ZAMANIN KARARGAHI

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Andero ya baktı.Gözünde bir parıltı ve suratındaki heyecanı gördü.
Ona doğru bakarak "Demek paladin olmak istiyorsun.Paladin olabileceğine inanıyormusun?.Tanrına güvenin tam mı?"
Bu sorular Andero yu şaşırtmıştı bir an için.Squan adamın cevabını bekliyordu...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Andero squana baktı. Yüzüne hafif bir gülümseme yayıldı.
-Paladin olunmaz efendim. Paladinliği insan doğduğunda kendi içinden, kendisiyle beraber bu dünyaya getirir. Ã?ağrıyı ilk anında duyar. Son anında da ve ölümüne kadar geçen her anda bu çağrıyı hisseder. Bana gelen bu çağrının kimden geldiğini çok aradım. Çok yer gezdim. Aradığımı da Dragonfire'ın tapınağında buldum efendim. Ben hizmetlerimi en iyi şekilde sunmak için buradayım, ve bunu yapabilmek için öğrenmem gereken her şeyi öğrenebilmek amacıyla sizin yanınıza geldim. İnsan paladin olmayı seçmez. Paladinlik sizin yapabileceğiniz bir seçim değildir. Paladinlik sizin seçilmenizdir.
Ã?ağrıyı aldım. Hala alıyorum. Onu hala hissediyorum. Her seferinde beni rahatlatan, bana bir amaç sunan, beni ben yapan benden bir parça...
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

squan Andero ya doğru düşünceli bir biçimde baktı.Adamın dediklerini iy analiz etmişti.Ona doğru bakarak;

-Peki o zaman sen paladin misin??

Squan andero nun içini kanını donduran bir bakış attı.

-Paladinliğin amacı nedir??Ne yapınca paladin olursun??"Ben şu an paladinim,doğduğumdan beri içimde hissediyorum bu sebeple ben paladinim" o zaman sen böyle diyorsun.

Sorular keskin bir şekilde çıkmıştı.Andero nun ne söyleyeceğini merak ediyordu...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Andero squan'ın bakışına korkusuzca karşılık vererek, onun gözlerinin içine bakarak konuştu.
- Daha öncede söylediğim gibi efendim. Paladin sonradan olunmaz. Paladinlik sizin seçilmişliğinizdir. Paladinlik, paladin ruhu sizden bir parçadır atan kalbiniz gibi. Evet ben şu an paladinim, doğduğumda paladindim ve bu çağrı bana geldikçe, ben bu çağrının sahibine layık olabildikçe paladin olmaya devam edeceğim. Belki bana eğitim vermeyi reddeceksiniz, belki tapınağa giremeyeceğim ama bildiğim şey ben inancımı kaybetmedikçe şu anda hissettiğim her şeyi hissetmeye devam edeceğim. Belki açıklıkta yalnız kalacağım, ama inancımı kılıcımın gücüyle dragonfireın hizmetinde kullanmaya devam edeceğim.
İşte paladinin amacı, onun öğretisi karşılaştığı zorluklar ne olursa olsun inancını kaybetmemek, umudu aşılamak, tanrısı için kılıcını onun karşıtlarına kullanmaktır.
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

squan gözlerini karargaha çevirdi.İçinden artık içeri girme vaktinin geldiğini söylüyordu.Andero ya tekrar baktı."Artık karargaha girelim. Eğitimine başlarız daha sonra".arkasını dönüp hızlı adımlarla karargaha doğru ilerledi.Arkasından Andero nun geldiğini biliyordu.

Karargaha geldiğinde elf muhafızlar onu karşılamışklardı.Onu tapınağa gelip bilgilendiren elf te başlarında duruyordu.Hepsi selam verdi.Squan da onlara selam verdi.Evet artık karargahın bahçesindeydi artık...
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Andero squanın arkasından ilerleyip karargaha girdi. Etrafına iyice göz gezdirdi. Nede olsa burada kısa bir süre kalacağını pek zannetmiyordu. Artık sabırsızlanmaya başlamıştı. Bir an önce eğitimine başlamayı istiyordu.
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

karargahta sessiz bir rüzgar wardı zamanın kumlarını etrafa saçan ...
anderonun elinde bir tutamı ulaştı sanki bir ejder pençesi gibi şekillenmişti ...
kendince gelen kumlar yine kendince giderken anderonun kulağına fısıltılar ulaştı benimle birlikte ol bensiz olma sana kazandıracağım şeyler senin bana bağlılığınla ölçütlenir...
andero irkildi bu sesler nereden gelmişti daha sonra düşündü belki de kendi kjalbinin sesiydi...
çok zaman geçti çok şey değişti...
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Andero kendini hiç böyle hissetmemişti... özgür, mutlu, güçlü... Kendisini bir kez daha tanrısına çok yakın hissetmişti işte. Hiç olmadığı kadar yakındı ama bu sefer. Eğitimin başlamasını daha büyük bir heyecanla beklemeye başladı.
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

squan karargahtaki herkesi selamladı.Eğitim vereceği kişilere baktı.şu anda yeni gelenler bir şey bekliyorlardı.Eskilerde unholy e ne olduğunu merak ediyorlardır diye düşündü
Oradaki herkese dönerek"şu an komutan unholy burada yok.onun kaybolduğunu..."duraksamıştı.Onun öldüğüne inanmıyordu.Kendi gözleriyle görmeden asla inanmayacaktı."bildiriyorum.O yokken size eğitiminizi ben verecem."
Herkesin gözlerine baktı.Onlardan anlayış beklemiyordu.
"şu an biraz dinlenin en kısa zamanda eğitimlere başlanacak ve devam edilecektir."

karargahın avlusundan hızla karargaha doğru yürüdü.Kafası çok karışıktı...
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

bir fısıltı gelip geçiwerdi squanın kulaklarından uygun zamanda seninle konuşmalıyız squan uygun zamandan haberin olacak...
yalnızca düşüncelerine sahip çıkarak gel izra onlardan konuşacağız...
çok zaman geçti çok şey değişti...
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Andero holden ayrıldı. Squan şimdilik eğitim olmayacağını söylemişti. "Biraz dinlenmekten zarar çıkmaz" diye düşündü. Gördüğü bir muhafıza yatakhanelerin yerini sordu. Aldığı cevap doğrultusunda ilerledi. Yatakhaneye gitti. Kalkanını yatağa yaslayarak diz çöktü. Ellerini birleştirip dragonfire'a teşekkür ve dua ederek biraz zaman geçirdi. Daha sonra kalktı. Üzerinde zırhı yatağa uzandı. Böyle yatmaya alışık olduğu için bu onu fazla rahatsız etmiyordu. Bir an tavana bakıp dinlendi. Daha sonra gözlerini kapatarak hafif bir uykuya daldı.
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Squan karargahta,eskiden komutanının odası olan ama şimdilik onun kullandığı odada ,düşünceli düşünceli dışarıdaki avluya bakıyordu. İçinde bir huzursuzluk vardı.Asıl soruları kafasından atmıştı.Just ın mesajını almıştı ama soruları kendisi cevapladığı için gitmemişti.Eğitime başlaması gerekiyordu en kısa zamanda.Ama içinde bir huzuzrsuzluk vardı.Ne olduğuu bilmediği bir şey.Bütün olaylar o kadar hızlı oluyordu ki...
"En iyisi birileriyle konuşmak.Belki içimi döker rahatlarım" diye geçirdi içinden.Tanrısına bir dua okudu.Karar vermişti kafasında yarın 2 gün sonra eğitimler başlayacaktı...Ama önce gitmesi gereken bir yer vardı. Yaşamının bir parçası olan yere...
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

squan karargaha girmişti.Kimse çadırdan çıktıktan sonra nereye gittiğini bilmiyordu.Elf muhafızlar onu görünce farkında olmadan gülümsemeye başladılar.Daha sonra aniden toparlanarak saygı duruşunda durdular. Squan en kıdemli elf e giderek
"Zorrin e haber ver.Eğitimlere başlıyorum ve ilk onun sınavını yapacam. Andero yada haber verin onun eğitimi Zorrin in sınavından sonra başlayacak.Hazırlansın.Söyleyin ona silahlarını oda da bıraksın"
Hızlı bir şekilde karargah merkezine doğru hareket etti.

Squan da garip bir değişim olmuştu.Kendine gelmişti.Artık kendi özgüveni vardı.Adımları daha kararlı ve başı daha dikti...
ZorinFerador
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ZorinFerador »

Zorin, apar topar, paldır küldür elinde kılıcı, bir zamanlar kendinden sonra eğitime başlayıp, kendinden önce eğitimini bitiren ve birden bire komutan olar Squan'ın yanına gitti. Onun kendisini "zorrin!" diyerek çağırışını duymuştu. Bir an için "zorrin değil zorin, tek r ile" diye düşündü ama bunları dile getirmedi...Derin bir nefes aldı, "komutanım!" selam verdi "geldim ve sınavım için hazırım"...
kılıcının kınını sıkıca tutuyordu,hızlı bir hareketle kılıcını çekti.Ardından dostvari bir selam verdi...
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Elfin kendisine getirdiği haber andero'yu sarsmıştı. Eğitimine başlamayı çok istemişti ama şimdi... biraz heyecanlanmıştı. Disiplinini tekrar eline alıp sakinleşti. Daha sonra komutanın ondan silahlarını odasında bırakmasını istediği aklına geldi. Merak ediyordu komutan onun için ne hazırlamıştı acaba?
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Post Reply