın üzerinde dikilmiş akıtırken ışıklarını hazırlıklar tamamlanmış kapıdan dışarı çıkılmıştı.kim bilir belki söylenecek sözler vardır ayrılık vaktinde ve kim bilir yolar neler sunucaktır yoldaşlara.keşiş arkasını dönerek hana son bir kez baktı.burasını seviyordu .çünkü tanrılar bile haberdar değildi buradan.tam benlik diye düşünüyordu.derken ılık bir meltem esti .aha dedi işte yolculuk vakti.düşüncelere dalmış iken keşiş findor"un sesiyle kendine geldi.
findor nin-dara ya dönerek her şey için teşekkürler özellikle yolluklar için umarım daha sonra görğşebilirz dedi ve üstünü başını düzeltti....
Evet yaşlı keşiş dedi sonunda ve ona doğru dönerek haritaya bir göz attıktan sonra güneşi arkalarına alarak batıya doğru ilerlemeye başladılarf
findor yoldan bahsedeyim dedi biraz.....
Yolda durup dinlenicek bir çok yerimiz olmayacak daha doğrusu Son vadiyi geçtikten sonra bir daha kimseyi göremicez karşımıza çıkacak yaratıkların dışında şimdi ilk önce KOCA Ã?AYIR ı geçtikten sonra Derin çukur vadisinden gidicez uzunca bi süre vadinin üst taraflarına tırmanırken orda bir gözcü kulesi var orda bir dostum yaşar onun yanına gidebiliriz isteklerimiz ve ihtiyaclarımız doğrultusunda...
Vadiyide geçinde ulunehir karşılıcak bizi orada önemli olan suda yaşıyan su ejderini atlatıp geçmek...
umarım zahiyat vermeden geçeriz hele bi oraya kadar gidelim daha sonrasını ben size söylerim....
hah aklıma gelmişken vadinin üstünden geçmemiz bizim için iyi olur çünkü orada taş devlerin yaşadığını duydum bi kaya altında ezilmeyelimde sonrası zaten gelir...
ama buraya 1,5 günlük mesafede bir kent biliyorum orada biraz mola veririz bence iyi olur bakarsınız yeni dostlar buluruz kendimize..
kentin adı Kuş Kent yıllardır orada yaşıyan insanlar kartal efendisi tarafından korunurlar bu yüzden problem çekmeyiz çünkü kartal efendisini iyi tanırım.... dedi
ve ekleyerek haydi başlayalım dedi....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
İlerlemeden önce keşiş Nin-Daraya dönerek gülümsedi ve teşekkür etti.saol eski dostum tekrar görüşücez biliyorsun.belkide yüz yıllar boyunca.ilk adımını attı yola .findor çoktan yola koyulmuş güzergah hakkında bilgi veriyordu.güneşi arkalarında bırakarak yola devam ettiler .keşiş son bir kez hana baktı.baktı ve görmeyi umduğu şeyi gördü.büyüler dedi iş başında .eskiden hanın olduğu yerde şimdi koca bir ağaç vardı.gülümsedi.yola dönüp baktı ki kender çoktan kaptırmış neşeyle gidiyordu.tepesindeki saçlar ise bir oraya bir buraya sallanıp duruyordu.keşişin gözlerinde keskin bir huzur parladı.acaba tanrılar ne gibi engeller çıkaracakalardı karşılarına.aldırmıyordu keşiş çünkü tanrılar bilmiyordu bile onun varlığını.bilseler de anlıyorlar mıydı acaba.
Findorun sözlerine kulak asarak devam etti yoldaşlar.
Findor kartal efendiden bahsetmişti.onu tanıyordu keşiş .gülümsedi.kuş kentte bir mola .ah dedi eminim bize yeni yoldaşlar katar orası Findor devam ediyordu.
En yakın zamanda at bulmalıydılar diye düşündü keşiş.gerçi kendisi için değil .diğerlerini düşünüyordu.önlerindeki tehlikelerden bahsederken findor kenderin gözlerindeki korkusuz meraka hayranlık duyuyordu keşiş.findoru süzmeye başladı zamanla.arkandayım dostum diyordu içinden.gölgen olucam tanrıların altında biliyorsun.yol boyunca ormanlar içinden yürüdü yoldaşlar.tepelerinde ağaçlar gölgeler estirirken ruhlarında huzur dolu bir başlangıç yaşıyorlardı.belki biraz findoru tedirgin görüyordu keşiş .umarım bir an önce huzuruna kavuşur.diye düşündü.derken esen bir meltem ile orman içinden geniş bir çayıra çıktılar.tabi bu yürüyüş sırasında kenderin çenesi bir saniye bile durmamıştı.güneş batmak üzereydi ki önlerinde uzanan çayırları sorunsuz geçmiş korunaklı bir yer aramaya başlamışlardı.gecelemek için iyi bir yere ihtiyaçları vardı.hava kararmaya başlamıştı ki ufak bir in bulmuşlardı .güvenliğinden emin olduktan sonra burada gecelemeye karar verdiler.
Hava karıp ateşler yakıldığında biraz atıştırdıktan sonra muhabbete başlamıştı bizim yoldaşlar.
--evet beyler sanırım yolculuğumuzun ilk molası.sorunsuz bir günün ardından mutlu bir akşam yemeği ve sıcak bir ateş.
Umarım mutlusundur elrond .findora dönerek, bu topraklardan biraz bahseder misin dostum ve benim bilgime danışmadan senin neler bildiğini bilmek isterim.benim yollarım ulu nehirden sonra şekillenecek .ve sanırım yarın kuş kente varmış oluruz yanılıyor muyum ?ve ordan at bulmamız lazım bunu unutmamaılıyız.
Findorun sözlerine kulak asarak devam etti yoldaşlar.
Findor kartal efendiden bahsetmişti.onu tanıyordu keşiş .gülümsedi.kuş kentte bir mola .ah dedi eminim bize yeni yoldaşlar katar orası Findor devam ediyordu.
En yakın zamanda at bulmalıydılar diye düşündü keşiş.gerçi kendisi için değil .diğerlerini düşünüyordu.önlerindeki tehlikelerden bahsederken findor kenderin gözlerindeki korkusuz meraka hayranlık duyuyordu keşiş.findoru süzmeye başladı zamanla.arkandayım dostum diyordu içinden.gölgen olucam tanrıların altında biliyorsun.yol boyunca ormanlar içinden yürüdü yoldaşlar.tepelerinde ağaçlar gölgeler estirirken ruhlarında huzur dolu bir başlangıç yaşıyorlardı.belki biraz findoru tedirgin görüyordu keşiş .umarım bir an önce huzuruna kavuşur.diye düşündü.derken esen bir meltem ile orman içinden geniş bir çayıra çıktılar.tabi bu yürüyüş sırasında kenderin çenesi bir saniye bile durmamıştı.güneş batmak üzereydi ki önlerinde uzanan çayırları sorunsuz geçmiş korunaklı bir yer aramaya başlamışlardı.gecelemek için iyi bir yere ihtiyaçları vardı.hava kararmaya başlamıştı ki ufak bir in bulmuşlardı .güvenliğinden emin olduktan sonra burada gecelemeye karar verdiler.
Hava karıp ateşler yakıldığında biraz atıştırdıktan sonra muhabbete başlamıştı bizim yoldaşlar.
--evet beyler sanırım yolculuğumuzun ilk molası.sorunsuz bir günün ardından mutlu bir akşam yemeği ve sıcak bir ateş.
Umarım mutlusundur elrond .findora dönerek, bu topraklardan biraz bahseder misin dostum ve benim bilgime danışmadan senin neler bildiğini bilmek isterim.benim yollarım ulu nehirden sonra şekillenecek .ve sanırım yarın kuş kente varmış oluruz yanılıyor muyum ?ve ordan at bulmamız lazım bunu unutmamaılıyız.
-
Elrond_Carnesir
- Kullanıcı

Minik kender yol boyunca hoplaya zıplaya devam etmişti. İçindeki yolculuk azmi ve ateşi ayaklarındaki yorgunlugun üstünü bir yorgan gibi örttü. Kendini çok mutlu hissediyordu. İlk mola verildiğinde ateşin etrafına oturdu ve yolculuk hakkındaki bilgileri dinlemeye başladı (ki kenderler pek de iyi bir dinleyici değillerdir-başka bir kender anlatmadığı sürece-). Arada bir findor'un anlattıklarının içinden bir sözcük aklına takılıyor ve bununla ilgili hayaller kurmaya başlıyordu-hatta bir keresinde findor ile keşiş'i çok büyük bir ejderha ordusunda bile kurtarıyordu-. Ardından yavaşça gözleri kaydı... Oturur pozisyonda minik vucudu büzüldü ve gövdesi yere yaslandı... Hala yolarkadaşlarını dinliyordu... şu an sadece gözlerini dinlendiriyordu... Sadece gözlerini... Sadece göz...ZzZzZzZzZzZz....
"Savaş kendi ülken uğruna ölmek değil, savaştığın kişilerin kendi ülkeleri uğruna ölmelerini sağlamaktır!!!"
ilk mola yerleri olan yerde durmuş ve konuşmalara başlamıştı bu iyi dostlar findor keşişin sorusu üzerine civar topraklarından biraz bahsetmeyi istedi ve başladı"bu civalar çok tehlikeli olmamakla beraber bir büyücünün goblinleri ile arada sırada rahatsız edilirler onların dışında pek bir tehlike bulunmaz buralarda güneşin doğuşunu hemen üstteki tepeden izlemek kadar zevk vern birşey olamaz şu civarlarda....
Umarım şu goblinlere hiç rastlamaz ve huzursuz olmayız genelde gruplar halinde gezerler ve gördükleri neredeyşe yaşıyan her şeye saldırırlar oda kendilerinde az sayı olduklarında ama bundan hiç korkum yok çünkü bu zamana kadar bir çok goblin le uğraştım ve onları iyi tanırım
evet eğer bir sorun çıkmazsa yarın kuşkente varmış oluruz çok bir mesafe kalmadı at konusuna gelince ordan temin edebileceğimizi düşünüyorum "dedi ve ekledi " artık biraz dinlensek iyi olur dostlarım iyi geceler "diyerek gözlerin yumarken keşişin mağaranın ağzına doğru çıktığını ve ufak kayanın üstüne oturduğunu gördü...
Umarım şu goblinlere hiç rastlamaz ve huzursuz olmayız genelde gruplar halinde gezerler ve gördükleri neredeyşe yaşıyan her şeye saldırırlar oda kendilerinde az sayı olduklarında ama bundan hiç korkum yok çünkü bu zamana kadar bir çok goblin le uğraştım ve onları iyi tanırım
evet eğer bir sorun çıkmazsa yarın kuşkente varmış oluruz çok bir mesafe kalmadı at konusuna gelince ordan temin edebileceğimizi düşünüyorum "dedi ve ekledi " artık biraz dinlensek iyi olur dostlarım iyi geceler "diyerek gözlerin yumarken keşişin mağaranın ağzına doğru çıktığını ve ufak kayanın üstüne oturduğunu gördü...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
Elrond_Carnesir
- Kullanıcı

Minik kender uyuklarken yolarkadaslarının konuşmaları minik beynine çok dinlendirici geldi. Bütün konuşmaları duyuyordu... Ancak uyandıktan sonra hatırlamayacağını da biliyordu. Orc lar demişti findor... İşte o an kenderin kapalı gözkapaklarına bir rüya yansımaya başladı... karşısında yüzlerce orc yolarkadaşlarını esir almış duruyor ve minik kender elindeki minik sopasıyla orcların arasına dalıyor... hepsini dağıtıyor. sopasından çıkan şimşekler kendere yaklaşmaya çalışan orclara isabet ediyor ve etrafı bir yanık kokusu alıyor... Orclar yavas yavas geri çekiliyorlar... Yolarkadaşları herzamanki gibi minik kendere hayranlıklarını ve minnettarlıklarını belirtiyorlar... Kender şımarıyor da şımarıyor.... Bütün bunlar bir iki saniye içinde oluyor ve rüya bittikten sonra kapalı gözlerinin önüne siyah bir perde iniyor minik kenderin... Uzun zaman o zifiri karanlıkta birşey düşünmeksizin yatıyor... Yatıyor.... İlk güneş ışını gözkapaklarının arasından gözlerinin içine süzüldüğü anda kender ayaklanıyor.. Ve etrafıda ayaklandırıyor...
"Yeni bir gün..." diyor heyecanla. "Yeni bir macera......."
"Yeni bir gün..." diyor heyecanla. "Yeni bir macera......."
Keşiş findoru dinliyordu.rüzgar kendinden geçmeye başlamış gözleri körüklerken kender yavaş yavaş uykuya dalmıştı.keşiş onu neşeli gözlerle izliyordu.findor yoldaki goblinlerden bahsederken keşiş düşünüyordu acaba uzun süredir kullanmadığı kaslarını kullanmak zorunda kalacak mıydı.bu ona unutmuş olduğu bir heyecanı hissettiriyordu.umarım sorunsuz bir şekilde kuş kente varırız diye iç geçirdi keşiş.gerçi umrunda değil di ya keşişin .o sadece diğerlerini düşünüyordu.belki kim bilir olduğu şeyden bir müddet arınıp savaşmanın tadını çıkarabilirdi.findor la biraz sohbet ettikten sonra findorun uymak için yatışını izledi.henüz gözlerini kapamamıştı findor ve keşiş mağaradan dışarıya doğru çıkarak ufak bir kayanın üstünde bağdaş kurdu.
Zamansız bir ayin miydi yaptığı bilmem ama mırıldanmaya başladı gözlerini kaparken.kadim bir dille sessiz bir çağrıydı beklide.büyü olmadığı kesin bir şifrede olabilirdi yaptığı keşişin.yıldızlar parlıyorken gökyüzünün siyah gülüşlerinde düşlerine dalmıştı keşiş ruhunun.
Evrenler arasında bir seyahat ,bir yolculuktu belki de yapılan kim bilebilir ki.zaman keşişi unutmuş akarken nehirler gibi uykularda, kender ve hazine avcısı en tatlı uykuda mıdırlar dersiniz.güneş ayı kovalarken gök yüzünde parıldamaya başlamıştı yine bu dünyanın bu yarısında.derken keşiş ilk ışık huzmeleriyle gözlerini açmış kender ve findorun uyanmalarını bekliyordu.
Sorunsuz bir gecenin neşe dolu yeni bir gününe daha şahit olmuştu keşiş.yoksa sadece keşiş miydi bu güzel güne saygı duyan.
Kender uyanmış neşe dolu gözlerle umut dolu güne hayranlıkla bakıyordu.kimbilir ne maceralar yaşamıştı rüyalarında.bi bilse o gördükleri gerçek .ama bu evrende değil beklide.
Derken Findoru uyandırmaya gidiyor findor keşişin farkına bile varmadan.ve keşiş mağaradan içeri girerek günaydın yoldaşlar diyor yüzündeki en bilge gülücükle.sabahları aksi olan bir yoldaş varmı acaba içimizde"
Zamansız bir ayin miydi yaptığı bilmem ama mırıldanmaya başladı gözlerini kaparken.kadim bir dille sessiz bir çağrıydı beklide.büyü olmadığı kesin bir şifrede olabilirdi yaptığı keşişin.yıldızlar parlıyorken gökyüzünün siyah gülüşlerinde düşlerine dalmıştı keşiş ruhunun.
Evrenler arasında bir seyahat ,bir yolculuktu belki de yapılan kim bilebilir ki.zaman keşişi unutmuş akarken nehirler gibi uykularda, kender ve hazine avcısı en tatlı uykuda mıdırlar dersiniz.güneş ayı kovalarken gök yüzünde parıldamaya başlamıştı yine bu dünyanın bu yarısında.derken keşiş ilk ışık huzmeleriyle gözlerini açmış kender ve findorun uyanmalarını bekliyordu.
Sorunsuz bir gecenin neşe dolu yeni bir gününe daha şahit olmuştu keşiş.yoksa sadece keşiş miydi bu güzel güne saygı duyan.
Kender uyanmış neşe dolu gözlerle umut dolu güne hayranlıkla bakıyordu.kimbilir ne maceralar yaşamıştı rüyalarında.bi bilse o gördükleri gerçek .ama bu evrende değil beklide.
Derken Findoru uyandırmaya gidiyor findor keşişin farkına bile varmadan.ve keşiş mağaradan içeri girerek günaydın yoldaşlar diyor yüzündeki en bilge gülücükle.sabahları aksi olan bir yoldaş varmı acaba içimizde"
Keşişin gelen sesiyle gözlerini açtı ve hemen hazırlanı verdi kahvaltı yapmaya başladılar ve kahvaltı bittikten sonra findor "haydi uzun bir yolumuz var arkadaşla bir na önce yola çıkmamız gerekli canlanın biraz " diyerek bir kahkaha attı
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
findorun kahkahasına ortak oldu keşiş gür sesiyle.dayanamayıp kenderde kıkırdamaya başladı.evet bu güzel bir günün başlangıcıydı.hazırlanmaya başladı yoldaşlar kahvaltıdan sonra .bi hayli uzun yolları vardı önlerinde uzanan .tahmini bu akşam güneş batarken kuş kentin kapılarına varmaları gerekiyordu.tabi bi sorunla karşılaşmazlar ise...
-
Elrond_Carnesir
- Kullanıcı

-
Elrond_Carnesir
- Kullanıcı