Bilgi ve Gücün Işığında

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Elrond_Carnesir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elrond_Carnesir »

Minik kender hemencecik hazırlandı ve yolarkadaşlarını beklemeye başladı... Beklerken, yolculukta bir "heyecan" yaşamak için tanrısına -içinden- dua ediyordu.
"Savaş kendi ülken uğruna ölmek değil, savaştığın kişilerin kendi ülkeleri uğruna ölmelerini sağlamaktır!!!"
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor Kuşkente ilerlemeye başladıklarında tepeden aşağıya doğru sallanırken hiçte istemediği şey oldu ve aşağıda kamp kurmuş yaklaşık 15-16 tane orc fark etti ve hemen arkadaşlarına " çok sessiz olun ya onlarla savaşmak zorundayız yada kaçmak durumundayız siz ne öneriyorsunuz" dedi ve beklemeye geçti...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Elrond_Carnesir
Kullanıcı
Kullanıcı

"Kaçmak mı? şaka yapıyor olmalısınız..." dedi kender büyük bir hevesle ve orclara doğru koşuşturmaya başladı... Aklında orclarla tanışmak vardı....
"Savaş kendi ülken uğruna ölmek değil, savaştığın kişilerin kendi ülkeleri uğruna ölmelerini sağlamaktır!!!"
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

bir anda bulundukları yerden minik kender in orc lara doğru koşturmaya başladığını gördü....
kendi Kendine " ne yapıyor bu " dedi ve peşinden gitti tam yakaladığı anda artık çok geçti orc lar onları fark etmişlerdi ve bir anda içlerinden biri bağırdı "tazzee tazzeee ett varsss hadeee yiyelim..."
Ve Findor Devasa yapısı ile dikilerek bağırdı "haydi gelin ve görün"
dedikten sonra devasa kılıcını kınından çıkardı ve onlara doğru koşmaya başladı yine kan beynine sıçramıştı orc ları hiç sevmezdi...
Tepeden ortalarına sıçradı ve onlarla savaşmaya başladı..
düşünüyordu acaba hepsini tek başına yere serebilcekmiydi die....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

keşiş bütün olup biteni zevkle izlerken gülmekten yerlere yatıcaktı.ahh bu kenderler harbi başa bele dedi içinden ama nekadarda komik yaaa.bi anda kendine geldi findorun haykırışıyla .kendine kızarak okadar hızlı bir şekilde ilerledi ki findorun haykırışı daha kesilmeden çoktan findorun yanından geçmiş önünde duran iki orc unda karınlarına bir yumruk attı .artık kendini dövüşe kaptırmış ilerliyordu keşiş .arkasında bir yerlerde findor kesip biçiyorken orcları kenderi merak ediyordu nerde acaba .umarım kendini koruyabiliyordur diye düşündü ki zaten emindi bundan.her adımda bir kendi etrafında dönüyor ve orcun boynuna bir kesme vuruyordu.ölümcül bir vuruştu bu.daha sonra hareketleri bir yavaş bir hızlı değişkenlikler içinde sadece yumruklarını kullanarak ilerliyordu keşiş ve neyazıkki orcların zırhları bu yumrukların etkisini azaltmıyordu.çünkü stilini geliştirmek için sonsuzluk kadar zamanı vardı keşişin .
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
Elrond_Carnesir
Kullanıcı
Kullanıcı

Minik kender orcların onu farketmediğini zannetti ve yolarkadaşlarının orcları öldürmesini büyük bir hayretle izlemeye başladı...
"O-u... Sanırım bunlar iyi yeşil yaratıklar değil...."
Ardından gözlerinde bir zeka parıltısı görüldü... Sadece orcların görebildiği bir parıltı...
Ve ardından orcların arasında iki tane küçük hançer seri ve güçlü bir biçimde çalışmaya başladı... Kender yolarkadaşlarına yardım etmeyi aklına koymuştu...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor Keşiş ve kenderinde yardım ettiğini fark edince sevindi ama bir şey vardıki onu dehşet içine düşürdü....
İleriden en az 30 tane daha orc koşa koşa onlara doğru ilerliyordu...
Findorun aklına Kuşkent e yakın oldukları geldi ve hemen bir çığlık attı
"Kartalların Efendisi Biz Burdayız Ya Sen nerdesin...."
dedi ve savaşmaya devam etti 5 dakika ya geçti ya geçmedi Havaya Doğru baktığında Gök yüzünde efsanelere konu olan devasa kanatlarıyla kartallar alçalarak onlara doğru yanaşmaktaydı...
Onları görünce gözleri faltaşı gibi açıldı ve "kartallar" diye bğırdı bunu duyan orc lar hemen kaçmaya başladılar ama çok geçti ..
Kartallar onları kocaman pençeleri ile alıp göktüzünde sıkarak öldürmeye başlamışlardı...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

Keşiş findorun sesiyle gökyüzüne bakarak sırıttı bir kurt misali.yüzlerce kartal gök yüzünü çığlıklarla boğarken gök yüzünden orcların yeşil kanları yağmur gibi yağıyordu üstlerine.kender ise kaçmakta olan orcların kafalarına taşlar yağdırıyordu asasıyla.keşiş terlemiş vücudunu serinletmeye çalışırken kargaşa son bulmaya başlamıştı.findora doğru yürümeye başladı ağır adımlarla.derken gök yüzünden beş kartal indi yanlarına .keşiş bilgelik dolu gözlerini merakla findora çevirdi.evlat dedi sende daha neler gizli .kahkaha atmaya başladı daha sonra "

Gözleri kartalların efendisini aradı yoksa buralarda bir yerde bizimi izliyordu"
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

findor kendisine yaklaşan keşişi fark etti ve ona kulak verdi duyduklarından sonra beraber güldüler gökyüzü yere akan orc kanı ile bi ara boyanmıştı adeta ama bu bi süre sonra kayboldu gitti yere inen beş kartalın ortasında efendi kartalı fark etti ve ona doğru ilerlemeye başladı...
Ona yaklaşarak "Efendi kartal yardımınızı bizden esirgemediğiniz için teşekkür ve şükranlarımı sunarım hanidir böyle kalabalık bir kartal sürüsü görmemiştim koloniniz anlaşılan iyi durumda umarım kuşkent te iyi durumdadır kuşkente doğru ilerlemekteyiz ordan yol için gerekli olan ihtiyaçlarımızı alıp devam edeceğiz eğer müsadeniz olursa "dedi ve kartal efendisinin önünde eğildi selam verdi ve kartal cevap verdi...
"Dosta kapımız ve yardımımız sonuna kadar açıktır lakin düşmana pençelerimiz yakışır isterseniz kentimize kadar sizi götürelim "dedi ve Findor bunun üzerine " çok teşekkür ederiz fakat ürümeyi tercih ederiz konuşmamız gereken şeyler var ve civarı tanımak istiyoruz teşekkürler "dedi efendi findor a bakarak "o zaman en kısa zamanda kentimize bekliyorum yoldaşlar "dedi ve devasa kanatlarıyla havalanıp diğerlerinin arasına karışırken yerde bir toz bulutu oluştu artık etrafta bir tane bile canlı orc kalmamıştı civarı gözetlerken findor sol kolundan yaralandığını fark etti...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Elrond_Carnesir
Kullanıcı
Kullanıcı

İki yol arkadaşı gülüşürlerken birşeyi unutmuşlardı... Veya farkına varmamışlardı bile denilebilir... Kender ortalıkta yoktu. Ve bitmek tükenmeyen kender merakı kartalların bile hissedemediği birşekilde şu an kenderin havada büyük bir hevesle süzülmesine neden oluyordu...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

Findor ile kartallar arsındaki konuşmayı dinlerken findorun yaralandığını gördü keşiş.ardından kartalların efendisine selam verdikten sonra onların uçup gitmesini bekleyerek findora yaklaşıp yaralanmışsın dostum .dedi ve senin hemen tedavi edilmen gerekiyor.gülüyordu.biliyordu ki findor bu yarayla daha çok yol katedebilirdi.bu yüzden sormak istedi
- evlat yaraların için bir şey yapmamı istermisin.ha bu arada bir sorunumuz var elrond ortalıklarda yok ve tahmin ediyorum ki uçma hevesine yenik düştü .kahkaha atıyordu keşiş .
- -nedemek istediğimi anlıyorsun değil mi.dedi elleriyle gitmekte olan kartalları işaret ederek.

.ardından kollarını sıvamaya başladı .
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

findor kartalları izlerken keşişe dönerek söylendi

"ahh yaşlı kurut bu yara benim için hiç problem değil geçmesini beklememize gerek yok idare ederim " dedi ve kender hakkındada " biraz tadını çıkarsın kartal olnu bize geri getirecektir merak etme "dedi ve toplanmaya başladılar üstleri kan olmuştu iğrenç orc kanı bir an önce kuşkent e varmaları gerektiğini hissetti...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

keşiş ve findor toplanarak yola koyuldular.patika boyunca ilerleyip hava kararmasına yakın ormana daldılar.acaba kender nerelerdeydi.hızlı bir şekilde ormanın içinde ilerliyor sohbet ediyorlardı.sabahın ilk ışıklarıyla kuşkentin kuleleri gözğkmeye başlamıştı.findor ile keşiş bir mola vermek için bir ağacın gölgelerine çekildiler.
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Korucu haftalardır bir amaçsız gezinmişti. Tanrılar ve onun tanrılara ihtiyacı konusunda düşünüp duruyordu. Yarım-elf o kadar uzun düre bilinçsizce yürümüştü ki en sonunda kendini bu ormanda bulmuştu.

Son bir aydır bu yeşil alanı kendine mekan edinmişti. Düşüncelerinden bir miktar uzaklaşmayı başarmış, ormandaki hayvanlardan kendine bir iki arkadaş da edinmişti -hayvanların çoğunun eski yol arkadaşının üzerindeki varlığını hissedebildiklerinden başlangıçta bu konuda fazlasıyla zorlanmıştı.

Üstelik bu ormanda kendine bir amaçda bulmuştu. Her hangi bir nedenden dolayı ormanı geçmek isteyen yolculara gözcülük ediyor, hayvanların onlara saldırması engellemeye çalışıyordu.

Ve Weodner ormanda yaptıkları yolculuk boyunca ikiliyi izlemişti.

İkisini de tanımıyordu. O yüzden şimdilik elinden geldiğice sessiz gizleniyordu. İkilinin onun farkına varıp varmadığını bilmiyordu. Ancak bu sabah gördüğü bir vaşak, ikisinin de üzerinde kan kokusu olduğunu söylemişti ona. Ve ormanın içinde bu pek iyi bir durum değildi. BUrnu vaşakdan daha iyi koku alan bir dolu vahşi hayvan vardı...

Korucu sessizce on metre kadar ötedeki bir ağacın üzerinden ikiliyi gözlemeye devam etti...
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

Ve korucular hakkında şiir yazmakla meşgul olan ozan da korucuyu izlemekteydi gizlice...Ama çok yakın bir zamanda farkedileceğini biliyordu....

Rp dışı-beyler kusura bakmayın şehre gelmenizi bekleyemedim
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
Post Reply