15-08-2004 istanbul buluşması izlenimleri

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

15-08-2004 istanbul buluşması izlenimleri

Post by Dragonfire »

Guzel guzel taksimde yagmurun altinda bulu$uldu. Tabiki bunun bizler icin dahada oncesi vardi zira Azalin takirdaga sabah 9 gibi ayak basmi$ti. Hemen istanbula dogru yola koyuldu ki bulu$ma noktasina 1 saat gec vardik. Heykelin oradaki islak merhabala$manin ardindan yemek yemege adini bilmedigim bir ev yemekleri merkanina gidildi. Oradaki yemek fasli sirasinda bizlere daha gec katilan Firble oldu. Geli$i buyuk supriz oldu. Onun ardindan da Scythe geldi. En son katilan ise Dilbao +2 oldu. Neyse fazla uzatmayalim oradaki yemek faslindan sonra tabiki Dragonfly in ce$it ce$it atraksiyonlari e$liginde sallana sallan galata koprusune yol aldik. Gecen haftaki gibi boyle minderlere serildik ama bu sefeer kapali alandaydik. Tabiki yine buyuk ilgi vardi bizim gruba. Herkes konu$acak birisini bulmu$ birbirleri ile planlar yapiyorlar ve ilerisi icin bunuda $unuda yapalim tarzindaki cumleleri kuruyorlardi. Uzunca sohbetlerin ve ara ara $i$e sava$larinin ardindan 7-8 e kadar orada takildik. Tabiki bu zamana kadar ayrilanlar oldu. Galata ciki$inda tramvayla taksime oradanda son dagilma noktasina giderken once bir midye dolma ve ardindan da gelenekse olarak simit sarayina bir ugrami$ olduk. Tabi burada yine cekilen resimler v.s anlatacak baya eglenceli $eyler cikti ama ben tabiki bunklarin hic birini anlatmiyorum cunku anlatilmaz ya$anir.
Kisa kisa ki$iler hakkindaki izlenimlerimi aktarayim ama ba$tan soyleyeyim oyle herkesle oturup adam akilli konu$amadim.

Firble: Gercekten cok tanimak istedigim ve ho$ca konu$tugum bir arkada$im oldu. Kendisi ile yine guzel guzel planlarin temellerini attik.

Raistlin: Tabiki koca barbar tam bekledigim kadar buyuk cikmadi ama bende zaten onun bekledigi kadar korkunc degildim. Bu kucuk hayal kirikliginin ardindan ho$ca sohbetlerimizi mumkun olan her yerde surdurme karari aldik ve onunlada entirka dolu 1-2 plan yapmaya karar verdik.

Azalin: benim zaten daha oncedende tanidigim Azalin tum yorgunluguna ragmen tum enerjisini bulu$maya harcadi. Eglenmi$tir umarim.

Dragonfly: Ciddi anlamda ortamin eglence kaynagi olmaya azmeden ve kendisine ugra$acak hedef olarak Unholy`i secen bu arkada$im bizim gruptan en son ayrilan ki$i oldu. Yaptigi atraksiyonlarida kendisi anlatsin ama yazmakla bitmez diyeyim ben.

Ghost of the Rose: Insanlarla bir$ekilde ugra$mayi gorev edinen ve yine eglenceli bir ki$ilik olan bu hatun ki$i de tayfanin unutulmazlari ardindaydi. Son hedefi ben olsam bile.

Squan: Fazla konu$ma firsatim olmadi ama inananim olarak kesinlikle iyi birisi damgasini almaktan kurtulamadi :)

Gorath: Eh bu arkada$lada fazla konu$ma firsatimiz olmadi uc ko$elere denk geldik hep ve yine cok suskundu. Korkma yavrum yemicez seni.

Fingolfin: Eglenmeyi seven ve beni tavlada hezimete ugratarak bir dahaki sefere $eklinde hatirlayacagim dostlar arasinda.

Scythe: Sadece yakin zaman icin tekrar sozle$ebilip kisa bir resim tarti$masi yapabildik. Ama neyseki net uzerinden konu$abilme firsatimiz var. Umarim planladigimiz mangal aktivitesine gelirler.

Yeminer: Onunlada bu bulu$mada fazla konu$amasak ta onu tekrar gormek guzeldi ve o da umarim mangal partisine gelir.

Dilbao: tavlada yendigim tek delikanli oyuncudu. Ama bugun sadece +2 olarak gelmi$ti yagmurdandir deyip onunda geli$ini bekliyoruz.

Unholy: Gecen haftaya nazaran suskundu ama bu hafta Dragonfly efekti e$liginde baya bir yiprandi kanimca.

Galadlirim: Suskundu ama mutlu gorunuyordu.

Darko: Karde$ine nazaran daha hareketliydi ama nedense bana eglenmemi$ gibi geldi. Umarim eglenmi$sindir.

Sensei: Fazla kalamadi ama yine planlar dondugune meinin. Sitede onumuzde ki gunlerde zorlu RP mucadeleri olabilir.

Levian: Eh oradamiydi degilmiydi bir turlu emin olamadim.

Darqside: Bu bulu$mada ho$ca vakit gecirdigine inandigim bir arkada$ ;)

Umarim kimseyi unutmami$imdir. Unuttuysam af ola. ama ozetle cok guzel ve kalabalik bir bulu$maydi. Tekrar ve tekrar yapilmasi lazim gelen bir bulu$ma. gelemyenler tabiki gelemediklerine yansinlar cunku cok $ey kacirdilar. Gelen herkesle de tekrar goru$mek isterim ki goru$ecegimize eminim.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Bu buluşmada umarım kimse çenesi düşük diye yazmaz. Ama emin olun bunun tek sebebi 'Dragonfly', adam bir rahat durmadı.
şaka bir yana gerçekten buluşma çok güzeldi. Ã?nceki buluşmaya gelemeyen dostlarımızla tanıştığım için çok memnunum...

Saygılarımla...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

öhöm öhöm(!)öncelikle bu buluşmada ilk edindiğim izlenim dragonfly ın doğa ya hüküm veremediğidir.yağmur altında başladı günümüz,ilk ben geldim:Psonra anladıkki,herkes ilk gelip de kimse yok sanıp dolanıyormuş yakın çevrede.beklemek çok kötü bişey ama sonucunu düşünürsen güzeldir arkadaşım!azalin,unholy,dragonfire üçlüsünü yağmur altında beklememizi kastediyorum tabiki.fingolfin yakınmalarımı,gorath da tehditlerimi dinledi bol bol..sonra herkes şemsiyemizden nasibini aldıktan sonra çıktık yola istiklale doğru.aldık yemeğimizi yedik.dragonfly kırdı geçirdi,unholy yerinde duramadı gene.sonra tam restorandan bizi kovmaya geldikleri vakit biz kalktık.galataya doğru (evet yine nargileci)yürüyüşe geçtik.dragonfly yine herzaman olduğu gibi rahat durmadı,azalin mıncıklamamdan kurtulamadı! :D
nargileci ye bir daha gitmeyelim bence,ilk başta ben ve (sanırım)dilbao nasibini aldı bundan.başağrısı yapıyorda..ve öncelikle şunu da söyleyeyim:dragonfly ve unholy i yanyana getirmiyceksin kardeşim!en yakınlarında durunca gayet güzel anlıyorsun ama uzaktanda bayağı dikkat çekiyolar..ben kendi adıma yine eğlendim,mutluydum.ghost of a rose a selamlar,birde unholy e :wink: birde dragonfly ve fire,azalin e,fingolfin e,dilbao ya,yeminer e,scythe a,gorath a,squan a,firble a,levian a,arcuna ya,ve tabiki raistline son olarak...
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
darko
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darko »

güzel bi buluşmayı daha geride bıraktık.kendi adıma hoş vakit geçirdim,eğlendim be dragonfire valla :mrgreen: biraz rahatsızdım arada bi ondan durgunlaştım denebilir.konuşmak isteyip konuşamadıklarım olsada,bütün gün binimum yemek yerlerini zengin etsekte güzeldi.tünelden taksime çıkışımız çok hoştu.özellikle ayrılık vakti yaklaşırken hüzünlenmedim değil :roll: herkesle tekrar ve tekrar görüşmek isterim.
"Bir daha karanlık...bitmeyen bir karanlıkta kör olunca yeniden görmeye başlayacaksın"

Elf Rahip Loralon'dan Lady Crysania'ya
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

hadi ba$ka yorum yazan yokmu? Ben yanli$mi saydim yoksa sadece 4 ki$imiydik?
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Ne bu abi y valla bu sefer sessiz değildim hatta tüm ölüm tehditlerine ve o korkunç saldırılara rağmen en çok konuşan bendim. Sen diğer tarafta olduğun için duymamışsın anlaşılan. Firble'a sor bide istersen. Arkadaş bayılacaktı benim çenemden hatta bir ara Azaline yine kenderlik yapmaya başladım. Beni lânetliyordu kendi tanrım. Ã?enem düşüktü o gün ama seninle zıt taraflardaydık o yüzden duymamış olacaksın sanırım :D Özellikle Arcuna ve Levian ile takıldım ama her yerede uzandım hani :D Hatta bir ara kalem kağıt çıkarıp röportaj bile yaptım. Bi ton bilgi ve haber edindim :D,

Kimse bana sessiz demesin tepem atıyor ona göre :(

Yorumları gazeteden takip edersiniz artık. Özellikle o muhteşem ötesi yeminer resmi elime geçmişken hiçbir şey beni durduramaz. Nıhahahahahahahahaha
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Arcuna
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Arcuna »

Dragonfly ın kazandibi ile yaptığı şebeklikler çok komiktii. Ayrıca gittiğimiz yerin adı da komiktii Afacan :D .
Sonra Firble la tanıştık ve onunla terry brooks muhabbeti yaptık.
Unholy gerçekten o kadar fazla konuşmadı. (bu arada aldığım bi bilgiye göre şimdi bulaşık yıkıyomuş; yanında da azalin varmış o da ona gaz veriyomuş)
Sonra ghost un hikayesini okudum( bu kız gerçekten çok yetenekli ve Squan bana Magic nasıl oynanır onu öğretti. Gorath ta çok konuştu (özel istek üzerine bunu yazdım)
Azalin ve Raistlin abilerimle tanışma imkanı bulduğum için kendimi şanslı sayıyorum.Bu buluşmaları çok seviyorum ve sizin gibi arkadaşlar bulduğum için çok mutlluyum.Nedense pollyannacılığım tuttu.
İşte böyle...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Gurubu en son terk etmek benim için ayrı bir onur meselesiydi onun için eve geç saate döndüm.Misafir olan yolcu edilmeden benim içim rahat etmezdi.
Bu arada her ihtimale karşı evde 3 kişilik yer hazırlatmıştım.Bir ara onun için sordum illede bu gün gitmeniz lazımmı diye.
Ben çok eğlendim lanetli bir sürtü arkadaşım oldu aslında dostum diyebilirim.
Fotoğraf çekindim kendi kendime.Lütfen onu siteye koyunda millet kiminle konuştuğunu görsün.
Yağmur konusunda hiç bir şey diyemiycem.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Sen asil son kurbaninin(mizin) ba$ina gelenleri anlat. Sonrada nasil kactigini(mizi). Ama $akamiza ragmen eglendik cok. Bekledigin icinde ayrica te$ekur ediyoruz grup oalrak.
darko
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darko »

o an acaba bunlar ne gibi bi hinlik yapıcaklar diye korkmadım değil :mrgreen: (unholy olayını diyonuz dimi?)
"Bir daha karanlık...bitmeyen bir karanlıkta kör olunca yeniden görmeye başlayacaksın"

Elf Rahip Loralon'dan Lady Crysania'ya
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Abi bir an düşürücez zannettim ama o tarafa düşmemesi lazımdı tamamen matematik hatası olsu.Sanırsam sol tarfatan momenti aldı ahahah :D
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ahahahahah! Adam hala nasil intikam alsam diye plan yapiyor. korkarim ki sonunda cartman gibi plan yapacak.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Ya Dragonfly abi neydi resimler öle ya. Müthiş. Hani senin şu yamuk suratlar. Ya Azalin şu resimleri telefondan siteye filan aktarda bakalım yeniden koptuk ortamda hani:D
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Harika bir gündü.Herkesle tanıştığıma memnun oldum.İçimden "daha önce ben niye istanbul buluşmasına katılmadım" dedim.Bundan sonra elimden geldiğince hepsine katılmaya çalışacağım.
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Ghost_OF_A_Rose »

dragonfire ne demek hedef!? aşkolsun senin o olduğunu bilmiodum ya her şey ondan bu arada mükemmel bi adamsın onuda söliiim;) kısacası hedef değildin be şimdi kötü hissettim:)

neyse şunu söylemeliyim ben ankaralı olarak(artık istanbulluda oluyorum sanırım) mükemmel bir grup nasıl olur onu öğrendim. en azından bir şey hep söyleyeceğim ki Arcuna ve scythe bunu çok duydu benden. "bu grubu bana hergün verseler keisnlikle istanbuldan ayrılmazdım..."

Bu arada unholy'e bi söz çok konuşmadın ama konuştuğunda söyleneler sadece eğlence amaçlı yoksa senin sesin olmasa biz ne yapcaz?:(

kısacası mükemmeldi....hergünüme tek geçerim!
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
Post Reply