sorarım size büyücüler...

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
AmadeusTheDark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AmadeusTheDark »

Bende power word kill derim baktık tutmadı power word stun hadi diyelim oda tutmadı adamda insan azmanı ööle sinirli sinirli gelio fly çeker uçarım abi yiyosa uçsun yakalasın euheuhe
Lunitari's idish, shirak, damen du!
garbahad
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by garbahad »

bencede katılıorum ertu :lol:
The Eight are given the power to save the world.But first they must learn to understand themselves-and each other.....
Dragonlance Chronicles Vol:1
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

Ã?ncelikle contigency içindeki abi dalzimi mi atıp hpsini bir güzel 100ün atlına indiririm. Sonra kill çekerim, ardındanda raise dead ile kaldırırım. Daha sonra işkence falan yaparım istediğim gibi :P
AmadeusTheDark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AmadeusTheDark »

Hahahah oda güzel işkence olayı da saol alperen hocam valla baktın olmuyo kaçacaksın gurur yapıp adama saldırcak olsam paladin oynatırdım
:lol:
Lunitari's idish, shirak, damen du!
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

ABİ HERİFE GICIKMI OLDUN DUST TO WATER ONDAN SONRA ZEVKLE BOGULMASINI İZLE ZUZHUZHZHUZZHUZHZUH :twisted: :D :twisted: :D
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

ah o seviye

Post by oldun »

ben o seviyeye gelmiş ve hala elinde kılıçtutan bir böcekten korkuyorsan o beni görecek kadar yaşıyorsam zaten gelsin beni öldürsün bir büyücü görünmemeli duyulmamalı bilinmemeli erişilmez olmalı fly impr. invisibility
veya stoneskin hepsi olmadı teleport
Post Reply