Bir gün sonra öleceğinizi bilseydiniz ne yapardın
abi yapıcak okadar çok şey olurki anlatamam yaaaa
ama bursa tophane de bi itfaye kulesi var daha doğrusu zamanında bursayı işgalcilere karşı uyaran bi gözcü kulesi onda geçmişi yaşamayı isterim
ama bursa tophane de bi itfaye kulesi var daha doğrusu zamanında bursayı işgalcilere karşı uyaran bi gözcü kulesi onda geçmişi yaşamayı isterim
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
-
AmadeusTheDark
- Kullanıcı

Yarın öleceğimi bilsem kesinlikle içki içmezdim insanın kafası biraz bulandımı zaman çabuk geçio her dakika değerli olurdu benim için,sigarayı köklerdim ayrı konu,sokağa çıkıp aklıma geleni yapardım ancak burda mantıklı olmalı çünkü öğrendiğiniz anda yüksek seviyeli bi manyaklık yaparsanız(sokaklarda çırıl çıplak koşturmak,duman savaşçılarına sille tokat dalmak vb...)hayatınızın son gününü nezarethanede veya halk tarafından linç edilerek geçirebilirsiniz öleceğimi öğrendiğim gibi ilk başta seks yapardım bin bir türlü pozisyonu denerdim ondan sonra şu pırıl pırıl yeraltı tuvaletleri varya onlardan birine girip tenha anını biraz bekler ve pisuara zıçardım(ehuheuhe bunu kafamda canlandırdımı çok komik oluo
)ve akşama doğru bu pisliklerin dozajını arttırırdım şimdiye kadar sosyal hayatın beni sınırladığı her şeyi yapmaya çalışırdım etrafta gördüğüm ilk kroya'ulen kumaş pantolonlu hişt tespihli gel buraya abisi gel lan sende adam gibi saç uzatıp küpe piercing felan taksana gavat'diyerekten pata küte dalardım ve hepsinin sonunda ölüm anı geldiğinde gökyüzüne bakarak kendime dolu dolu yaşadağımı bu dünyada yapmak istediğim her şeyi yaptığımı söylerdim and than AFİşşş
Lunitari's idish, shirak, damen du!
valla ilk otobüsle mudanya'ya gider, sevdiğimle buluşur ölüm zamanı gelene kadar onunla birlikte yapmadığım her şeyi yapardım(mesela saatlerce elini tutmak, bir kere olsun yüzüne dokunmak ve onu sevdiğimi söylemek)

The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help
KOYAANISQATSI 
ayıp ayıp aile varAres wrote:mesela saatlerce elini tutmak, bir kere olsun yüzüne dokunmak ve onu sevdiğimi söylemek)![]()
kız arkadaşımla son saatlerimin hepsini geçirirdim ona sölemeden son günüm olduunu, sonrada hiç bişey yokmuş gibi kollarında ölürdüm...
tahtalara vurma ve saygılarımla....
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Yarın öleceğimi nasıl bilebilirim. İlahi bir ışığın içinde cisimisiz diye nitelendirilebilecek bir varlık gelip 'Yarın öleceksin' dese; muhtemelen şu iki cümleden birini söylerdim: 'Hadi len' - 'Olm ben süper oldum, bir kadeh daha koysana'
Dolayısıyla yarın öleceğimi bilebilmemin tek yolu idam edilecek olmamdır. Adi bir suç yüzünden idam edilebileceğimi sanmıyorum. O sebepten sanırım ölmeden önceki son günümde mektup yazardım. Sevdiklerimle vedalaşır, dostlara selam eder, neden asıldığımı ve başkalarının bu şekilde asılmasını engellemek için neler yapılmasının lazım geldiğini dilim döndüğünce anlatırdım bu mektuplarda.
Normal yaşantımı sürdürürken bir şekilde yarın öleceğimi bildiğimi varsayarsak. Yüzyüze konuşup insanları kıllandırmanın lüzumu yok. Gerekli mektupları yazardım yine. Sonra da sevdiğim kişilerle kısa da olsa vakit geçirmeye çalışırdım.
Dolayısıyla yarın öleceğimi bilebilmemin tek yolu idam edilecek olmamdır. Adi bir suç yüzünden idam edilebileceğimi sanmıyorum. O sebepten sanırım ölmeden önceki son günümde mektup yazardım. Sevdiklerimle vedalaşır, dostlara selam eder, neden asıldığımı ve başkalarının bu şekilde asılmasını engellemek için neler yapılmasının lazım geldiğini dilim döndüğünce anlatırdım bu mektuplarda.
Normal yaşantımı sürdürürken bir şekilde yarın öleceğimi bildiğimi varsayarsak. Yüzyüze konuşup insanları kıllandırmanın lüzumu yok. Gerekli mektupları yazardım yine. Sonra da sevdiğim kişilerle kısa da olsa vakit geçirmeye çalışırdım.
drizzt_chosen wrote:ayıp ayıp aile varAres wrote:mesela saatlerce elini tutmak, bir kere olsun yüzüne dokunmak ve onu sevdiğimi söylemek)![]()
![]()
ne yani ayıp mı sevdiğinin elini tutmak, çok mu 1 kere olsun yüzüne dokunmayı istemek soruyorum size?
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help
KOYAANISQATSI 
-
Logan
- Kullanıcı

esinin evine gider onun elini tutar yüzüne bir kez dokunur bir öpücük konduru ve ölümü beklerdim... 
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
hayırrr!! olamaz!!! birgün sonra ölemem ben!!!daha yaşayacak günlerim var.niye bir gün sonra öleyim.neden ben???
HAYIIIIIIIRRRRRRRRRRR!!!!!!
(çıldırırdım heralde ne yapiim
)
HAYIIIIIIIRRRRRRRRRRR!!!!!!
(çıldırırdım heralde ne yapiim
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü