Bir gün sonra öleceğinizi bilseydiniz ne yapardın

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Post Reply
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

abi yapıcak okadar çok şey olurki anlatamam yaaaa
ama bursa tophane de bi itfaye kulesi var daha doğrusu zamanında bursayı işgalcilere karşı uyaran bi gözcü kulesi onda geçmişi yaşamayı isterim
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

Ben çocuk yaparım abi
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
AmadeusTheDark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AmadeusTheDark »

Yarın öleceğimi bilsem kesinlikle içki içmezdim insanın kafası biraz bulandımı zaman çabuk geçio her dakika değerli olurdu benim için,sigarayı köklerdim ayrı konu,sokağa çıkıp aklıma geleni yapardım ancak burda mantıklı olmalı çünkü öğrendiğiniz anda yüksek seviyeli bi manyaklık yaparsanız(sokaklarda çırıl çıplak koşturmak,duman savaşçılarına sille tokat dalmak vb...)hayatınızın son gününü nezarethanede veya halk tarafından linç edilerek geçirebilirsiniz öleceğimi öğrendiğim gibi ilk başta seks yapardım bin bir türlü pozisyonu denerdim ondan sonra şu pırıl pırıl yeraltı tuvaletleri varya onlardan birine girip tenha anını biraz bekler ve pisuara zıçardım(ehuheuhe bunu kafamda canlandırdımı çok komik oluo :twisted: )ve akşama doğru bu pisliklerin dozajını arttırırdım şimdiye kadar sosyal hayatın beni sınırladığı her şeyi yapmaya çalışırdım etrafta gördüğüm ilk kroya'ulen kumaş pantolonlu hişt tespihli gel buraya abisi gel lan sende adam gibi saç uzatıp küpe piercing felan taksana gavat'diyerekten pata küte dalardım ve hepsinin sonunda ölüm anı geldiğinde gökyüzüne bakarak kendime dolu dolu yaşadağımı bu dünyada yapmak istediğim her şeyi yaptığımı söylerdim and than AFİşşş :twisted:
Lunitari's idish, shirak, damen du!
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

ah ahhhhh ölceğimi bilsem ne bilim yaa sürekli fikrim değişiyor
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares »

valla ilk otobüsle mudanya'ya gider, sevdiğimle buluşur ölüm zamanı gelene kadar onunla birlikte yapmadığım her şeyi yapardım(mesela saatlerce elini tutmak, bir kere olsun yüzüne dokunmak ve onu sevdiğimi söylemek) :twisted: :twisted:
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help

:twisted: KOYAANISQATSI :twisted:
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Ares wrote:mesela saatlerce elini tutmak, bir kere olsun yüzüne dokunmak ve onu sevdiğimi söylemek) :twisted: :twisted:
ayıp ayıp aile var :lol:

kız arkadaşımla son saatlerimin hepsini geçirirdim ona sölemeden son günüm olduunu, sonrada hiç bişey yokmuş gibi kollarında ölürdüm... :cry: :cry:

tahtalara vurma ve saygılarımla....
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

Zamanı tam olarak hesaplardım, öncelikle tüm tanıdıklarıma veda ederdim, ve ölmeden 5 saniye önce Yatahan'ımı kalbime saplayarak kendimi öldürürdüm, basit bir hamleyle yenilmemiş, yenmiş olurdum.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

sevgilimle sabaha kadar sevişirdim
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Yarın öleceğimi nasıl bilebilirim. İlahi bir ışığın içinde cisimisiz diye nitelendirilebilecek bir varlık gelip 'Yarın öleceksin' dese; muhtemelen şu iki cümleden birini söylerdim: 'Hadi len' - 'Olm ben süper oldum, bir kadeh daha koysana'

Dolayısıyla yarın öleceğimi bilebilmemin tek yolu idam edilecek olmamdır. Adi bir suç yüzünden idam edilebileceğimi sanmıyorum. O sebepten sanırım ölmeden önceki son günümde mektup yazardım. Sevdiklerimle vedalaşır, dostlara selam eder, neden asıldığımı ve başkalarının bu şekilde asılmasını engellemek için neler yapılmasının lazım geldiğini dilim döndüğünce anlatırdım bu mektuplarda.

Normal yaşantımı sürdürürken bir şekilde yarın öleceğimi bildiğimi varsayarsak. Yüzyüze konuşup insanları kıllandırmanın lüzumu yok. Gerekli mektupları yazardım yine. Sonra da sevdiğim kişilerle kısa da olsa vakit geçirmeye çalışırdım.
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares »

drizzt_chosen wrote:
Ares wrote:mesela saatlerce elini tutmak, bir kere olsun yüzüne dokunmak ve onu sevdiğimi söylemek) :twisted: :twisted:
ayıp ayıp aile var :lol:

ne yani ayıp mı sevdiğinin elini tutmak, çok mu 1 kere olsun yüzüne dokunmayı istemek soruyorum size? :evil: :cry: :evil: :cry:
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help

:twisted: KOYAANISQATSI :twisted:
sphnx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sphnx »

kaos a girer kendimle çelişen şeyler yaparım herhalde....
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

esinin evine gider onun elini tutar yüzüne bir kez dokunur bir öpücük konduru ve ölümü beklerdim... :cry:
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
khsirah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by khsirah »

hayatımın,bu kısacık ömrümün son gününde annemlere istediim herşeyi yaptırırdım(çok büyük olmamak da bazen iyidir)
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

hayırrr!! olamaz!!! birgün sonra ölemem ben!!!daha yaşayacak günlerim var.niye bir gün sonra öleyim.neden ben???
HAYIIIIIIIRRRRRRRRRRR!!!!!!
(çıldırırdım heralde ne yapiim :) )
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

yaşamdaki alignment ima uygun olarak her türlü kanunsuzluğu tadmaya çalışırdım.Ne de olsa ahirette bu kanunlarla yargılanmayacağız.
CG forever
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Post Reply