Öocukken Zannederdim ki.....
Öocukken Zannederdim ki.....
Hadi çocuklukla ilgili bir başlık daha açayım dedim. Bu konuda benim yazacağım epey bir şey var.
İlki ilkokula ilk başladığımda ilkokul lise ve üniverstenin birer sene olduğunu ve bu dört sene sonunda evden ayrilip ise baslayacagimi saniyordum. Hatta o kadar kisa bir süre sonra ailemden ayrılacağım için hala üzülmştüm. Ulan o kadar sene geçti hala okula devam ediyoruz. Bitmiyor... : )
İlki ilkokula ilk başladığımda ilkokul lise ve üniverstenin birer sene olduğunu ve bu dört sene sonunda evden ayrilip ise baslayacagimi saniyordum. Hatta o kadar kisa bir süre sonra ailemden ayrılacağım için hala üzülmştüm. Ulan o kadar sene geçti hala okula devam ediyoruz. Bitmiyor... : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
bitmiyor abicim bu okul harbiden bende çocukken hep Fredy i hayal ederdim yanımda ve beraber dehşet saçarken evde annem ve babam bile kimi zaman tırsardı elm sokağında kabusu izlerken ama ben gülerdim...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

etrafta insanların öldüünü farkındaydım küçüklüümden beri, ama kendi ailemin, yakın çevremin ölmeyeceini sanırdım, hep beraber yaşayacaız zannediodum,
öle diilmiş acı şekilde farkettim....
öle diilmiş acı şekilde farkettim....
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
AmadeusTheDark
- Kullanıcı

Güççükkene
Küçükken geçmişte her tarafın siyah beyaz olduğunu sonradan renklendiğini zannederdim.(İnsan çocuğa biraz kameradan gelişen teknolojiden felan bahseder yaws)
Lunitari's idish, shirak, damen du!
Öocukken
Valla çok küçüktüm sonra hatırlamıyordum anlattılar bana. 3 yaşımdayken beni yağmır yağdıında Allah dede yıkanıyo die kandırmışlar. 6 yaşıma kadar gerçeiği saklamışlar
Hainler )
-
Elrond_Carnesir
- Kullanıcı

Küçükken her geçen sene "ulan geçen sene düşünüyorumda hareketlerim falan ne kadarda aptal ve küçükmüşüm" derdim... Ve bir sonraki sene "ulan geçen senede aptalmışım ben ya" diyordum.... Ve bu yaşıma geldim hala diyorum
sanırım her sene büyüyorum
"Savaş kendi ülken uğruna ölmek değil, savaştığın kişilerin kendi ülkeleri uğruna ölmelerini sağlamaktır!!!"
valla ben küçükken dua yerine mektup yazardım yukardakine
duymuyordur beni diye .bide bi ara yazar filan sanıyordum baksana 4 tane kitap yollamış diye töbe töbe .allahım affet beni şimdi gülüyorum utandığım kadar
.sonra ayın güneşi hep kovaladığını düşünür ay yada güneş tutlmasında ahada yakaladı lan derdim.ve bunun gib ibir çok salakça şey zannederdim.
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
sen psikopatsın olum zaten bende küçükken sanırdımkine hep sevdiklerimle beraber olup beaber ölücez die ama en sevdiğim insan dedem terk ettiğinde bunu yalan olduğunu anladım
:(:(:(:(
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Ya benden hiç bir şeyi gizlememişler ya... üç yaşında okumayı öğretmişler... Nefret ediyorum bu yüzden ailemden... İnsan azıcık saf yetiştirir, kandırır eder...
Beni hiç kandırmadılar... Bir hatırladığım kandırma olayı var; babannem uyumadığımız yağmurlu gecelerde gök gürlemesine "Allah kızıyo" derdi biz de uyurduk... sonraları uyumayınca sineklikle iki tane vuruyodu, o zaman görüyoduk uyumamak ne demek... (sineklik çok pis acıtır... özellikle de çocukken)
Saygılarımla...
Beni hiç kandırmadılar... Bir hatırladığım kandırma olayı var; babannem uyumadığımız yağmurlu gecelerde gök gürlemesine "Allah kızıyo" derdi biz de uyurduk... sonraları uyumayınca sineklikle iki tane vuruyodu, o zaman görüyoduk uyumamak ne demek... (sineklik çok pis acıtır... özellikle de çocukken)
Saygılarımla...
Türklider...
bak ne dicem beni dedem pisikopat olan kürekle kovalamıştı bi kerede kafama demir kül tablası atmıştı ama adam haklı idi anlatmayayım neden haklı olduğunu
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...