paladin
benim ikna etmek gibi bi niyetim yok zaten, sadece fikirlerimi söylüyorum
Erdem ve fedakarlık kısmına gelince, aslında bunnar bi paladini tanımlamak için yeterli şeyler diildir; ama benim bi paladinde aradığım birincil özellikler bunnardır. şahsi öncelikler yani. Bunu daha fazla açamıycam; çünkü paladin çok generic, çok geniş bi tanım. tarihte paladin düzeni olarak adlandırılabilecek o kadar çok tarikat var ki, bunnarın hepsi üzerinde bi genelleme yapabilmek mümkün diil benim için. Sadece şunu söyleyebilirim ki, FR için konuşursak, Helm'in paladini ile Torm'un paladini arasında dahi bariz farklar vardır. Helm paladini, tanrısının öğretisi gereği, guuddan çok lovfuldur. Oysa Torm paladininin eğilimi daha çok iyiliğedir.
War, war never changes...
eh dediklerinde haklısın.bende zaten bu geniş yelpazeden evil ve neutral larda yararlansın istedim.Lawful olması bana göre zorunlu tabi ama evil oyuncularında paladinic özelliklerden yararlanmasını istedim.açıkçası oyuncuyu cultist diye çağırmaktansa paladin diye çağırmayı daha uygun gördüm kendimce.
Herşey bundan ibaret ama dediklerinde de haklısın.bundan sonra onlarıda dikkate alarak daha iyi role play yapacağımı düşünüyorum.(bu arada isteyince seviyemizi düşürmeden nasıl tartışabileceğimizi de hekese gösterdik.
).
Herşey bundan ibaret ama dediklerinde de haklısın.bundan sonra onlarıda dikkate alarak daha iyi role play yapacağımı düşünüyorum.(bu arada isteyince seviyemizi düşürmeden nasıl tartışabileceğimizi de hekese gösterdik.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Abi paladin'e gücünü veren tanrısı değil ki... Paladin'e gücünü veren "İYİLİğİN KENDİSİ" ... Yani kendilerini bir tanrıya adamak zorunda değiller...
Bu yüzden genel paladin kuralları aynıdır... Ancak campaign'lerde kötü paladinler filan olur... Ama baya abes bir tip olurlar...
Paladinler üretilirken LG karakter olmak üzerine dizayn edilmişlerdir. Eğer siz neutral yada evil paladin yaparsanız işin cılkı çıkar ve bu adamın hiç bir özelliği kalmaz...
Saygılarımla...
Bu yüzden genel paladin kuralları aynıdır... Ancak campaign'lerde kötü paladinler filan olur... Ama baya abes bir tip olurlar...
Paladinler üretilirken LG karakter olmak üzerine dizayn edilmişlerdir. Eğer siz neutral yada evil paladin yaparsanız işin cılkı çıkar ve bu adamın hiç bir özelliği kalmaz...
Saygılarımla...
Türklider...
Evet arkadaşlar bunu bende bugün öğrendim, bilinenlerin aksine paladin gücünü tanrısından almamakta... yani paladinlerin doğa üstü güçlerinide tanrısı vermiyor bu güç iyiliğin ta kendisinden geliyor... şahsen ben hep bir tanrının paladinlere güç verdiğini düşünmüştüm hatta bu yüzden karizmaları yüksek olmalıydı.. tanrılarının onlara daha fazla güç vermeleri için... ama durum budur hadi değiştirelim zihniyetleri..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...