paladin

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

benim ikna etmek gibi bi niyetim yok zaten, sadece fikirlerimi söylüyorum :) Erdem ve fedakarlık kısmına gelince, aslında bunnar bi paladini tanımlamak için yeterli şeyler diildir; ama benim bi paladinde aradığım birincil özellikler bunnardır. şahsi öncelikler yani. Bunu daha fazla açamıycam; çünkü paladin çok generic, çok geniş bi tanım. tarihte paladin düzeni olarak adlandırılabilecek o kadar çok tarikat var ki, bunnarın hepsi üzerinde bi genelleme yapabilmek mümkün diil benim için. Sadece şunu söyleyebilirim ki, FR için konuşursak, Helm'in paladini ile Torm'un paladini arasında dahi bariz farklar vardır. Helm paladini, tanrısının öğretisi gereği, guuddan çok lovfuldur. Oysa Torm paladininin eğilimi daha çok iyiliğedir.
War, war never changes...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

eh dediklerinde haklısın.bende zaten bu geniş yelpazeden evil ve neutral larda yararlansın istedim.Lawful olması bana göre zorunlu tabi ama evil oyuncularında paladinic özelliklerden yararlanmasını istedim.açıkçası oyuncuyu cultist diye çağırmaktansa paladin diye çağırmayı daha uygun gördüm kendimce.
Herşey bundan ibaret ama dediklerinde de haklısın.bundan sonra onlarıda dikkate alarak daha iyi role play yapacağımı düşünüyorum.(bu arada isteyince seviyemizi düşürmeden nasıl tartışabileceğimizi de hekese gösterdik. :) ).
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

tartışma gerçekten güzeldi; ama
Eldarin wrote:bu arada isteyince seviyemizi düşürmeden nasıl tartışabileceğimizi de hekese gösterdik
böyle taş atmalar, yeni gerginniklere sebebiyet vereceğinden dolayı daha dikkatli olmamız gerektiğini de belirtmeden edemiycem :wink:
War, war never changes...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

neyse tamam tamam :D .kendimce vermek istediğim minik bir tepkiydi sadece :) .
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
paladine
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paladine »

arkadaslar ladınlerde evıl olabılılr bu antı-paladın de olur paladınler tanrılarının yolunonun öğretısıyle yasyıp hızmet eden kutsal savascılardır ama zaten bır orc ıcınde elf,dwarf,ınsan,v.s. evıl olmazmı ama orctan paladın demıyorum yanlıs anlamayın
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

ben bir paladine evil sıfatını yalıştıramıyorum nedense. paladin bence her zaman lowfull good olmalıdır.
Only God can Judge me!
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Abi paladin'e gücünü veren tanrısı değil ki... Paladin'e gücünü veren "İYİLİğİN KENDİSİ" ... Yani kendilerini bir tanrıya adamak zorunda değiller...

Bu yüzden genel paladin kuralları aynıdır... Ancak campaign'lerde kötü paladinler filan olur... Ama baya abes bir tip olurlar...

Paladinler üretilirken LG karakter olmak üzerine dizayn edilmişlerdir. Eğer siz neutral yada evil paladin yaparsanız işin cılkı çıkar ve bu adamın hiç bir özelliği kalmaz...

Saygılarımla...
Türklider...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Evet arkadaşlar bunu bende bugün öğrendim, bilinenlerin aksine paladin gücünü tanrısından almamakta... yani paladinlerin doğa üstü güçlerinide tanrısı vermiyor bu güç iyiliğin ta kendisinden geliyor... şahsen ben hep bir tanrının paladinlere güç verdiğini düşünmüştüm hatta bu yüzden karizmaları yüksek olmalıydı.. tanrılarının onlara daha fazla güç vermeleri için... ama durum budur hadi değiştirelim zihniyetleri..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Onlar için doğru yola adanmışlık yeterlidir... Bir tanrıya, sadece sponsor bazında bağlıdırlar... Mesela tanrısı ona tapınak hizmetleri sunar filan... İyiliğini yapmasına yardımcı olur... Ama her zaman paladinin posta koyup gitme şansı vardır, ruhbanın aksine ;)

Saygılarımla...
Türklider...
Post Reply