Öocukken Zannederdim ki.....

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Firble
Forum Yöneticisi

Öocukken Zannederdim ki.....

Post by Firble »

Hadi çocuklukla ilgili bir başlık daha açayım dedim. Bu konuda benim yazacağım epey bir şey var.

İlki ilkokula ilk başladığımda ilkokul lise ve üniverstenin birer sene olduğunu ve bu dört sene sonunda evden ayrilip ise baslayacagimi saniyordum. Hatta o kadar kisa bir süre sonra ailemden ayrılacağım için hala üzülmştüm. Ulan o kadar sene geçti hala okula devam ediyoruz. Bitmiyor... : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

bitmiyor abicim bu okul harbiden bende çocukken hep Fredy i hayal ederdim yanımda ve beraber dehşet saçarken evde annem ve babam bile kimi zaman tırsardı elm sokağında kabusu izlerken ama ben gülerdim...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Ã?ocukken, sonsuza dek, acı çekmeden, oyuncaklarımın süslediği dünyada mutlu mesut yaşayabileceğimi hayal ederdim.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Cocukken hayatımı save edip,tekrar load edbileceğimi sanardım...İnsanlara komutlarla hükmedebilecğimi..Hayatın bi konsolu olduğunu ve kötü adamların /give all yazanlar olduunu sanardım :)

(PC'ye 4 yaşında başlamanın doğurduğu kötü sonuçlar)
Jacta alea est.
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

etrafta insanların öldüünü farkındaydım küçüklüümden beri, ama kendi ailemin, yakın çevremin ölmeyeceini sanırdım, hep beraber yaşayacaız zannediodum,

öle diilmiş acı şekilde farkettim....
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
AmadeusTheDark
Kullanıcı
Kullanıcı

Güççükkene

Post by AmadeusTheDark »

Küçükken geçmişte her tarafın siyah beyaz olduğunu sonradan renklendiğini zannederdim.(İnsan çocuğa biraz kameradan gelişen teknolojiden felan bahseder yaws)
Lunitari's idish, shirak, damen du!
Willow
Kullanıcı
Kullanıcı

Öocukken

Post by Willow »

Valla çok küçüktüm sonra hatırlamıyordum anlattılar bana. 3 yaşımdayken beni yağmır yağdıında Allah dede yıkanıyo die kandırmışlar. 6 yaşıma kadar gerçeiği saklamışlar :D Hainler )
Elrond_Carnesir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elrond_Carnesir »

Küçükken her geçen sene "ulan geçen sene düşünüyorumda hareketlerim falan ne kadarda aptal ve küçükmüşüm" derdim... Ve bir sonraki sene "ulan geçen senede aptalmışım ben ya" diyordum.... Ve bu yaşıma geldim hala diyorum :) sanırım her sene büyüyorum
"Savaş kendi ülken uğruna ölmek değil, savaştığın kişilerin kendi ülkeleri uğruna ölmelerini sağlamaktır!!!"
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

valla ben küçükken dua yerine mektup yazardım yukardakine :D duymuyordur beni diye .bide bi ara yazar filan sanıyordum baksana 4 tane kitap yollamış diye töbe töbe .allahım affet beni şimdi gülüyorum utandığım kadar :D .sonra ayın güneşi hep kovaladığını düşünür ay yada güneş tutlmasında ahada yakaladı lan derdim.ve bunun gib ibir çok salakça şey zannederdim.
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

sen psikopatsın olum zaten bende küçükken sanırdımkine hep sevdiklerimle beraber olup beaber ölücez die ama en sevdiğim insan dedem terk ettiğinde bunu yalan olduğunu anladım :(:(:(:(:(
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Ya benden hiç bir şeyi gizlememişler ya... üç yaşında okumayı öğretmişler... Nefret ediyorum bu yüzden ailemden... İnsan azıcık saf yetiştirir, kandırır eder...

Beni hiç kandırmadılar... Bir hatırladığım kandırma olayı var; babannem uyumadığımız yağmurlu gecelerde gök gürlemesine "Allah kızıyo" derdi biz de uyurduk... sonraları uyumayınca sineklikle iki tane vuruyodu, o zaman görüyoduk uyumamak ne demek... (sineklik çok pis acıtır... özellikle de çocukken)

Saygılarımla...
Türklider...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

ayy canım benim kıyamam ama bunlar hayatın gerçekleri bana hiç sineklikle vuran olmadı
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

siz yine iyi be sineklik yemişiniz o eski gırgırlar vardı ya büyük kalın demirleri vardı onlardan bitanesi benim sırtımda yamuldu :( .bide teyzem bizi sobanın maşasıyla kovalardı :D
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

bak ne dicem beni dedem pisikopat olan kürekle kovalamıştı bi kerede kafama demir kül tablası atmıştı ama adam haklı idi anlatmayayım neden haklı olduğunu
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Ulan ben de ne dayaklar yedim... Hatırladım da şimdi komik geldi... Hak etmediğim dayak yoktu da... Bizimkiler haketmeden dövmezlerdi beni...

Acayip hakederim yalnız dayağı... Çok şerefsizimdir...

Saygılarımla...
Türklider...
Post Reply