Kisa kisa ki$iler hakkindaki izlenimlerimi aktarayim ama ba$tan soyleyeyim oyle herkesle oturup adam akilli konu$amadim.
Firble: Gercekten cok tanimak istedigim ve ho$ca konu$tugum bir arkada$im oldu. Kendisi ile yine guzel guzel planlarin temellerini attik.
Raistlin: Tabiki koca barbar tam bekledigim kadar buyuk cikmadi ama bende zaten onun bekledigi kadar korkunc degildim. Bu kucuk hayal kirikliginin ardindan ho$ca sohbetlerimizi mumkun olan her yerde surdurme karari aldik ve onunlada entirka dolu 1-2 plan yapmaya karar verdik.
Azalin: benim zaten daha oncedende tanidigim Azalin tum yorgunluguna ragmen tum enerjisini bulu$maya harcadi. Eglenmi$tir umarim.
Dragonfly: Ciddi anlamda ortamin eglence kaynagi olmaya azmeden ve kendisine ugra$acak hedef olarak Unholy`i secen bu arkada$im bizim gruptan en son ayrilan ki$i oldu. Yaptigi atraksiyonlarida kendisi anlatsin ama yazmakla bitmez diyeyim ben.
Ghost of the Rose: Insanlarla bir$ekilde ugra$mayi gorev edinen ve yine eglenceli bir ki$ilik olan bu hatun ki$i de tayfanin unutulmazlari ardindaydi. Son hedefi ben olsam bile.
Squan: Fazla konu$ma firsatim olmadi ama inananim olarak kesinlikle iyi birisi damgasini almaktan kurtulamadi
Gorath: Eh bu arkada$lada fazla konu$ma firsatimiz olmadi uc ko$elere denk geldik hep ve yine cok suskundu. Korkma yavrum yemicez seni.
Fingolfin: Eglenmeyi seven ve beni tavlada hezimete ugratarak bir dahaki sefere $eklinde hatirlayacagim dostlar arasinda.
Scythe: Sadece yakin zaman icin tekrar sozle$ebilip kisa bir resim tarti$masi yapabildik. Ama neyseki net uzerinden konu$abilme firsatimiz var. Umarim planladigimiz mangal aktivitesine gelirler.
Yeminer: Onunlada bu bulu$mada fazla konu$amasak ta onu tekrar gormek guzeldi ve o da umarim mangal partisine gelir.
Dilbao: tavlada yendigim tek delikanli oyuncudu. Ama bugun sadece +2 olarak gelmi$ti yagmurdandir deyip onunda geli$ini bekliyoruz.
Unholy: Gecen haftaya nazaran suskundu ama bu hafta Dragonfly efekti e$liginde baya bir yiprandi kanimca.
Galadlirim: Suskundu ama mutlu gorunuyordu.
Darko: Karde$ine nazaran daha hareketliydi ama nedense bana eglenmemi$ gibi geldi. Umarim eglenmi$sindir.
Sensei: Fazla kalamadi ama yine planlar dondugune meinin. Sitede onumuzde ki gunlerde zorlu RP mucadeleri olabilir.
Levian: Eh oradamiydi degilmiydi bir turlu emin olamadim.
Darqside: Bu bulu$mada ho$ca vakit gecirdigine inandigim bir arkada$
Umarim kimseyi unutmami$imdir. Unuttuysam af ola. ama ozetle cok guzel ve kalabalik bir bulu$maydi. Tekrar ve tekrar yapilmasi lazim gelen bir bulu$ma. gelemyenler tabiki gelemediklerine yansinlar cunku cok $ey kacirdilar. Gelen herkesle de tekrar goru$mek isterim ki goru$ecegimize eminim.